Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc jestem Irysek.
Mam 2 miesiace.Zostalem dzis podrzucony do schroniska,balem sie i plakalem,bo tam nie bylo innych szczeniaczkow,bylem calkiem sam i ten moj placz uslyszala ciocia Ania ktora wlasnie karmila duze pieski.Ciocia powiedziala ze mnie tu nie zostawi,bo na pewno zaraz zachoruje i zabrala mnie do domku.Powiedziala ze znajdzie mi kogos kto mnie pokocha.Ciocia mowi ze jestem koloru iryska,takiego cukierka i taki jestem slodki,dlatego mnie tak nazwala.Mnie sie podoba,mozie byc.Jestem grzeczny,nie siusiam w domku-no...bardzo sie staram,lubie sie bawic i w ogole.....moze ktos da mi staly domek?Ciocia mowi ze będę sporym pieskiem,troche mniejszym od ONka.Czy to zle czy dobrze,bo nie wiem?

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irysek jest cudownym psiaczkiem, puchatym kochanym misiem, pilnie potrzebny kochający domek... Dzięki Aniu że go uratowałaś... Lezka się kręci jak przypomnę sobie co przeżył przez te kilka chwil...Dzidziuś jest bardzo mądry taki malutki a nie chce siusiać w domeczku...Gdzie kolejka po słodkiego Iryska:placz: :shake:

Posted

Moze i byl by domek, tylko ze w kojcu do pilnowania podwórka :roll:

Aniu - spytam sie jutro o tego kaukazka z Czestochowy, ale wydaje mi sie, ze 2 lata to duzo ....

Posted

Zadzwonil do mnie jakis facet w sprawie Iryska i............chcial Iryska do kojca,gdy spytalam czy nie bedzie na lancuchu uslyszalam rzcej nie bo im sie od lancucha szyje wycieraja:angryy: niech se kupi pluszowego:mad:
Napisala do mnie pani z Allegro,czekam na odpowiedz;)

Posted

Ania - spytam sie kolegi o Iryska. Ale zgodzila bys sie na kojec? Bez lancucha of course. Micha zapewniona, woda i wybieganie. W koncu 15hektarów to nie malo. Mial by owczarkowata kolezanke.
Jak Ty sie zgodzisz i Danielowi sie psiak spodoba - to mogla bym go odebrac np. w Radomiu na wystawie. za tydzien.

Posted

Gucio on sie do kojca nie nadaje,jest strasznie zywy,zaplakal by sie w zamknieciu.
Bylam z Iryskiem u weterynarza,zostal odrobaczony,w poniedzialek szczepimy.Aha,maluch jest starszy niz poczatkowo sądzilam,ma ok.3 miesiecy wiec nie bedzie duzy,raczej sredni.

Posted

Malutki ma duże szanse , jest piekny i młody, więc czekamy na domek gdzie będzie biegał wszerz i wzdłuż świata. Niech żyje wolność, wolność i swoboda.....:shake:

Posted

Bylo sporo chetnych,bo Irysek jest sliczny i madry.Wybralam Panstwa z Łodzi.Mieszkanko w bloku- z pieknym parkiem obok a serca ogromne i gorace.Mieli juz przygarnietego psiaczka,ktory przezyl u nich 8 lat i odszedl ze starosci i choroby.Szukaja czlonka rodziny:lol: pan napisal ze oboje bardzo kochaja zwierzeta,zwlaszcza psiaki i bardzo chca zapewnic Iryskowi ogrom milosci:multi: