jo-jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 było bardzoooo mokro :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale tak to było super troche fotek zrobiłam ale ciągle padało więc nie wiem czy coś wyszło :shake: Quote
martynkao Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bylo fajnie:) Szkoda tylko ze padało co jakis czas.... ale i tak bylo milusio:) dziekujemy wszytkim za swiena zabawe i za te dopingi przy probie pobijania rekordu:)..Bomba:P ps. czy ktos chce mieso z beagla??tanio...powinno byc smaczne :lol: Quote
tamer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Moje nooogi. I to koniec mojej relacji na dziś :evil_lol: Quote
campanulla Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jo-jo: super zdjecia! :loveu: moj brat tez wystapil w roli fotografa tylko ze trafilismy na sam slalom... :-( na poczatek maluchy: Quote
tamer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 campanulla, dziękuję za welsha!! :loveu: Sliczne jest to ostatnie zdjęcie Beatki z Dżeniem :) Quote
tamer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='campanulla'] Łomatko, co za sus!! Dragulec to jednak jest genialny :loveu: W ogóle chyba wszystkie psy na "Dra" to wielcy indywidualiści :eviltong: Quote
Wojenka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 tamer,jak tam Twój terierek? :cool3: Drakolot miał siłę pokonać tyyyle tyczek? :cool3: :evil_lol: Quote
tamer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Tia, po 58 (słownie: pięćdziesięciu ośmiu) wyłamał ;-) Ale ogólnie jestem z niej dumna, bo byłam pewna że znacznie wcześniej się zorientuje iż 12 tyczek już dawno minęło ;-) Za to Happy-ta to dopiero ma przyspieszenie... :razz: Quote
Sajko Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ania, dzieki za cudownego Dragulca, bosssie, a jakie skupienie ma na ryjku, jak sie staral super, kochany czolgista:multi: Jo-jo, dzieki za foty, tylko wlasny tylek musze z nich jakos wyciac;) A zawody, a raczej piknik super extra:) szkoda, ze pogoda nam tak psula atmosfere troche, ale ogolnie- wiecej takich imprez, takich nie do konca powazych zawodow, bylo super:multi: i dziekujemy za nagrode specjalna dla Bariego, niestety taki jest moj wielki slon, ze juz ma katarek:( Quote
stereo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bangi (bieg równoległy): Tosca (bieg równoległy): Tosca (slalom): Happy freestyle: Ulfi freestyle: Quote
martynkao Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :loveu: Wysciskaj slonika niech nam sie mistrzu przypadkiem nie rozchoruje :shake: .. tak tak...takie imprezkii sa fajowe:bigcool: Mam nadzieje ze w Bialymstoku bedzie rowzniez extra :) Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='campanulla'] Ale Dragulec zasuwał :loveu: Ja poszłam po pierwszej psince w slalomie bo mnie z domu wzywali już :shake: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Sajko napisał(a): Jo-jo, dzieki za foty, tylko wlasny tylek musze z nich jakos wyciac;) Aniu wycinaj do woli;-)) Quote
APSA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 To jeszcze nasza fotorelacja: Ulfek (ulubieniec moich rodziców): Quote
Recommended Posts