Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agility Club HoPsA wraz z Radiem Kolor serdecznie zaprasza na zawody

Superweave
które odbędą się podczas Pikniku Radia Kolor z okazji Dnia Dziecka

termin: 28.05.2006

miejsce: Park Kultury w Powsinie koło Warszawy

planowane konkurencje:
- Ultimate Weave Pole Challenge (60 tyczekowy slalom, próba bicia Rekordu Świata)
- Super Slalom (biegi równoległe na krótkiej sekwencji - kilka przeszkód + slalom 24-tyczkowy)

podczas zawodów odbędą się również pokazy Frisbee klubu DiscBusters! z Warszawy

opłata startowa: 10 zł

zgłoszenia: na adres niuczka@hopsa.pl (wraz z dokładnym wzrostem psa) do 26.05.2006

rozpoczęcie zawodów: 10:00

więcej informacji i regulamin dostępne są na stronie www.hopsa.pl.

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiona slalomu zabardzo nie umie, a Saba ...:roll:
Pomyślimy, ale zobaczyć coś takiego, to baardzo chętnie i jeszcze frisbee wreszcie na żywo w mistrzoskim wykonaniu :evil_lol:

Posted

[quote name='niuka']

Agility Club HoPsA wraz z Radiem Kolor serdecznie zaprasza na zawody

Superweave

które odbędą się podczas Pikniku Radia Kolor z okazji Dnia Dziecka

termin: 28.05.2006

miejsce: Park Kultury w Powsinie koło Warszawy

Ja tylko chcialam delikatnie sprostowac ze Powsin wraz z Parkiem Kultury nie miesci sie kolo Warszawy tylko w Warszawie :lol:

Posted

Nic to,poczekamy na nastepny sezon;)Ale superandzko że takie zawody odbywają się u nas w polsce:]Naprawde cos wspaniałego, ale ten slalom mnie porostu przeraża:P Ale wszystkim startującym życze powodzenia,i mam nadzieje że uda nam się wpaść pooglądac(jak trafimy:P) Pozdrawiam!

Posted

Na te zawody, w ramach oswajania tlumow z mordercami, to moze ja bym Barusia wziela, hmmmm, to przynajmniej sloniu zrobil by PR innym sloniom:evil_lol:

Niuka, czy jesli nie bedziemy chcieli byc brani pod uwage w klasyfikacji, to Bari bedzie mogl pobiec nawet te kilka przeszkod ( w ramach tych 24 tyczek) na przeszkodach dla M? Oczywiscie startowe uiscimy:cool3:

Posted

Niuka, to jeszcze pytanko techniczne, czy juz po bledzie czyli detce, bedzie mozna skonczyc ten slalom? Tak dla siebie i publicznosci?:razz:

Jakbys miala tez info o najwolniejszym przebiegu w historii to daj, bo my bedziemy zdecydowanie z tym czasem walczyc:cool1:

Posted

Sajko napisał(a):

Jakbys miala tez info o najwolniejszym przebiegu w historii to daj, bo my bedziemy zdecydowanie z tym czasem walczyc:cool1:

Ja z Sabą też o taki tytuł jedynie mogła bym walczyć :evil_lol:

Posted

Saba napisał(a):
Ja z Sabą też o taki tytuł jedynie mogła bym walczyć :evil_lol:

To my też siem piszemy :lol: . Może jeszcze Leonka dorzucę :evil_lol: .

Posted

Betty
mysl, bo do pokonania jest najlepszy flatek - 15,33! ;-)

i wlasnie zobaczylam, ze cane corso tez jest - o wdziecznym imieniu Spartacus :D - 22,90 s - Sajko walcz! :)) po detce jezeli takowa ewentualnie nastapi mozesz oczywiscie ukonczyc superslalomowanie :-)

Mokka
zapraszam :-)

Posted

betty przyjedź i dzielnie reprezentuj retrivery.

Szkoda, że tam ten slalom jest (my na razie umiemy zrobić 4-tyczkowy), bo to blisko mnie, na terenie, który Negra zna, więc byloby to idealne miejsce na pierwsze zawody.

Posted

niuka napisał(a):
Betty
mysl, bo do pokonania jest najlepszy flatek - 15,33! ;-)

i wlasnie zobaczylam, ze cane corso tez jest - o wdziecznym imieniu Spartacus :D - 22,90 s - Sajko walcz! :)) po detce jezeli takowa ewentualnie nastapi mozesz oczywiscie ukonczyc superslalomowanie :-)

Mokka
zapraszam :-)

A malamut jest??:lol:

Posted

Betty, nawet jak nie ma Cie kto zabrac, to do powsina jest super dojazd zwyklym autobusem miejskim, 519 jesli mnie pamiec nie myli, i dojezdzasz pod sam park:)

Niuka, w ktorym miejscu parku to bedzie?

Mokka, zglaszaj Leona, ja w koncu zglaszam Dragulca, a co mi tam, bedzie przynajmniej zabawnie:evil_lol:

Posted

Dla Leonka będzie zbyt gwarno i tłoczno, nie chcę go za bardzo pobudzać, nie wiem, czy znajdę zaciszne miejsce, żeby go schować z klatką. Wolę go nie zabierać na takie imprezy, bo obydwoje się męczymy.