Becia66 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 nie żebym się chwaliła ale przelałyśmy własnie z majuską 252 zł z mojego bazarku na Pucka i proszę tylko o potwierdzenie na wątku że pieniążki wpłynęły coby nie było żem chapnęła. :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Becia66 napisał(a):nie żebym się chwaliła ale przelałyśmy własnie z majuską 252 zł z mojego bazarku na Pucka i proszę tylko o potwierdzenie na wątku że pieniążki wpłynęły coby nie było żem chapnęła. :diabloti: hoho! Kupa kasy! Dziękujemy! Quote
majuska Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A ja nieśmiało zapowiadam, że lada chwila ( jak tylko przestaną się dziać te wszystkie dziwne niespodziewane rzeczy ) będzie kolejny bazarek na Pucka, więc niech ciotki szykują kasę;) Quote
Florentynka Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Pucek chyba jednak ma szczęście - tyle cioć kochanych nad nim czuwa. Dziękuję bardzo, dziewczyny! Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Florentynka napisał(a):Pucek chyba jednak ma szczęście - tyle cioć kochanych nad nim czuwa. Dziękuję bardzo, dziewczyny! zajrzałabyś na skype, zołzo wstrętna. Ja się staram, a Ty mnie masz gdzieś... Może tu mnie docenią inni... Przygotowałam foty do ogłoszeń Puckowych: https://picasaweb.google.com/Dzikafiga/DropBox# Quote
ULKA12 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Wspaniały wybór, ja doceniam Twoje starania:-) Quote
Florentynka Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):zajrzałabyś na skype, zołzo wstrętna. Ja się staram, a Ty mnie masz gdzieś... Może tu mnie docenią inni... Przygotowałam foty do ogłoszeń Puckowych: https://picasaweb.google.com/Dzikafiga/DropBox# Cudo!!!! Te zestawiki, jakie fajne. Sorry, ja ledwie żyję, psy w nocy spac nie dały, teraz nie dają pracować... Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 a moje ukochane zdjęcie ,, do niczego sie nie nadaję'' widzę pominięte :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 No, pomyślałam, że tym sposobem więcej zdjęć ludziom pokażemy. I łatwo będzie kupować ogłoszenia na bazarkach - tylko podesłać link i już. Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Becia66 napisał(a):a moje ukochane zdjęcie ,, do niczego sie nie nadaję'' widzę pominięte :diabloti: No, Beciu...przykro mi... ale jeśli chcemy tego psa wyadoptować... Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):No, Beciu...przykro mi... ale jeśli chcemy tego psa wyadoptować... w takim razie dwa pozostałe ,,mam krzywą łapę i nie mam ogona'' - też nie wskazane.:evil_lol: Ale ojta czepiam się... Quote
Florentynka Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a):No, Beciu...przykro mi... ale jeśli chcemy tego psa wyadoptować... Wiesz co, zrób Beci przyjemność - wrzucimy je na końcu samym z podpisem " nie chcesz mnie? no trudno..." Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Florentynka napisał(a):Wiesz co, zrób Beci przyjemność - wrzucimy je na końcu samym z podpisem " nie chcesz mnie? no trudno..." No dobra, niech będzie... EDIT: Beciu, specjalnie dla Ciebie wybór tych zjdęć, które znaleźć się w ogłoszeniach nie powinny: https://picasaweb.google.com/Dzikafiga/BezCenzury# Quote
ULKA12 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 O przepraszam! ale to zdjęcie gdzie Pucek chodzi na dwóch łapach to ja bym nie skreślała, może go do cyrku zatrudnią:evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dzika_Figa napisał(a): EDIT: Beciu, specjalnie dla Ciebie wybór tych zjdęć, które znaleźć się w ogłoszeniach nie powinny: https://picasaweb.google.com/Dzikafiga/BezCenzury# teraz jestem usatysfakcjonowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Wiesz....ostatnio rozmawiałam o tym z Dorotą , że najwięcej mamy zdjęć psich odbytów, za przeproszeniem. Quote
Becia66 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Florentynka napisał(a):najwięcej mamy zdjęć psich odbytów, za przeproszeniem. to też istotna cecha urody godna zareklamowania. Puckowy odbyt bardziej okrągły, a Łucji taka podłużna szpareczka. Nie wiadomo jaki kształt przyszły domek preferuje :diabloti:. Quote
Kociabanda2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Florentynka napisał(a):Wiesz....ostatnio rozmawiałam o tym z Dorotą , że najwięcej mamy zdjęć psich odbytów, za przeproszeniem. Znaczy, że mój avatar Ci się nie podoba? :D Quote
majuska Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 O maj gad, co tu sie po nocach wyprawia:loveu: Taką piękną fotkę sprowadzić do rozmów o odbytach:shake::shake::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kociabanda2 napisał(a):Znaczy, że mój avatar Ci się nie podoba? :D Twój avatar przedstawia dwa piękne, puszyste ogony. Jest piękny. Quote
Florentynka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Donosimy, że Pucek dostał 252 zł z bazarku Beci - dziękuję serdecznie!!!:loveu::loveu::loveu: Wieści z DT głoszą, że Pucek postanowił zostać psem stróżującym, to raz, a dwa to na skutek nieustannego gonienia z psami zarobił wcięcie w talii. A, i jeszcze że fajny jest i nie da się go nie lubić. Quote
Becia66 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ale świetne zdjęcia. Myślę że Pucek dobrze czułby sie w domu z innym psem. Quote
Florentynka Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Becia66 napisał(a):ale świetne zdjęcia. Myślę że Pucek dobrze czułby sie w domu z innym psem. Zdecydowanie tak. Ma to wpisane w CV i liście motywacyjnym. Szukamy domu z innym psem, stanowczo. Quote
Recommended Posts