Dzika_Figa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 hihi a ja ją widziałam... Jest piekna! Quote
majuska Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja Wam nie podaruję, wklejać mi tu zaraz tą laurkę..ino szybko:mad::mad::mad: Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='majuska']Ja Wam nie podaruję, wklejać mi tu zaraz tą laurkę..ino szybko:mad::mad::mad:[/QUOTE] I ja chcę zobaczyć!!! I ja !!! :D Quote
Florentynka Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Wkleję fotkę, ale dopiero jak oryginał dotrze do Ulki :diabloti: Quote
majuska Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No dobra, niech Ci będzie, ale wiedz, że tu warujemy:evilbat: Quote
Kociabanda2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Kociabando, a może zrobisz "nalot" na Puckową rodzinkę i nas uraczysz reportażem? Wiemy, że Pucek szczęśliwy i ma się dobrze, ale cierpimy na niedosyt wiadomości[/QUOTE] No mogę zrobić tylko nie w tym tygodniu, bo już jestem umówiona jechać do schronu, a dziś mam wizytę poadopcyjną u mojego Lennoxa :) Jeśli Państwo nie będą wyjeżdżać to może uda się umówić w następny weekend. Tylko proszę mnie zapowiedzieć (że będę dzwonić) i podać mi jeszcze raz tel i adres do Państwa, bo gdzieś mi się te dane zakopały w skrzynce :/ Ok? Quote
ULKA12 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Florentynka wklejaj natychmiast !!!! Dzisiaj nic nie dostałam a tutaj tyle dni wolnych, będziesz miała kilka niewinnych istnień na sumieniu:cool3: Quote
Dzika_Figa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ulka, daj proszę Kociejbandzie namiery na Puckową rodzinę - będzie nalot! Quote
ULKA12 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Już wysyłam numer telefonu, niech się dogadują między sobą :-) Quote
Kociabanda2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ok. Numer tel. sobie zapisałam i będę starała się umówić na przyszły (niedaleki :) ) weekend. Proszę mnie jednak zapowiedzieć, że będę dzwonić! No bo jak to będzie wyglądało? Dzwoni jakaś kolejna obca baba, nie wiadomo skąd ma nr itp. Ludzie się wkurzą, że bez ich pozwolenia rozdajecie nr nie wiadomo komu. Zadzwońcie proszę i zapowiedzcie, że będzie dzwonić taka jedna, by umówić się na wizytę poadopcyjną, ok?? Ja zadzwonię jak dacie mi znać, że już mogę :eviltong: No i jeśli macie jakieś konkretne wytyczne czy pytania to proszę napisać. Ja psiaka nie znam, jestem od niedawna na wątku i nie przekopię go teraz do tyłu. Jeśli więc o czymś powinnam wiedzieć to proszę napiszcie wszystko :) Z foto nie będzie problemu :) Quote
Florentynka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Ulka, możesz uprzedzić Puckowych ludzi? Nie zaraz tam że wizyta kontrolna poadopcyjna, tylko że tu cala kupa bab przebiera nogami, bo się z Puckiem emocjonalnie zdążyły związać, więc że tak niezobowiązująco Kociabanda jako nasz reprezentant wpadnie się z Puckiem zobaczyć i fotki zrobić? Quote
ULKA12 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dam im znać :-) Dzisiaj przyszła przesyłka od Florentynki i powiem szczerze do tej pory jestem w szoku. Ja się spodziewałam jakiegoś obrazeczka małego, na dekturce, a tu przyszedł prawdziwy pełno gabarytowy obraz. Na obrazie Pucek prawie jak żywy, ramy lite drewniane, po prostu szok. Florentynka dziękuję, naprawdę niespodziewałam się takiego "wypasu" :-) Quote
majuska Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Mały obrazeczek na dekturce:shake::lol:...nie ma opcji, ja wiedziałam od razu, że to jest coś extra:evil_lol: Oryginał dotarł na miejsce, żarty sie skończyły, wklejać tu szybciorem foty tej laurki:mad::mad: Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Aśka! Doszło to wklejaj, bo ja to zrobię! Quote
ULKA12 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Aśka pewnie Skutka pacyfikuje, nie miała baba kłopotu to se psa znalazła :-) Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Doklejam miniaturk, coby se ciotki pod lupą pooglądały Quote
ULKA12 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tak to właśnie to cudo dostałam. Mam nadzieję, że wetowi nie poprzewraca się w głowie jak poczyta te wierszyki :-) Quote
majuska Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 szoook:crazyeye::crazyeye: Przepiękna:crazyeye::crazyeye: ciekawią mnie jeszcze te tekściki po bokach, to muszą byc jakieś arcydzieła :) Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 majuska napisał(a):szoook:crazyeye::crazyeye: Przepiękna:crazyeye::crazyeye: ciekawią mnie jeszcze te tekściki po bokach, to muszą byc jakieś arcydzieła :) to poematy moje i Florentynki, są gdzies na wątku.. Quote
Florentynka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dziękuje za wklejenie , siostrzyczko. Ja byłam u weta ze Skutkiem. Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Mam nadzieję, że nie masz mi za złe. dokleiłam miniaturkę zdjęcia w większej rozdzielczości - można pod lupą przeczytać poematy Quote
majuska Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Asiu piękne dzieło, chylę czoła:happy1: Wierszyki rzeczywiście były, ale nie poszperam teraz bo dogo chodzi okropnie, czekać trzeba długo zanim sie coś otworzy, mam tak już chyba od tygodnia, czy Wy także??:shake: Quote
Dzika_Figa Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 my także, niestety. Dlatego i ja nie poszperam. Mogę Ci zdjęcie wysłac mailem conajwyzej. Quote
majuska Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nie trzeba już, wszystko można na tej Twojej doklejce po powiększeniu poczytać, niesamowicie ta laurka jest wzruszająca. Ulka mam nadzieję, że nam tu szczegółowo opiszesz reakcję pana doktora jak ją otrzyma:razz: Quote
Recommended Posts