Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Kociabando, a może zrobisz "nalot" na Puckową rodzinkę i nas uraczysz reportażem?
Wiemy, że Pucek szczęśliwy i ma się dobrze, ale cierpimy na niedosyt wiadomości[/QUOTE]
No mogę zrobić tylko nie w tym tygodniu, bo już jestem umówiona jechać do schronu, a dziś mam wizytę poadopcyjną u mojego Lennoxa :) Jeśli Państwo nie będą wyjeżdżać to może uda się umówić w następny weekend. Tylko proszę mnie zapowiedzieć (że będę dzwonić) i podać mi jeszcze raz tel i adres do Państwa, bo gdzieś mi się te dane zakopały w skrzynce :/ Ok?

Posted

ok. Numer tel. sobie zapisałam i będę starała się umówić na przyszły (niedaleki :) ) weekend. Proszę mnie jednak zapowiedzieć, że będę dzwonić! No bo jak to będzie wyglądało? Dzwoni jakaś kolejna obca baba, nie wiadomo skąd ma nr itp. Ludzie się wkurzą, że bez ich pozwolenia rozdajecie nr nie wiadomo komu. Zadzwońcie proszę i zapowiedzcie, że będzie dzwonić taka jedna, by umówić się na wizytę poadopcyjną, ok?? Ja zadzwonię jak dacie mi znać, że już mogę :eviltong:

No i jeśli macie jakieś konkretne wytyczne czy pytania to proszę napisać. Ja psiaka nie znam, jestem od niedawna na wątku i nie przekopię go teraz do tyłu. Jeśli więc o czymś powinnam wiedzieć to proszę napiszcie wszystko :)
Z foto nie będzie problemu :)

Posted

Ulka, możesz uprzedzić Puckowych ludzi? Nie zaraz tam że wizyta kontrolna poadopcyjna, tylko że tu cala kupa bab przebiera nogami, bo się z Puckiem emocjonalnie zdążyły związać, więc że tak niezobowiązująco Kociabanda jako nasz reprezentant wpadnie się z Puckiem zobaczyć i fotki zrobić?

Posted

Dam im znać :-)
Dzisiaj przyszła przesyłka od Florentynki i powiem szczerze do tej pory jestem w szoku. Ja się spodziewałam jakiegoś obrazeczka małego, na dekturce, a tu przyszedł prawdziwy pełno gabarytowy obraz. Na obrazie Pucek prawie jak żywy, ramy lite drewniane, po prostu szok. Florentynka dziękuję, naprawdę niespodziewałam się takiego "wypasu" :-)

Posted

Mały obrazeczek na dekturce:shake::lol:...nie ma opcji, ja wiedziałam od razu, że to jest coś extra:evil_lol:
Oryginał dotarł na miejsce, żarty sie skończyły, wklejać tu szybciorem foty tej laurki:mad::mad:

Posted

majuska napisał(a):
szoook:crazyeye::crazyeye: Przepiękna:crazyeye::crazyeye:
ciekawią mnie jeszcze te tekściki po bokach, to muszą byc jakieś arcydzieła :)

to poematy moje i Florentynki, są gdzies na wątku..

Posted

Asiu piękne dzieło, chylę czoła:happy1:
Wierszyki rzeczywiście były, ale nie poszperam teraz bo dogo chodzi okropnie, czekać trzeba długo zanim sie coś otworzy, mam tak już chyba od tygodnia, czy Wy także??:shake:

Posted

Nie trzeba już, wszystko można na tej Twojej doklejce po powiększeniu poczytać, niesamowicie ta laurka jest wzruszająca. Ulka mam nadzieję, że nam tu szczegółowo opiszesz reakcję pana doktora jak ją otrzyma:razz: