ULKA12 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Oczywiście podaj moje dane. Numer telefonu: 517251148, mail ulka.radosz@gmail.com Ale jak jakiś domek będzie się wydawał fajny to będę odsyłała do Ciebie. A może któraś ciotka się nudzi i chciałaby odwiedzić naszego kochanego pupilka Pucka? Quote
olalolaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ja jesli mozna postaram sie wprosic w sobote odwiedzic Chanelke i Pucka, ale i wszytstkie inne futra :) Quote
Florentynka Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ulka - wykupiłam Puckowi na bazarku koosiek pakiecik ogłoszeń i przy okazji drugi, dla Misti. Potrzebuję tekstu dla Misti i kilku zdjęć. Prześlij mi na maila florentynka.psy@gmail.com. Quote
ULKA12 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Mogę przesłać wieczorem? Mam kryzys z Borką, znowu jest źle teraz czekamy na weta i na ewentualną poprawę i nie bardzo mam głowę wymyślić jakiś dobry tekst dla Misti. Quote
Florentynka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Spokojnie, nie ma pośpiechu. Trzymamy kciuki za Borkę. Quote
Mysza2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Pucek mi wybaczy że zaproszę na bazarek na leczenie Grosi z martwą ciążą http://www.dogomania.pl/threads/193537-Ciuszki-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Grosi-do-06.10.2010-godz-22-00 A za Borę trzymam kciuki żeby to był tylko przejściowy kryzys Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Pucka nosi już w klatce - naszczekał na mnie groźnie dziś Quote
Florentynka Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 malawaszka napisał(a):Pucka nosi już w klatce - naszczekał na mnie groźnie dziś Coś podobnego...To nie w jego stylu. Może dlatego, że się wyśmiewałaś z jego zdjęć? Quote
malawaszka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 JA się wyśmiewałam? nic takiego nie pamiętam :lol: Quote
ULKA12 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Ale on pamiętał, ja mu wszystko powiedziałam. Quote
mmd Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jezdem. Zjechałam z wakacji - ale zimno, blee. A tu fajnie jak zwykle:) Widziałam takiego puckowatego w Turcji, nawet nie chudy, latał bardzo zaaferowany i miał obróżkę - czyli dobrze:) Pucek pięknie ciachnięty, mój psiak miał tak samo na gładko a kłaczki później odrosły w kępkę i miał w tym miejscu taką... hmmm mój TZ mówił, że ... no wiecie co :D - nie moge napisać, bo się Pucek obrazi;) Quote
majuska Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja pamiętam że ogloszonka obiecałam, niech no tylko trochę czasu wygospodaruję... Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Spokojnie - wykupiłam Puckowi pakiecik ogłoszeń na bazarku u koosiek. Aczkolwiek koosiek prócz ogólnych ma głównie stolicę w zasięgu, więc jakieś ogłoszenia lokalne w innych częściach kraju nie zaszkodzą, na pewno. Quote
Andzike Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jak jakiś domek w stolicy zdecyduje się pokochać szczęsciarza, to wizytę biorę na siebie :) Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Becia66 napisał(a):Figi allegro by sie tu przydało... może być Dzikiej Figi? Debiutanckie takie... Quote
Becia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dzika_Figa napisał(a):może być Dzikiej Figi? Debiutanckie takie... a jasne że może być, zobaczymy czy debiut się uda... Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Becia66 napisał(a):a jasne że może być, zobaczymy czy debiut się uda... No to się biorę do roboty... Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Andzike napisał(a):Jak jakiś domek w stolicy zdecyduje się pokochać szczęsciarza, to wizytę biorę na siebie :) Super, no to czekamy na zakochany w Pucku domek w Warszawie! Nawet by mi było na rękę - ostatnio bywam czasem w stolicy z powodów zawodowych, mógłby się na transport załapać. Quote
Andzike Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Florentynka napisał(a):Super, no to czekamy na zakochany w Pucku domek w Warszawie! Nawet by mi było na rękę - ostatnio bywam czasem w stolicy z powodów zawodowych, mógłby się na transport załapać. Florentynka, jak będziesz w stolicy następnym razem zapraszamy z Nelką na kawę :) Quote
Dzika_Figa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Puckowe allegro jutro - wystawienie Bono przyprawiło mnie o odrętwienie ręki... Quote
Becia66 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Puckowe allegro jutro - wystawienie Bono przyprawiło mnie o odrętwienie ręki... Pucaty - jak dostaniesz takie allegro jak Bono to dom murowany.:diabloti: Quote
ULKA12 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 U nas nieciekawie, Borka umiera, jutro rano ma przyjechać wet i zadecydować co dalej, ale optymistką nie jestem, chociaż jeszcze się łudzę:-( Natomiast Pucek kwitnąco:lol: Dzisiaj nawet biegał, ale go musiałam powstrzymać bo jeszcze mu niewolno. Ranka po kastracji prawie wygojona, nic się nie paprze, rana na łapie też prawie wygojona. Niestety Pucek strasznie się zadomowił, pilnuje podwórka, jak go wypuszczam to najpierw obchód całego terenu a jak mu się znudzi to siada przy bramie i obszczekuje przechodniów. Tego szczekania to go Misti małpa nauczyła:mad: a teraz do tego towarzystwa dołączyła Gaja więc jazgot robi się niesamowity. Myślę, że w przyszłym tygodniu Pucek będzie już wygojony i gotowy do przeprowadzki do nowego domku tylko czy jest taki chętny? Florentynka bardzo dziękuję za wykupienie ogłoszeń dla Misti ale w środę dowiedziałam się, że Misti będzie adoptowana do Niemiec, ma jechać już 15 października więc nie ma sensu ogłaszać jej tutaj w Polsce, przeznacz ten pakiet ogłoszeń dla jakiegoś innego potrzebującego psiaka. Quote
Recommended Posts