Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej! Co Pucek tak spadł???? Zawsze tu taki ruch był, a teraz co?

Przepraszam za offa... Pozwolę sobie zaprosić na wątek dzikiego Ciapka: http://www.dogomania.pl/threads/205972-Ciapek-Z%C5%81APANY!-Potrzebne-wszystko!!!-a-zw%C5%82aszcza-m%C4%85dre-rady-i-na-diagnostyk%C4%99-i-... Temu psiakowi właśnie zawalił się świat :( Sytuacja jest trudna. Będę wdzięczna za wsparcie moralne i $ Musimy uzbierać pieniążki na diagnostykę kulawej nóżki, kastrację, szczepienia...

Posted

allegro zabawne i dla dowcipnych, ponuraki tego nie przyjmą - i dobrze. Zastanowiłabym sie jednak czy pisać, że po 5 miesiącach wrócil z adopcji. Wiecie jak to jest, zapala się czerwone światełko że z psem coś nie tak. Wolałabym osobiście wspomniec o tym przy konkretnych już rozmowach, no ale to jest moje zdanie.

Posted

Pucek oficjalnie zapraszam Cię na kawkę i posadzenie doopki na moim narożniku - zgodnie z prośbą od Florentynki, która baaardzo mocno wierzy w jego magiczne właściwości ;)

Florentynka napisał(a):
A może mogłabyś zaprosić Pucka na herbatę? Żeby tak sobie tylko na małą chwilkę przysiadł na magicznym narożniku...

Posted

Donos z DT:
Pucek został wyprany. Chyba mu się nie podobało, bo poszedł się wytarzać w błocie. DT rozważał wywiezienie Pucka ( i reszty, bo nie tarzał się sam) do lasu, z zamiarem porzucenia, ale w końcu się ulitowali i Pucek został. ;)
W czasie świąt dokonał zuchwałej kradzieży mięsiwa przeznaczonego na stół świąteczny - na szczęście nie całego, trochę zostawił ludziom w swej łaskawości.
A poza tym żebrał i się wdzięczył.
DT twierdzi, że to normalny, sympatyczny pies. Telewizora nadal nie zjadł.

Posted

Florentynka napisał(a):
Donos z DT:
Pucek został wyprany. Chyba mu się nie podobało, bo poszedł się wytarzać w błocie. DT rozważał wywiezienie Pucka ( i reszty, bo nie tarzał się sam) do lasu, z zamiarem porzucenia, ale w końcu się ulitowali i Pucek został. ;)
W czasie świąt dokonał zuchwałej kradzieży mięsiwa przeznaczonego na stół świąteczny - na szczęście nie całego, trochę zostawił ludziom w swej łaskawości.
A poza tym żebrał i się wdzięczył.
DT twierdzi, że to normalny, sympatyczny pies. Telewizora nadal nie zjadł.

to łobuz :D :D :D

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Andzike... a wzięłabyś Pucka na Pola Mokotowskie w ten cały Dzień Ziemii?

Dopiero zauważyłam pytanie ;)
Jeśli będę w stanie pojawić się na Polach na Dniu Ziemi (a mam taki zamiar oczywiście, z tym, że dzień wcześniej Aikowo robi imprezę urodzinową, więc same rozumiecie:roll:) to będę targać ze sobą Neskę i Nelkę...

Posted

Się nie przejmuj, Dzika_Figa to powinna być dyrygentem, rozdzielanie zadań ma opanowane do perfekcji ;) ( Zaraz przyleci i będzie skamleć, że jestem jędza).
Pucek coś tam przebąkiwał, że się do Ciebie na tą kawę na narożniku chętnie wybierze - terminy to już sobie sami ustalicie, nie?

Posted

Florentynka napisał(a):
Pucek coś tam przebąkiwał, że się do Ciebie na tą kawę na narożniku chętnie wybierze - terminy to już sobie sami ustalicie, nie?

Pucku, jeśli to czytasz - dzwoń - kawa czeka ;)

Posted

Dostałam duuużo zdjęć Pucka ze spaceru - więc wrzucam w postaci linka do albumu:
[URL]https://picasaweb.google.com/florentynka.psy/Aktualne?authkey=Gv1sRgCKn40pWsyv7SogE#[/URL]
a poza tym DT donosi, że Pucek, wbrew opinii byłych właścicieli, którzy twierdzili, że spacery z nim to koszmar; po pierwsze - umie chodzić na smyczy, a po drugie - umie chodzić także bez smyczy i zawołany grzecznie przybiega!