niuka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Agility Club HoPsA wraz z Radiem Kolor serdecznie zaprasza na zawody Superweave które odbędą się podczas Pikniku Radia Kolor z okazji Dnia Dziecka termin: 28.05.2006 miejsce: Park Kultury w Powsinie koło Warszawy planowane konkurencje: - Ultimate Weave Pole Challenge (60 tyczekowy slalom, próba bicia Rekordu Świata) - Super Slalom (biegi równoległe na krótkiej sekwencji - kilka przeszkód + slalom 24-tyczkowy) podczas zawodów odbędą się również pokazy Frisbee klubu DiscBusters! z Warszawy opłata startowa: 10 zł zgłoszenia: na adres niuczka@hopsa.pl (wraz z dokładnym wzrostem psa) do 26.05.2006 rozpoczęcie zawodów: 10:00 więcej informacji i regulamin dostępne są na stronie www.hopsa.pl. Quote
Saba Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Fiona slalomu zabardzo nie umie, a Saba ...:roll: Pomyślimy, ale zobaczyć coś takiego, to baardzo chętnie i jeszcze frisbee wreszcie na żywo w mistrzoskim wykonaniu :evil_lol: Quote
FikuMiku Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Nie będzie wogóle normalnych przebiegów?:shake: Może jeszcze sie zastanówcie:mad: Quote
Diancia Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Racja Popieram FikuMiku!;)jak jest slalom to my mozemy sie pożegnać z wdrazaniem w agilitowy swiat poprzez zawody w AC HoPsa;> Quote
niuka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 niestety na tych zawodach zwyklych przebiegow nie bedzie, moze w przyszlym roku jak sie rozszalejemy z radiem kolor :) Quote
Aldra Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='niuka']Agility Club HoPsA wraz z Radiem Kolor serdecznie zaprasza na zawody Superweave które odbędą się podczas Pikniku Radia Kolor z okazji Dnia Dziecka termin: 28.05.2006 miejsce: Park Kultury w Powsinie koło Warszawy Ja tylko chcialam delikatnie sprostowac ze Powsin wraz z Parkiem Kultury nie miesci sie kolo Warszawy tylko w Warszawie :lol: Quote
niuka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 oczywiscie masz racje :-) wrzucilam regulamin jeszcze raz, bo byly z nim problemy, teraz powinno byc ok pozdrawiam Quote
Diancia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Nic to,poczekamy na nastepny sezon;)Ale superandzko że takie zawody odbywają się u nas w polsce:]Naprawde cos wspaniałego, ale ten slalom mnie porostu przeraża:P Ale wszystkim startującym życze powodzenia,i mam nadzieje że uda nam się wpaść pooglądac(jak trafimy:P) Pozdrawiam! Quote
Sajko Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Na te zawody, w ramach oswajania tlumow z mordercami, to moze ja bym Barusia wziela, hmmmm, to przynajmniej sloniu zrobil by PR innym sloniom:evil_lol: Niuka, czy jesli nie bedziemy chcieli byc brani pod uwage w klasyfikacji, to Bari bedzie mogl pobiec nawet te kilka przeszkod ( w ramach tych 24 tyczek) na przeszkodach dla M? Oczywiscie startowe uiscimy:cool3: Quote
niuka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Sajko jasne! dawno duzego czolgisty nie widzialam ;-) Quote
betty_labrador Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ja sie zastanawiam caly czas czy sie zglosic...:roll: Quote
Sajko Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Niuka, to jeszcze pytanko techniczne, czy juz po bledzie czyli detce, bedzie mozna skonczyc ten slalom? Tak dla siebie i publicznosci?:razz: Jakbys miala tez info o najwolniejszym przebiegu w historii to daj, bo my bedziemy zdecydowanie z tym czasem walczyc:cool1: Quote
Saba Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Sajko napisał(a): Jakbys miala tez info o najwolniejszym przebiegu w historii to daj, bo my bedziemy zdecydowanie z tym czasem walczyc:cool1: Ja z Sabą też o taki tytuł jedynie mogła bym walczyć :evil_lol: Quote
Mokka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Saba napisał(a):Ja z Sabą też o taki tytuł jedynie mogła bym walczyć :evil_lol: To my też siem piszemy :lol: . Może jeszcze Leonka dorzucę :evil_lol: . Quote
niuka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Betty mysl, bo do pokonania jest najlepszy flatek - 15,33! ;-) i wlasnie zobaczylam, ze cane corso tez jest - o wdziecznym imieniu Spartacus :D - 22,90 s - Sajko walcz! :)) po detce jezeli takowa ewentualnie nastapi mozesz oczywiscie ukonczyc superslalomowanie :-) Mokka zapraszam :-) Quote
stereo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 betty przyjedź i dzielnie reprezentuj retrivery. Szkoda, że tam ten slalom jest (my na razie umiemy zrobić 4-tyczkowy), bo to blisko mnie, na terenie, który Negra zna, więc byloby to idealne miejsce na pierwsze zawody. Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 niuka napisał(a):Betty mysl, bo do pokonania jest najlepszy flatek - 15,33! ;-) i wlasnie zobaczylam, ze cane corso tez jest - o wdziecznym imieniu Spartacus :D - 22,90 s - Sajko walcz! :)) po detce jezeli takowa ewentualnie nastapi mozesz oczywiscie ukonczyc superslalomowanie :-) Mokka zapraszam :-) A malamut jest??:lol: Quote
Sajko Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 22.9 dla cane corso:crazyeye: rany, ale szybko jak na takiego slonia.... Quote
niuka Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Bari go pokona! :D Zakla a jest :-) 15,94 s - wyniki najlepszych widnieja na stronce CleanRun Quote
zakla Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A no rzeczywiscie:crazyeye: Kurdesz, szybki ten mamutek, raczej marne szanse pzrebic go:lol: Quote
betty_labrador Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 to to, rasa rase pokonuje? :D no ja chetnie bym poszla. Kto chetny by mnie zabrac? ma ktos wolne miejsce? Quote
Sajko Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Betty, nawet jak nie ma Cie kto zabrac, to do powsina jest super dojazd zwyklym autobusem miejskim, 519 jesli mnie pamiec nie myli, i dojezdzasz pod sam park:) Niuka, w ktorym miejscu parku to bedzie? Mokka, zglaszaj Leona, ja w koncu zglaszam Dragulca, a co mi tam, bedzie przynajmniej zabawnie:evil_lol: Quote
Mokka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dla Leonka będzie zbyt gwarno i tłoczno, nie chcę go za bardzo pobudzać, nie wiem, czy znajdę zaciszne miejsce, żeby go schować z klatką. Wolę go nie zabierać na takie imprezy, bo obydwoje się męczymy. Quote
Recommended Posts