Tigraa Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Czesc jestem Irysek. Mam 2 miesiace.Zostalem dzis podrzucony do schroniska,balem sie i plakalem,bo tam nie bylo innych szczeniaczkow,bylem calkiem sam i ten moj placz uslyszala ciocia Ania ktora wlasnie karmila duze pieski.Ciocia powiedziala ze mnie tu nie zostawi,bo na pewno zaraz zachoruje i zabrala mnie do domku.Powiedziala ze znajdzie mi kogos kto mnie pokocha.Ciocia mowi ze jestem koloru iryska,takiego cukierka i taki jestem slodki,dlatego mnie tak nazwala.Mnie sie podoba,mozie byc.Jestem grzeczny,nie siusiam w domku-no...bardzo sie staram,lubie sie bawic i w ogole.....moze ktos da mi staly domek?Ciocia mowi ze będę sporym pieskiem,troche mniejszym od ONka.Czy to zle czy dobrze,bo nie wiem? Quote
Tigraa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Irysek sie ciociom przypomina i mowi dzien dobry:lol: Quote
Tigraa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Czy Ty jestes moją mamą? Ty chyba jestes wujek Reksio taaak? Mniam mniam... Quote
red Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Irysek jest cudownym psiaczkiem, puchatym kochanym misiem, pilnie potrzebny kochający domek... Dzięki Aniu że go uratowałaś... Lezka się kręci jak przypomnę sobie co przeżył przez te kilka chwil...Dzidziuś jest bardzo mądry taki malutki a nie chce siusiać w domeczku...Gdzie kolejka po słodkiego Iryska:placz: :shake: Quote
Tigraa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Zabko bardzo Cie prosze,wrzuc jesli mozesz.Ja czasowo nie moge wystawiac aukcji.Musze oplacic rachunek:cool1: Podaj kontakt na mnie tygrysiczka88@o2.pl tel.602-666-546 Ania Quote
Tigraa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Lulka dziekuje,wlasnie mialam Cie o to poprosic :buzi:Podawajcie konakty na mnie,jest w poprzednim poscie. Quote
Lulka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 w ofercie bedzie w poniedzialek a tu juz jest: http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?serial=6863 i tu: http://ogloszenia.4lapy.info/L-ogloszenia/wiecej-16329.html i teraz trzymamy kciuki za szybki i doskonały domek ;) Quote
żabka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=103448535 Quote
Tigraa Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Kochane dziewczyny dziekujemy slicznie :Rose: Quote
red Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ale szczęściarz, jest cudny i bardzo Ci pasuje... Ucałuj go w noseczek. Quote
Guciek Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Moze i byl by domek, tylko ze w kojcu do pilnowania podwórka :roll: Aniu - spytam sie jutro o tego kaukazka z Czestochowy, ale wydaje mi sie, ze 2 lata to duzo .... Quote
Tigraa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Zadzwonil do mnie jakis facet w sprawie Iryska i............chcial Iryska do kojca,gdy spytalam czy nie bedzie na lancuchu uslyszalam rzcej nie bo im sie od lancucha szyje wycieraja:angryy: niech se kupi pluszowego:mad: Napisala do mnie pani z Allegro,czekam na odpowiedz;) Quote
Guciek Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Ania - spytam sie kolegi o Iryska. Ale zgodzila bys sie na kojec? Bez lancucha of course. Micha zapewniona, woda i wybieganie. W koncu 15hektarów to nie malo. Mial by owczarkowata kolezanke. Jak Ty sie zgodzisz i Danielowi sie psiak spodoba - to mogla bym go odebrac np. w Radomiu na wystawie. za tydzien. Quote
Tigraa Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Gucio on sie do kojca nie nadaje,jest strasznie zywy,zaplakal by sie w zamknieciu. Bylam z Iryskiem u weterynarza,zostal odrobaczony,w poniedzialek szczepimy.Aha,maluch jest starszy niz poczatkowo sądzilam,ma ok.3 miesiecy wiec nie bedzie duzy,raczej sredni. Quote
red Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Malutki ma duże szanse , jest piekny i młody, więc czekamy na domek gdzie będzie biegał wszerz i wzdłuż świata. Niech żyje wolność, wolność i swoboda.....:shake: Quote
Tigraa Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Bylo sporo chetnych,bo Irysek jest sliczny i madry.Wybralam Panstwa z Łodzi.Mieszkanko w bloku- z pieknym parkiem obok a serca ogromne i gorace.Mieli juz przygarnietego psiaczka,ktory przezyl u nich 8 lat i odszedl ze starosci i choroby.Szukaja czlonka rodziny:lol: pan napisal ze oboje bardzo kochaja zwierzeta,zwlaszcza psiaki i bardzo chca zapewnic Iryskowi ogrom milosci:multi: Quote
Recommended Posts