Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tamer napisał(a):
Ulfek to wygląda jakby go ktoś zawiesił na drzewie :evil_lol:
Skubaniec skoczny jest...
I jestem w szoku że tak genialnie zrobił "bydlaka"-w końcu, z tego co się orientuję, nie trenował slalomu już ho hoo, Bóg wie ile... :crazyeye:
Ulfi jest naprawdę niesamowity!!! Fruwa, niczym wystrzelony jak z katapulty:crazyeye: A jeśli idzie o slalom, to żaden pies nigdy nie widział na oczy tak dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiego. Zapewne nie wszyscy wiedzą, że został on przez nas wykonany praktycznie w przeddzień zawodów i ani razu nie ćwiczony, a więc wszyscy mieli równe szanse. Ulfi zaś ostatni raz (o ile się nie mylę) ćwiczył 12-tyczkowy slalom na treningach agility, czyli w maju lub czerwcu 2005:crazyeye: Qrnia, co by było, gdyby Ufi go potrenował?:lol:

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robull napisał(a):
Ulfi zaś ostatni raz (o ile się nie mylę) ćwiczył 12-tyczkowy slalom na treningach agility, czyli w maju lub czerwcu 2005:crazyeye: Qrnia, co by było, gdyby Ufi go potrenował?:lol:

Robert
a może to w tym jest klucz do sukcesu, Ulfi już nie pamiętał ile tyczek ma slalom:lol: :lol:

Posted

Aussie napisał(a):
Tak wiec, nalezy tu sprostowac, ze Asti to nie "reszta borderow", tylko pelnoprawny aussie :lol:
bardzo przepraszam, ale ja niestety nie kojarzę jeszcze wszystkich piesków. Już zmieniłam.

Posted

stereo napisał(a):
bardzo przepraszam, ale ja niestety nie kojarzę jeszcze wyszyskich piesków. Już zmieniłam.

Ja sie nie gniewam :-) ale dzieki :-)