Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie. Jak wyglądają zabiegi wymienione w temacie u was?
1. [B]Czesanie[/B]:
Jakich szczotek/grzebieni, szczotek i grzebieni używacie (dokładna nazwa i gdzie kupiliście, proszę ;) ). Przed, po, w trakcie kąpieli? w jaki sposób? Słyszę komentarze "po co Ci specjalny? Czesz zwykłym grzebieniem!..."
2. [B]Kąpiel[/B]:
Od czego zacząć? Jak nie zalać oczek psu ( czy to mu zaszkodzi?)? Jakich kosmetyków i w jakiej kolejności używać? Podajcie dokładne nazwy i gdzie kupiliście, proszę.
3. Wiem, że używacie [B]odżywki[/B], opowiedzcie mi o nich trochę:
Na mokre / suche włosy? bezpośrednio po kąpieli? no i jakie używacie i gdzie kupiliście, proszę. ;)
[B]
Kolejny spam mojego autorstwa. [/B]
Skasować, skasować, skasować! [SIZE=1][I]Ale dopiero po zwięzłych odpowiedziach ;)[/I][/SIZE]

Wybaczcie za tyle pytań.

Posted

Hej ;)
[quote name='Maniaczka']Witajcie. Jak wyglądają zabiegi wymienione w temacie u was?
1. [B]Czesanie[/B]:
Jakich szczotek/grzebieni, szczotek i grzebieni używacie (dokładna nazwa i gdzie kupiliście, proszę ;) ). Przed, po, w trakcie kąpieli? w jaki sposób? Słyszę komentarze "po co Ci specjalny? Czesz zwykłym grzebieniem!..."[/QUOTE]
Ja mam 2 szczotki i dwa grzebyki ze szpikulcem . Jedna jest do szczotkowania psa z olejem ,a druga na wystawy . Te grzebyki też na wystawe do zebrania koczka ;)
szczotki takie :
[url]http://www.amberhouse.pl/votoys-szczotka-metalowymi-iglami-mala-2041-p-1214.html?cPath=76_74_575[/url]
grzebyk mniej więcej taki :
[url]http://www.amora.pl/images/TC1185_3357_min_4b3937cba6a06.jpg[/url]
[quote name='Maniaczka']
2. [B]Kąpiel[/B]:
Od czego zacząć? Jak nie zalać oczek psu ( czy to mu zaszkodzi?)? Jakich kosmetyków i w jakiej kolejności używać? Podajcie dokładne nazwy i gdzie kupiliście, proszę.[/QUOTE]
Najlepiej od szamponów i odzywek :) . Musisz kupić szampon ,odzywke i jeżeli pies będzie wystawowy to olej palomy lub norkowy .
Moczysz psa wodą ,nalewasz szamponu ,myjesz, spłukujesz :) . Główke bierzesz do góry delikatnie spłukujesz głowę .
[quote name='Maniaczka']
3. Wiem, że używacie [B]odżywki[/B], opowiedzcie mi o nich trochę:
Na mokre / suche włosy? bezpośrednio po kąpieli? no i jakie używacie i gdzie kupiliście, proszę. ;)
[B][/QUOTE]
Ja używam odzywki firmy KW ,tak samo jak szampony i oleje .
Odzywke tej firmy nakładasz na mokre włosy (po szamponie) . Czekasz ok.10 minut i spłukujesz :p
Kupiłam w sklepiku internetowym Amberhouse.pl

Tak w ogóle te pytania są już na dogo ,wystarczy więcej poszukać ... :roll: