Tigraa Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Irysek zostal dzis zaszczepiony,po miesiacu trzeba bedzie go doszczepic ale to juz w nowym domku.Byl bardzo dzielny i nawet nie plakal,dostal sliczną ksiązeczke zdrowia z pieskiem:loveu:biega po domu,podgryza Reksia,zabiera mu zabawki i nasladuje go we wszystkim:lol: Quote
red Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Super, kiedy Irysek pojedzie, Aniu jak z transportem, czy to duże mieszkanko, żeby się zmieścił jak urośnie...:multi: Quote
Tigraa Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Skarbeczek malutki jedzie do Łodzi w piątek.Jego Panstwo po niego przyjadą:loveu: Mieszkanko w bloku ale spore a Panstwo tylko we dwojke wiec sie zmieszczą.Jestem bardzo szczesliwa ze Irysek pojedzie do nich. Quote
red Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 To super że oni przyjadą, pewnie bardzo im się podoba. Całuski dla Iryska misiaczka. Oby był szczęśliwy:multi: Quote
Tigraa Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [SIZE="5"]Mysle intesywnie;) [SIZE="5"]Spie [SIZE="5"]Pilnuje malego [SIZE="5"]Portrecik:loveu: Quote
Tigraa Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 dziekuje kochanym ciociom,szczegolnie cioci Lulce i cioci żabce-ze pomogly mi i dzieki ich ogloszeniom znalazlem domek:Rose::iloveyou: :Dog_run: Quote
Tigraa Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [SIZE="6"]Pojechalem do domu.Caluje.Irysek :multi: Quote
fredek1910r Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Witam jestem tu nowy a to za sprawa Iryska :) To wlasnie u mnie i mojej dziewczyny Ani piesek znalazl nowy domek :) Mam nadzieje ze zdjecia sie podobaja i ze piesek wyglada na szczzesliwego :) Obecnie jego ulubiona rozrywka jest rozrabianie i widac ze brakuje mu towarzystwa Reksia ktorego mogl zaczepiac :p Oczywiscie juz pokazal ze spac to na poslaniu moze, ale tylko w przerwach miedzy wylegiwaniem sie na lozeczku.... zmoczyl sie w domku pare razy w tym raz w nocy, ale jak wychodzi na dwor to wie co musi robic i robi... juz sie pilnuje i potem sam wraca do domu:) psinka jest urocza i kochana :loveu: pozdrawiam Quote
Tigraa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 fredek1910 witaj na forum:lol: Powiem Ci po cichu ze ja tez tesknie za tym rozrabiaką kochanym.A Reksio chyba odetchnąl,bo wyleguje sie do gory brzuchem,a tego przy Irysku nie robil z wiadomych powodow;) A jak minela pierwsza nocka?Nie plakal? Zdjecia cudne:loveu: a maluch na nich szczesliwy!!!! Quote
Guciek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ojjj jaki ten Irysek piekny na tych fociach! :loveu: Quote
fredek1910r Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 W nocy nie bylo najgorzej, troszke plakal, ale wiekszosc przespal z nami w lozeczku :) Teraz sobie odsypia wczorajsze emocje.... caly czas sie za nami kreci, jak ania jest w kuchni to kladzie sie tam na chlodnej podlodze, jak ja jestem w pokoju to wlazi w cien pod biurko i spi w nogach...... Z koniecznosci zostal dzis sam w domku na 40 minut... piszczal sporo, ale nic nie nabroil i byl grzeczny, mysle ze niedlugo sie nauczy ze nieraz musi na jakis czas zostac sam, teraz staramy sie aby zawsze ktos z nim byl.... Wyjatkowo upodobal sobie pantofle ani, caly czas probuje je zabrac i wgramolic sie z nimi na lozko;) Quote
Tigraa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 :evil_lol: wlasnie zapomnialam Wam powiedziec ze on kapcie kradnie i lubi gryzc.Moze dajcie mu jakiegos starego kapcia do gryzienia,on potrafi sie tak bawic kilka godzin;) Quote
Guciek Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 lepiej nie dawac bo dla psa to nie różnica czy stary czy nowy. To tak z punktu wychowawczego. Polecam kupic buta z prasowanej skóry ;-) Quote
Tigraa Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 o wlasnie,sa takie gryzaki w ksztalcie kapci z prasowanej skory w sklepach zoologicznych. Quote
Tigraa Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Maluch czuje sie dobrze w nowej rodzinie,gryzie skarpetke i spi na podusi ze swoim Panstwem.Takiemu to dobrze:lol: :multi: Quote
agula Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: SUPER! Quote
Tigraa Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Irysek rozrabia na calego. Jego Panstwo kochają go mocno. A maly jest coraz wiekszy i szczesliwy :multi: Quote
Tigraa Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Pan Iryska obiecal napisac małe conieco ;) i wrzucic zdjecia.Maluszek urósl:loveu: Quote
red Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ale śliczny, już nie dzidziuś, tylko dorastający chłopczyk. Uszy jak wykrochmalone, cudo. Quote
Recommended Posts