Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W imieniu Zarządu zapraszam na Jesienną Wystawę Psów Rasowych organizowaną w LEGIONOWIE (a nie jak wcześniej w Nowym Dworze Maz.)

[B]data: 10 października 2010r.
[/B]
[B]miejsce:[/B]
[SIZE=4][COLOR=Magenta][B][U]Hala Widowiskowo-Sportowa "ARENA" w Legionowie[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B]oraz teren przyległego stadionu [/B][B][URL]http://www.mosir-legionowo.pl/?id=hala[/URL]
[/B]

Szczegóły dot. opłat i obsady sędziowskiej:
[url]http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=161&Itemid=102[/url]

[B][U]Terminy przyjmowania zgłoszeń:[/U][/B]
[B]I termin do 01 września 2010[/B]
[B]II termin do 13 września 2010[/B]
[B]Zgłoszenie elektroniczne do 19 września 2010[/B]
Wszystkie zgłoszenia elektroniczne oraz przysłane e-mailem zostaną zwrotnie potwierdzone pod warunkiem wpisania prawidłowego adresu e-mail w zgłoszeniu.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ja będę, chyba tylko jako MP, chyba, że ktoś chciały mi powierzyć psa na normalny ring :evil_lol:
Ale będę na pewno, z moim aparatem, ale będę musiała mu naprawić flash :angryy:
Będę łazić po całej wystawie, ale będę pod shelciakami i/lub aussikami, bo mam mieć na MP aussie. :multi:

Posted

irishsetters napisał(a):
Dokładnie, wielkie brawa dla Legionowa za tak szybkie umieszczenie planu sędziowania! :) Mam nadzieję, że potwierdzenia dotrą do Nas równie szybko ;)

czyżbyś się wybierała irishseters do Legionowa????
Mam pewną statuetkę z Mołdawii

Posted

Dacote napisał(a):
Ja będę, chyba tylko jako MP, chyba, że ktoś chciały mi powierzyć psa na normalny ring :evil_lol:

Skąd jesteś? Będziesz jakoś wcześniej w Legionowie lub okolicy? Jeśli tak to możemy spróbować i jak będzie ok to mogę Ci dać Cynamona do wystawienia :cool3:

Posted

kacperub napisał(a):
ja też miałem nadzieję że się pojawię
tylko że nie mam za bardzo dojazdu.a może wybiera się ktoś z Olsztyna albo ze szczytna?? dorzucę do paliwa :)

Ja jadę z Olsztyna, ale nie wiem czy się pomieścimy. Ile osób i jakie psy?

Posted

Squ napisał(a):
Ja jadę z Olsztyna, ale nie wiem czy się pomieścimy. Ile osób i jakie psy?

ja jadę sam, mam dom wystawienia psa w legionowie a za bardzo nie mam z kim właśnie jechać, tylko że mam jeden problem ponieważ muszę zostać aż do finałów :)

Posted

Czy ktoś ze Szczecina, jadąc na wystawę, mógłby zabrać sznaucera olbrzyma? Pies ma szansę na dom tymczasowy w Warszawie tylko potrzebny transport - to fajne i łagodne psisko, młody, będzie wykąpany i ostrzyżony - jakby ktoś mógł pomóc to możemy się dorzucić do kosztów podróży, to wielka szansa dla tego psa!

Proszę o wiadomość na pw bo pewnie nie będę tu zaglądać

Posted

Teba napisał(a):
Skąd jesteś? Będziesz jakoś wcześniej w Legionowie lub okolicy? Jeśli tak to możemy spróbować i jak będzie ok to mogę Ci dać Cynamona do wystawienia :cool3:

O :D
Fajnie. Jestem z Brwinowa - okolice Warszawy. Będę pewnie ćwiczyła jutro/pojutrze z psem, którego będę wystawiać, więc ew. wtedy. Chyba, że ojciec by mnie podrzucił w okolice Legionowa :D