Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie żebym się chwaliła ale przelałyśmy własnie z majuską 252 zł z mojego bazarku na Pucka i proszę tylko o potwierdzenie na wątku że pieniążki wpłynęły coby nie było żem chapnęła. :diabloti:

Posted

Becia66 napisał(a):
nie żebym się chwaliła ale przelałyśmy własnie z majuską 252 zł z mojego bazarku na Pucka i proszę tylko o potwierdzenie na wątku że pieniążki wpłynęły coby nie było żem chapnęła. :diabloti:

hoho! Kupa kasy! Dziękujemy!

Posted

A ja nieśmiało zapowiadam, że lada chwila ( jak tylko przestaną się dziać te wszystkie dziwne niespodziewane rzeczy ) będzie kolejny bazarek na Pucka, więc niech ciotki szykują kasę;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No, Beciu...przykro mi... ale jeśli chcemy tego psa wyadoptować...

w takim razie dwa pozostałe ,,mam krzywą łapę i nie mam ogona'' - też nie wskazane.:evil_lol:
Ale ojta czepiam się...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No, Beciu...przykro mi... ale jeśli chcemy tego psa wyadoptować...

Wiesz co, zrób Beci przyjemność - wrzucimy je na końcu samym z podpisem " nie chcesz mnie? no trudno..."

Posted

Florentynka napisał(a):
najwięcej mamy zdjęć psich odbytów, za przeproszeniem.

to też istotna cecha urody godna zareklamowania. Puckowy odbyt bardziej okrągły, a Łucji taka podłużna szpareczka. Nie wiadomo jaki kształt przyszły domek preferuje :diabloti:.

Posted

Donosimy, że Pucek dostał 252 zł z bazarku Beci - dziękuję serdecznie!!!:loveu::loveu::loveu:

Wieści z DT głoszą, że Pucek postanowił zostać psem stróżującym, to raz, a dwa to na skutek nieustannego gonienia z psami zarobił wcięcie w talii.
A, i jeszcze że fajny jest i nie da się go nie lubić.

Posted

Becia66 napisał(a):
ale świetne zdjęcia. Myślę że Pucek dobrze czułby sie w domu z innym psem.

Zdecydowanie tak. Ma to wpisane w CV i liście motywacyjnym. Szukamy domu z innym psem, stanowczo.