tanitka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 niestety nie mam żadnych nowych wieści, od niedzieli jej nie widziałam. Mój mąz widział ją wczoraj rano. DOklatki nie złapało się nic. :( Quote
tanitka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dziś w nocy złapał się kolejny kot :(, a jak wyjeżdżałam rano do pracy to suka radośnie szła z przeciwnego do mnie kierunku i poszła na budowę. Quote
Ewanka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Inteligentna sunia ... oby udalo się ją przechytrzyć . Quote
Igam Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czy ta budowa, na której się chowa sunia, też jest na ul. Czarnołęckiej? Quote
tanitka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 tak Igam budowa na jest na ul Czarnołęckiej - budowa nie domu jednorodzinnego, ale dwóch bloków jedno-piętrowych. Rozmawiałam właśnie z robotnikami z tej budowy, powiedzieli, ze suka jest z nimi całe ranki i potem w ciągu dnia, że rzucają jej jakieś kąski ze swojego pożywienia, które ona zjada. Nie ucieka przed nimi, ale oni też nie próbowali jej dotknąć. Wiedzieli dokładnie o jakim psie ja mówię. Mówili, ze dziś bawiła się z jakimś innym psem. Obiecali mi, że spróbują ją jakoś złapać. Sąsiadka natomiast powiedziała, ze w ciagu dnia widuje sukę chodzącą po naszej ulicy, że kręci się przy robotnikach i powiedziała, ze suczka jest coraz bardziej oswojona. Sąsiadka chodizął ze swoim psem i suka chodziła za nimi. Nowa nadzieja we mnie wstąpiła.!!! Quote
mshume Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czyli cwaniarka nie jest taki dzikusek ;) Trzymam kciuki,zeby szybko dała się złapać. Quote
Ewanka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Super wiadomości !!! ... jest nadzieja, będzie dobrze !!! :) Quote
tanitka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 suczka wciąż jest. Śpi na budowie na parkingu podziemnym. Wita robotników rano i krąży wokół nich cały dzień. Mam nadzieję, że z nimi ośmieli się na tyle, ze ją drapną w końcu. Quote
Sylwia K Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 tanitka napisał(a):suczka wciąż jest. Śpi na budowie na parkingu podziemnym. Wita robotników rano i krąży wokół nich cały dzień. Mam nadzieję, że z nimi ośmieli się na tyle, ze ją drapną w końcu. wydaje mi się, ze są na to bardzo duże szanse:) trzymamy kciuki Quote
kora78 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Tak codziennie wchodze i czekam, by przeczytac,ze wreszcie zlapana.. Quote
Luzia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Zaznaczam, przyłączam się do trzymania kciuków. Musi się w końcu udać :) Quote
Ewanka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Kciuki zaciśnięte :) ... najważniejsze że można namierzyć sunię, że nie zwiała gdzieś ... np. do lasu ... myślę, że jej zlapanie to "tylko" kwestia czasu. Quote
tanitka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 suczka cały czas jest. dziś pod wieczór chodziłam pod budową z moją jamniczką, a Gaja bezczelnie położyła się za ogrodzeniem i na nas patrzyła. Oczywiście udawałam, ze jej tam wogóle nie widzę i kroczyłam spokojnie dalej. To jest taki zołzowaty typ!:diabloti: Quote
elmira Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Hehe. Faktycznie małpiszon. Może uda się pracownikom tej budowy ją złapać. Quote
leni356 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Jakieś wieści? Cała nadzieja w tych pracownikach, że się do nich przyzwyczai i pozwoli złapać.. Quote
tanitka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 snuje się ta bida po budowie w taki upał, widzę ją codziennie :(. AKcja łapaniowa ma być za jakiś czas. Klatka-łapka już usunięta, bo nie ma z niej pożytku. Wystawiane ma jedzenei i picie i nadal czekamy. Potem mają być dwa dni przegłodzenia i podanie jedzenia z sedalinem i obserwacja terenu. Najlepiej żeby poszła spać a wtedy my ją cap!. Wersja druga, to jeśli sedalin nie zadziala, to obserwacja terenu i kiedy suka wejdzie na podziemny parkinch kilka osób zablokuje wszystkie wyjścia z garażu i dotąd łapacz będzie działał w garażu, aż łobuzicę złapie. Takie są plany, no chyba, że robotnikom sie uda wcześniej. Quote
Igam Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 trzymam kciuki Gaiusiu, daj się złapać dziewczynko... Quote
Anula Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Gaia chyba dalej tkwi na budowie-czy nie ma sposobu na złapanie jej. Quote
Recommended Posts