jo-jo Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 stereo napisał(a):chodzi głównie o las, chociaż na głównych ścieżkach na polu w godzinach spacerów z dziećmi też wolę jej nie puszczać... ja nie wiem, czy się z wami wybiorę. Jesli będzie chłodno, to idę. A jeśli cieplej, to jedę na rowerze, żeby się sunia mniej zmęczyła... ma być chłodnawo... Sajko no nareszcie Was poznam:loveu: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 To jak Asher Stereo idziecie z pola bo ja nie dojde sama :( i ogólnie nie wiem jak się wybrać na którą dotrzeć ratunku 8) Quote
Sajko Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Tak tylko dla upewnienia sie- o 11 zaczynamy niezaleznie od pogody, tak? Jak bedziemy o 10.45 to starczy, czy wczesniej mamy przyczlapac? Quote
niuka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 wystarczy ze bedziesz za 15 :-) jetesmy niezaleznie od pogody, marzy mi sie zeby bylo chlodno tak jak dzis... Quote
tamer Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 niuka napisał(a): jetesmy niezaleznie od pogody, marzy mi sie zeby bylo chlodno tak jak dzis... Ta, żeby było chłodno, ale bez tego czegoś takiego tamtego co kapie z góry :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 niuka napisał(a):wystarczy ze bedziesz za 15 :-) jetesmy niezaleznie od pogody, marzy mi sie zeby bylo chlodno tak jak dzis... Aga kurcze wcielo mnie do Ciebie telefon i nie moge sie z Toba skontaktowac, plissss wyslij mi na priv to zadzwonie. Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 dobra to powiedzcie mi jak dojść..bo mi się zdjae że to jest tam gdzie jeździłam na rowerze kiedyś (tam są baseny..) Ale jak nie to pokierujcie mnie z pól kabackich :shake: i o której mam mniej więcej dotrzeć?? Chciałabym pójść mam nadzieje że starsznych ilość nie będzie o tej porze tak żebym mogła spokojnie z Jojkiem przyjsć Quote
stereo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 ja jadę na rowerze, ponieważ mamy tam zamiar siedzieć cały dzień, a ona nie może się za bardzo zmęczyć... Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 stereo napisał(a):ja jadę na rowerze, ponieważ mamy tam zamiar siedzieć cały dzień, a ona nie może się za bardzo zmęczyć... Nawet jak będzie prażyło słonce albo padał deszcz ?:P To powiedzcie przynajmniej gdzie i jak dojść 8) Quote
stereo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 tak dzisiaj prażyło słońce (tzn czarnego psa prażyło), a potem padał deszcz i jakos nam to nie przeszkadzało... Ja bym weszła w przedłużenie Nowoursynowskiej (w tą główną drogę do lasu), szła prosto, aż do leśniczówki i łąki (po prawej). Nie skręcając na łąkę (idąc prosto) dojdziesz do ścieżki w lewo. Poznasz ją z łatwością po tabunach rodzin zmierzających do Powsina. A jeśli przy okazji zobaczysz ośrodek sportowy (m.in. z tenisem) to znaczy że zmierzasz w dobrym kierunku. Idąc prosto w końcu dojdziesz do bramy Parku, a tam na pewno nas znajdziesz, bo będzie tylko jeden plac z (fajnymi) psami... :evil_lol: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 czyli to jest ten teren gdzie jest odkyryty basen? Bo jak tak to wiem mniej wiecej jak dojść...Stereo mam nadzieje że gdzieś Cię z Negrą znajde :diabloti: Quote
stereo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 tak, to tam. Na pewno mnie znajdziesz, szukaj mnie w cieniu, a Negry w słońcu, w okolicach ludzi z koszulkami polo w kolorze ciemnej oliwki z napisem Cavano. Quote
Ka-Vanga Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 stereo napisał(a):tak, to tam. Na pewno mnie znajdziesz, szukaj mnie w cieniu, a Negry w słońcu, w okolicach ludzi ze sraczkowatymi koszulkami polo z napisem Cavano. Stereo no wiesz :eviltong: one sa zielone :mad: :evil_lol: , hmmmmm a ciekawe gdzie ja mam swoja koszulke, w kazdym badz razie my tez bedziemy, tzn ja i moj maluch :). Quote
betty_labrador Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 stereo- to mozna tam dojsc przechodzac kolo SGGW?ojej moja szkola :D ale ja jednak zdecydowalam sie jechac z dziewczynami autobusem, bo nie chce mojej suki przemeczac ;) Quote
stereo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wiesz, ja i wszyscy Cavanowicze wiemy, że one są zielone, ale Jo-Jo może tego nie wiedzieć. :evil_lol: Betty Nowoursynowska ciągnie się przez cały Ursynów. Koło SGGW się zaczyna a na Lesie się kończy, więc jak masz za dużo czasu, to możesz tam iść, ale to trochę głupi pomysł :lol: Quote
jo-jo Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 stereo napisał(a):tak, to tam. Na pewno mnie znajdziesz, szukaj mnie w cieniu, a Negry w słońcu, w okolicach ludzi ze sraczkowatymi koszulkami polo z napisem Cavano. Dobra to tam może jakoiś dotre z tą moją pierdołą.. Sraczkowaty..hmm napewno zauważe 8) a jak nie to wołaj mnie! Quote
Ka-Vanga Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 stereo napisał(a):Wiesz, ja i wszyscy Cavanowicze wiemy, że one są zielone, ale Jo-Jo może tego nie wiedzieć. :evil_lol: Hahaha no niezle, myslisz, ze jo-jo to taka zdolniacha ;) :lol: :lol: :lol: :evil_lol: . Quote
betty_labrador Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 nie no, stereo -chyba nie myslisz ze jestem samobojca i chce sie zmachac kawalek drogi by nagle leciec przez slalom... co najwyzej na pieszo moge wracac. Wiem ze poczatkowo moje plany byly isc od kabat-ale jednak sie rozmyslilam. to do zoba jutro :razz: Quote
tamer Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 stereo napisał(a):...ludzi ze sraczkowatymi koszulkami polo z napisem Cavano. :evil_lol: piękne... ;-) ale to jest raczej ciemna oliwka, nie sraczka :eviltong: To co? Widzimy się za niedługo :eviltong: w Powsinie, tak? :cool3: Quote
Wojenka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 tamer napisał(a):To co? Widzimy się za niedługo :eviltong: w Powsinie, tak? :cool3: A Drakulec ma jeszcze siłę?:cool3: :evil_lol: Moja od wczoraj nawet głowy nie podniosła...:roll: :cool3: ;) Quote
Ka-Vanga Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='tamer']:evil_lol: piękne... ;-) ale to jest raczej ciemna oliwka, nie sraczka :eviltong: wlasnie :mad: :evil_lol: :lol: To co? Widzimy się za niedługo :eviltong: w Powsinie, tak? :cool3: :fadein: Quote
jo-jo Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 wstałąm i sie zastanwiałam czy iść czy nie...ale stwierdziłam że pójde deszcz póki co odpukać nie pada...jest chłodnawo ale tak akuratwięc się powoli zbieram 8) Stereo nadal na rowerku chcesz jechać ? 8) Quote
Recommended Posts