Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

było bardzoooo mokro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale tak to było super troche fotek zrobiłam ale ciągle padało więc nie wiem czy coś wyszło :shake:

Posted

Bylo fajnie:) Szkoda tylko ze padało co jakis czas.... ale i tak bylo milusio:) dziekujemy wszytkim za swiena zabawe i za te dopingi przy probie pobijania rekordu:)..Bomba:P
ps. czy ktos chce mieso z beagla??tanio...powinno byc smaczne :lol:

Posted

[quote name='campanulla']

Łomatko, co za sus!!
Dragulec to jednak jest genialny :loveu:
W ogóle chyba wszystkie psy na "Dra" to wielcy indywidualiści :eviltong:

Posted

Tia, po 58 (słownie: pięćdziesięciu ośmiu) wyłamał ;-)
Ale ogólnie jestem z niej dumna, bo byłam pewna że znacznie wcześniej się zorientuje iż 12 tyczek już dawno minęło ;-)

Za to Happy-ta to dopiero ma przyspieszenie... :razz:

Posted

Ania, dzieki za cudownego Dragulca, bosssie, a jakie skupienie ma na ryjku, jak sie staral super, kochany czolgista:multi:

Jo-jo, dzieki za foty, tylko wlasny tylek musze z nich jakos wyciac;)

A zawody, a raczej piknik super extra:) szkoda, ze pogoda nam tak psula atmosfere troche, ale ogolnie- wiecej takich imprez, takich nie do konca powazych zawodow, bylo super:multi: i dziekujemy za nagrode specjalna dla Bariego, niestety taki jest moj wielki slon, ze juz ma katarek:(

Posted

:loveu: Wysciskaj slonika niech nam sie mistrzu przypadkiem nie rozchoruje :shake: ..
tak tak...takie imprezkii sa fajowe:bigcool: Mam nadzieje ze w Bialymstoku bedzie rowzniez extra :)