Robull Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 tamer napisał(a):Ulfek to wygląda jakby go ktoś zawiesił na drzewie :evil_lol: Skubaniec skoczny jest... I jestem w szoku że tak genialnie zrobił "bydlaka"-w końcu, z tego co się orientuję, nie trenował slalomu już ho hoo, Bóg wie ile... :crazyeye:Ulfi jest naprawdę niesamowity!!! Fruwa, niczym wystrzelony jak z katapulty:crazyeye: A jeśli idzie o slalom, to żaden pies nigdy nie widział na oczy tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiego. Zapewne nie wszyscy wiedzą, że został on przez nas wykonany praktycznie w przeddzień zawodów i ani razu nie ćwiczony, a więc wszyscy mieli równe szanse. Ulfi zaś ostatni raz (o ile się nie mylę) ćwiczył 12-tyczkowy slalom na treningach agility, czyli w maju lub czerwcu 2005:crazyeye: Qrnia, co by było, gdyby Ufi go potrenował?:lol: Quote
niuka Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 nie pozowle! :P dac innym szanse! :P ulfiego wiecej na zawody niet! :P Quote
OlaAB Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Robull napisał(a):Ulfi zaś ostatni raz (o ile się nie mylę) ćwiczył 12-tyczkowy slalom na treningach agility, czyli w maju lub czerwcu 2005:crazyeye: Qrnia, co by było, gdyby Ufi go potrenował?:lol: Robert a może to w tym jest klucz do sukcesu, Ulfi już nie pamiętał ile tyczek ma slalom:lol: :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Aussie napisał(a):Nie moge niestety ogladac tych filmikow (cos nie tak z systemem), ale cos mi sie widzi po ubranku tej osoby, ze to ja z Astka. oglądałam, tak tam jest Asti :) Quote
betty_labrador Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 mi tez te filmiki nie moga sie otworzyc.... Quote
stereo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Aussie napisał(a):Tak wiec, nalezy tu sprostowac, ze Asti to nie "reszta borderow", tylko pelnoprawny aussie :lol: bardzo przepraszam, ale ja niestety nie kojarzę jeszcze wszystkich piesków. Już zmieniłam. Quote
Aussie Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 stereo napisał(a):bardzo przepraszam, ale ja niestety nie kojarzę jeszcze wyszyskich piesków. Już zmieniłam. Ja sie nie gniewam :-) ale dzieki :-) Quote
Recommended Posts