Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście podaj moje dane. Numer telefonu: 517251148, mail ulka.radosz@gmail.com Ale jak jakiś domek będzie się wydawał fajny to będę odsyłała do Ciebie. A może któraś ciotka się nudzi i chciałaby odwiedzić naszego kochanego pupilka Pucka?

Posted

Mogę przesłać wieczorem? Mam kryzys z Borką, znowu jest źle teraz czekamy na weta i na ewentualną poprawę i nie bardzo mam głowę wymyślić jakiś dobry tekst dla Misti.

Posted

Jezdem. Zjechałam z wakacji - ale zimno, blee. A tu fajnie jak zwykle:) Widziałam takiego puckowatego w Turcji, nawet nie chudy, latał bardzo zaaferowany i miał obróżkę - czyli dobrze:)
Pucek pięknie ciachnięty, mój psiak miał tak samo na gładko a kłaczki później odrosły w kępkę i miał w tym miejscu taką... hmmm mój TZ mówił, że ... no wiecie co :D - nie moge napisać, bo się Pucek obrazi;)

Posted

Spokojnie - wykupiłam Puckowi pakiecik ogłoszeń na bazarku u koosiek. Aczkolwiek koosiek prócz ogólnych ma głównie stolicę w zasięgu, więc jakieś ogłoszenia lokalne w innych częściach kraju nie zaszkodzą, na pewno.

Posted

Andzike napisał(a):
Jak jakiś domek w stolicy zdecyduje się pokochać szczęsciarza, to wizytę biorę na siebie :)

Super, no to czekamy na zakochany w Pucku domek w Warszawie!
Nawet by mi było na rękę - ostatnio bywam czasem w stolicy z powodów zawodowych, mógłby się na transport załapać.

Posted

Florentynka napisał(a):
Super, no to czekamy na zakochany w Pucku domek w Warszawie!
Nawet by mi było na rękę - ostatnio bywam czasem w stolicy z powodów zawodowych, mógłby się na transport załapać.

Florentynka, jak będziesz w stolicy następnym razem zapraszamy z Nelką na kawę :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Puckowe allegro jutro - wystawienie Bono przyprawiło mnie o odrętwienie ręki...

Pucaty - jak dostaniesz takie allegro jak Bono to dom murowany.:diabloti:

Posted

U nas nieciekawie, Borka umiera, jutro rano ma przyjechać wet i zadecydować co dalej, ale optymistką nie jestem, chociaż jeszcze się łudzę:-(

Natomiast Pucek kwitnąco:lol: Dzisiaj nawet biegał, ale go musiałam powstrzymać bo jeszcze mu niewolno. Ranka po kastracji prawie wygojona, nic się nie paprze, rana na łapie też prawie wygojona. Niestety Pucek strasznie się zadomowił, pilnuje podwórka, jak go wypuszczam to najpierw obchód całego terenu a jak mu się znudzi to siada przy bramie i obszczekuje przechodniów. Tego szczekania to go Misti małpa nauczyła:mad: a teraz do tego towarzystwa dołączyła Gaja więc jazgot robi się niesamowity. Myślę, że w przyszłym tygodniu Pucek będzie już wygojony i gotowy do przeprowadzki do nowego domku tylko czy jest taki chętny?

Florentynka bardzo dziękuję za wykupienie ogłoszeń dla Misti ale w środę dowiedziałam się, że Misti będzie adoptowana do Niemiec, ma jechać już 15 października więc nie ma sensu ogłaszać jej tutaj w Polsce, przeznacz ten pakiet ogłoszeń dla jakiegoś innego potrzebującego psiaka.