Tigraa Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Irysek wraz z Anią i Arturem zlozyli mi dzis wizyte.Byli przejazdem w Radomiu.Odwiedziny ucieszyly mnie niezmiernie,Irysek szalal z moim Reksiem,przerosl go juz wiec szanse byly wyrownane.Psiaki bawily sie szalenczo.Iryskowi stanely slicznie uszka i przypomina malego wilczka.Jest przesliczny.I ma super dom.Zyczylabym wszystkim psiakom takiego domku jak on ma.Farciarz z Iryska i tyle:lol: Quote
red Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Jest piękny, miniaturowy wilczek. Uratowałaś go.... Więcej takich udanych adopcji, aż miło popatrzeć. Cudo po prostu, pysio przesliczny. Quote
irysek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 oby coraz wiecej takich akcji bylo. gratuluje. moglibyscie napisac co u iryska!? Quote
Tigraa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Irynio ma się świetnie. za miesiąc powiększy mu się rodzinka, przybędzie dzidziuś. Ania i Artur kochają Irysia nie mniej niż będą kochać swoje dziecko, tego jestem pewna. Wspaniali, młodzi ludzie. Quote
irysek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 w takim razie super, zeby kazdy psiak tak dobrze trafial... pozdrawiam Quote
Tigraa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Irysek wygrał los na loterii. To szczęsciarz w czepku urodzony. Jest pełnoprawnym członkiem rodziny, a Ania i Artur... brak mi słów :loveu::loveu::loveu: :buzi: cudowni są!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Irysek_lodz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Witamy po dlugiej nieobecnosci (tak dlugiej ze nowe konto trzeba bylo zalozyc :( ) Mysle ze milo bedzie wszystkim znowu zobaczyc malego rozrabiake jakim jest bez watpienia Iryslaw :) Trosze sie pozmienialo u nas, przedewszstkim Rysiu jest praktycznie naszym dzieckiem jako ze juz jestesmy malzenstwem, mieszkamy takze sami w innym miejscu, wiec przed naszym malym potworem nowe tereny do zdobycia :) Sprobuje dodac pare nowych fotek, jak obecnie prezentuje sie nasz maly skarb... Troszke duze te fotki i sporo ich, ale przeciesz czegosie nie robi dla psiaka :) Niedlugo (jak bede mial wolna chwilke) dorzucimy cos nowego.... PS. Kanapka to nei jest wyjatek w zyciu Ryska, spedza tam srednio 16-20 godzin na dobe... cala noc plus drzemki w ciagu dnia... ps2. Aniu jest zagladasz na forum, to daj jak mozesz jakis kontakt do siebie na 602202049, bo gdzies nam przepadl. 15.04 bedizemy w Radomiu, ale raczej bez naszego malego szkraba..... Moja Ania cos mi marudzi ze rysiowi by sie towarzyszka zycia przydala... i gdzie ja teraz znajde pania Irysowa dla naszej pociechy??? Pozdrawiamy, Artur i Ania Quote
Irysek i Ania Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Witam wszystkich:lol: Artur już wczoraj wszystko napisał,ale i ja postanowiłam sie z Wami przywitac;) Ania przybrana mama Iryska;) Quote
Tigraa Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Aneczko, Artur, jak strasznie się cieszę, że jesteście :buzi: Jak miło oglądać fotki naszego kochanego I-ryśka. Psiak miał ogromne szczęście, że na Was trafił, a ja... niesamowitego "nosa", że pomimo dużego zainteresowania Iryskiem, postanowiłam oddać go Wam. Wiem teraz, że lepiej trafić nie mógł . Zaraz napiszę Wam smsa z mojego nowego numeru. Ukradli mi telefon w lipcu i zagubiłam wszystkie kontakty. Ściskam Was i naszego słodkiego miśka. Quote
Irysek i Ania Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Anulka witaj:buzi: Ja wlaśnie jestem w trakcie poszukiwań:lol: Pomyśleliśmy,że Irysek potrzebuje towarzystwa,a raczej towarzyszki;) Ja tu szukam,a Kawaler śpi na łóżku i wszystko ma w nosie:-P Takiemu to dobrze;) Quote
Tigraa Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Aneczko, miałabym dla Was pewną propozycję... szczegóły masz na pw. Quote
Irysek i Ania Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Witamy wiosennie:lol: Irysek już poczuł wiosne i rozrabia jeszcze wiecej niż zwykle:p Właśnie mnie maltretuje;) Jedna reka pisze,a drugą przeciągam sie z Nim jego ukochanym sznureczkiem:p Póżniej jak Artur wróci to porobimy nowe fotki i pochwilimy cie wszystkim:lol: Pozdrawiamy Quote
Tigraa Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Czy ktoś mnie z Was pamięta? Taaaaki jestem już duzi........:p skończyłem już 3 latka. [IMG]http://i33.tinypic.com/2u4h98m.jpg[/IMG] Quote
Irysek i Ania Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witamy wszystkich dawno Nas tu nie było... Irysek ma sie świetnie,je, śpi czyli dba o kondycje jak na kanapowca przystało:P Jak bede miała chwilkę to wstawie fotki Irysa i jego akrobacji na łóżku:) Pozdrawiamy wszystkie cioteczki,wujków,a zwłaszcza ciocię Anie:* Quote
Tigraa Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Irysek umarł 11 grudnia. Serduszko i układ krążenia. Ania i Artur walczyli o niego do ostatniej chwili. Dziękuję Wam Kochani za wspaniały dom dla Iryska. Quote
Irysek i Ania Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Dnia 23.12.2015 o 18:41, Tygrysiczka napisał: Irysek umarł 11 grudnia. Serduszko i układ krążenia. Ania i Artur walczyli o niego do ostatniej chwili. Dziękuję Wam Kochani za wspaniały dom dla Iryska. Dawno mnie tu nie bylo. Mijaja 2 lata jak moj skarb odszedl. Tesknie za nim bardzo. Jednak jestem gotowa na nastepnego psiaka. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts