Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudne foty!!!!!!! :multi: :multi:

Najlepsza jest Happy. Trzeba by tylko w Photoshopie zamienić piłkę na rękaw i wyszłaby Happy-IPOwiec. :evil_lol:

Posted

Bosssie, jakie moje malenstwo skupione i przejete na tych fotkach:loveu: , no cudo full opcja. Ania, podziekuj bratu, powiedz mu, ze ma piwo (jesli pelnoletni, jak nie to soczek:cool1: )

Posted

Foteczki super- hiper- :loveu:
Aniu, musimy dbać o Łukasza i pielęgnować go, aby zechciał doskonalić swój talent w niełatwej dziedzinie, jaką jest fotografowanie psów w ruchu :lol: .

Posted

Aniu, ja tam myślę, że Twój brat powinien zdecydowanie częściej zaglądać na psie imprezy :cool3:

Foty boskie, robicie Wind konkurencję :razz:

Posted

Sajko
dzieki Ci wielkie!
katapulta klaczka uwieczniona na zdjeciu? to jest to! :D no i klak pilnujacy slalomu - misiaczek ;)
dzieki jeszcze raz

Posted

Ulfek to wygląda jakby go ktoś zawiesił na drzewie :evil_lol:
Skubaniec skoczny jest...
I jestem w szoku że tak genialnie zrobił "bydlaka"-w końcu, z tego co się orientuję, nie trenował slalomu już ho hoo, Bóg wie ile... :crazyeye:

Posted

podziekowania i gratulacje zostaly Lukaszowi przekazane. cieszy sie ze fotki sie podobaja!! :p fotografowanie psow bardzo go wciagnelo i prawdopodobnie jeszcze nie raz pojawi sie na jakichs psich imprezach w tej roli!! ;)

Sajko: fotki naprawde super!! :loveu: a ten lot Ulfiego... :crazyeye:
a tak BTW moj brat juz pelnoletni jest :eviltong:

Posted

Sajko,
Wielgachne dzieki za fotki, zwlaszcza, ze udalo ci sie uwiecznic takie fajne momenty, jak ta 'nozna wolta' w wykonaniu Astki :multi:

Lukaszowi tez prosze podziekowac za sliczne fotki!

Posted

[quote name='stereo']Reszta borderów we freestylu:

Nie moge niestety ogladac tych filmikow (cos nie tak z systemem), ale cos mi sie widzi po ubranku tej osoby, ze to ja z Astka.
Tak wiec, nalezy tu sprostowac, ze Asti to nie "reszta borderow", tylko pelnoprawny aussie :lol:
A czy przy okazji moge prosic o przeslanie mi tego filmiku na adres: ulaton@wp.pl ? - zachowam na pozniej :)))