Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irysek zostal dzis zaszczepiony,po miesiacu trzeba bedzie go doszczepic ale to juz w nowym domku.Byl bardzo dzielny i nawet nie plakal,dostal sliczną ksiązeczke zdrowia z pieskiem:loveu:biega po domu,podgryza Reksia,zabiera mu zabawki i nasladuje go we wszystkim:lol:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skarbeczek malutki jedzie do Łodzi w piątek.Jego Panstwo po niego przyjadą:loveu: Mieszkanko w bloku ale spore a Panstwo tylko we dwojke wiec sie zmieszczą.Jestem bardzo szczesliwa ze Irysek pojedzie do nich.

Posted

dziekuje kochanym ciociom,szczegolnie cioci Lulce i cioci żabce-ze pomogly mi i dzieki ich ogloszeniom znalazlem domek:Rose::iloveyou: :Dog_run:

Posted

Witam jestem tu nowy a to za sprawa Iryska :)
To wlasnie u mnie i mojej dziewczyny Ani piesek znalazl nowy domek :)

Mam nadzieje ze zdjecia sie podobaja i ze piesek wyglada na szczzesliwego :)

Obecnie jego ulubiona rozrywka jest rozrabianie i widac ze brakuje mu towarzystwa Reksia ktorego mogl zaczepiac :p

Oczywiscie juz pokazal ze spac to na poslaniu moze, ale tylko w przerwach miedzy wylegiwaniem sie na lozeczku....
zmoczyl sie w domku pare razy w tym raz w nocy, ale jak wychodzi na dwor to wie co musi robic i robi... juz sie pilnuje i potem sam wraca do domu:) psinka jest urocza i kochana :loveu:

pozdrawiam

Posted

fredek1910 witaj na forum:lol:
Powiem Ci po cichu ze ja tez tesknie za tym rozrabiaką kochanym.A Reksio chyba odetchnąl,bo wyleguje sie do gory brzuchem,a tego przy Irysku nie robil z wiadomych powodow;)
A jak minela pierwsza nocka?Nie plakal?
Zdjecia cudne:loveu: a maluch na nich szczesliwy!!!!

Posted

W nocy nie bylo najgorzej, troszke plakal, ale wiekszosc przespal z nami w lozeczku :)

Teraz sobie odsypia wczorajsze emocje.... caly czas sie za nami kreci, jak ania jest w kuchni to kladzie sie tam na chlodnej podlodze, jak ja jestem w pokoju to wlazi w cien pod biurko i spi w nogach......

Z koniecznosci zostal dzis sam w domku na 40 minut... piszczal sporo, ale nic nie nabroil i byl grzeczny, mysle ze niedlugo sie nauczy ze nieraz musi na jakis czas zostac sam, teraz staramy sie aby zawsze ktos z nim byl....
Wyjatkowo upodobal sobie pantofle ani, caly czas probuje je zabrac i wgramolic sie z nimi na lozko;)

Posted

:evil_lol: wlasnie zapomnialam Wam powiedziec ze on kapcie kradnie i lubi gryzc.Moze dajcie mu jakiegos starego kapcia do gryzienia,on potrafi sie tak bawic kilka godzin;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...