Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko
pytasz mnie, w ktorym miejscu dokladnie? :) yyy... :)
tam na gorze ;) obok jest taki maly kemping i zaraz w dol scena - tam we wrzesniu mielismy frisbee, tym razem pewnie tez tam bedziemy
niedlugo bedziemy sie widziec z Radiem, wiec pewnie dokladnie ustalimy co, gdzie, jak, chociaz i tak mysle, ze latwo bedzie nasz placyk zabaw znalezc ;) chyba u nas bedzie najglosniej i wogole ;)

Posted

Ej tam, nie przejmujcie się że wasze psy "nie potrafią slalomować"-my też mamy z tym problem, a jednak chcemy spróbować-dla zabawy. Bo nie wiadomo czy i kiedy będzie następna okazja ;-)

Posted

laczka, na ktorej bedziemy smigac znajduje sie tuz za scena (czyli tam na pieknej gorce) :)

przepraszam za mala zmiane, ale piknik jak i superweave zaczyna sie o godzinie 11

pozdrawiam i do zobaczenia

Posted

Aldra napisał(a):
Ja tylko chcialam delikatnie sprostowac ze Powsin wraz z Parkiem Kultury nie miesci sie kolo Warszawy tylko w Warszawie :lol:

To może ja piechotką dotre bo to nie daleko ode mnie ale to tylko na oglądanie :evil_lol:

Posted

niuka dzięki wielkie
Jo-Jo oczywiście że piechotką. Z Kabat jechać do Powsina samochodem, to głupota. A jeśli jechać zgodnie z prawem (czyli nie wjeżdżając na prywatne drogi), to już w ogóle...

Posted

[quote name='stereo']niuka dzięki wielkie
Jo-Jo oczywiście że piechotką. Z Kabat jechać do Powsina samochodem, to głupota. A jeśli jechać zgodnie z prawem (czyli nie wjeżdżając na prywatne drogi), to już w ogóle...

A kto by jechał zgodnie z prawem ? :diabloti:

Posted

asher napisał(a):
Ja chcę się wybrac do Powsina, ale nie wiem o której. Będę po imprezie, więc mogę zaspać ;)
A o której ty byłabyś na Kabatach?

jesli pol godzinki sie tam idzie... to mysle ze cos kolo 10 ;)

Posted

Ja się chyba wybiore na rowerze, bo Negra zanim tam dojdzie, to bedzie padnięta. Mimo, że tu mieszkamy, nigdy nie szłyśmy głównymi drogami w lesie. A tam tyle atrakcji: rowery, ludzie, dzieci...

Posted

tam musi iść na smyczy, bo w weekend jest tam pełno ludzi (i straży miejskiej). A do lasu trzeba wprowadzać psy na smyczy (a że będziecie szły główną drogą to tym bardziej)

Posted

stereo napisał(a):
tam musi iść na smyczy, bo w weekend jest tam pełno ludzi (i straży miejskiej). A do lasu trzeba wprowadzać psy na smyczy (a że będziecie szły główną drogą to tym bardziej)

hmmm.. no w sumie racja. Tylko ja juz bylam tam kilka razy i Tosce puszczalam-w weekend- no i inne psy tez biegaly luzem, wlasnie glowna droga. No ale i tak bedzie na smyczy by mi sie nie zmeczyla.

Posted

teraz się uwzięli na psy biegające luzem. Przy kazdej (nawet malutkiej) drodze wejściowej do lasu, stoją tabliczki, że psy musza być na smyczy i naprawdę sie czepiają... Co nie zmienia faktu, że i tak chodzimy do lasu, tylko w miejsca bardziej odludne...

Posted

asher napisał(a):
Ja chcę się wybrac do Powsina, ale nie wiem o której. Będę po imprezie, więc mogę zaspać ;)
A o której ty byłabyś na Kabatach?

Asher, stereo idizemy razem na ten piknik ?:razz:
Bo ja tam sama nie dojde..Chciałam tam pójść żeby troche Jojka po socjalizować..

To jak może z pola byśmy razem poszły i wtedy byś Asherowa nie zaspała :P

Posted

stereo napisał(a):
teraz się uwzięli na psy biegające luzem.

Stereo ale masz na myśli to że na polach biegają luzem czy w lesie?? Na polach to Jojka puszcze w kantarze a do lasu na smycz go wezme

Posted

chodzi głównie o las, chociaż na głównych ścieżkach na polu w godzinach spacerów z dziećmi też wolę jej nie puszczać...

ja nie wiem, czy się z wami wybiorę. Jesli będzie chłodno, to idę. A jeśli cieplej, to jedę na rowerze, żeby się sunia mniej zmęczyła...