Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, witam. Sorki za brak kontaktu, ale tak, jak napisała luka natrzaskałam kilometrów, bo sprawa była pilna i nie spałam. Ale do rzeczy;) Rozmawiałam z leni. Suczka, jak rozumiem będzie u Tanitki. Jeżeli mogę prosić o namiary: nr telefonu i ew. propozycje, gdzie mamy pieska przejąć.

Bo to pewne, że sunia ze mną jedzie?

Posted

tanitka napisał(a):
Gaja jednak dziś opuściła schronisko i jedzie do Warszawy :)

A to już dzisiaj ?! Myślałam, że dopiero w weekend.
Ale w weekend to chyba już stacja hotelik :).

Czekamy w takim razie na wieści :).

I przypomnę, że cały czas zbieramy fundusze na pomoc dla biedulki!

Posted

Błagam o POMOC, sunia mia uciekła spod domu!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem gdzie jest w tej chwili, po pościgu zniknęła mi już z oczu. Może jednak kręcić sie nadal wokół miejsca skad uciekła. Jesli się pojawi to i tak nie da do siebie podejść, nie da się złapać jest spanikowana. Potrzebowałabym klatkę łąpkę i siatkę do złapania jej!!!!! Ogłoszenia..... nie wiem...... :(

Posted

o kurcze, moze lec na dwor, kazda minuta to coraz dalej od Ciebie. zostaw tu swoj nr kon i czekaj komorkowo na pomoc, kto cos na szybko dzis znajdzie z warszawy niech do Ciebie pisze na komorke. a ty lec szukaj dalej
kogos masz blisko? to dzwon do niego o pomoc w poszukiwaniach. na cito najwazniejsze, poki sunia niedaleko

Posted

Matko kochana !!!!!
To trzeba do Warszawiakow natychmiast dzwonic i sms-owac !!!!
Wyslalam sms do Jo37 z Warszawy ... trzeba innych Warszawiakow powiadomic !

Posted

Wyslalam jeszcze 7 PW do Warszawiakow ...... leni mi napisala, kogo zawiadomic.
Paluchy zaciskam, zeby niunia sie odnalazla i zeby sie obylo bez awarii, jak u Iguni .....

Suniecko !!!! Daj sie zlapac ......

Posted

Trzeba natychmiast powiadomić Psiego Anioła, Straż Miejską, Urząd Miasta, sprawdzać kwarantannę na Paluchu CODZIENNIE, Zarząd Oczyszczania Dróg - jeśli znajdą ciało, albo ją gdzieś żywą zobaczą - niech powiadomią, na trasie firmy ochroniarskie ochraniające obiekty - zdjęcia, telefon, niech powiadomią, taxi - to samo, rozwiesić ogłoszenia ze zdjęciem na drzewach i do skrzynek przy domach - zdjęcia wydrukować, wysłać Psiemu Aniołowi.

Nie wiem co jeszcze ... a żarcie rozsypać jakieś chrupki mocno walące - nawet jak inne psy zeżrą to zapach będzie, ewentualnie saszetki małe rozdać ludziom na posesjach, żeby ją na ogród zwabili i zamknęli i żeby zadzwonili.

Nie rozsypywać sedalinu - zanim zacznie działać - sunia spiep ...szy i zaśnie w lesie czy krzakach stając się bezbronną ofiarą innych zwierząt.

Posted

Wspolczuje tanitce .... Rozumiem, co teraz przezywa ...
Ja swojego hotelowego uciekiniera po wsi 2 godziny ganialam ....
Ludzi wypytywalam i jezdzilam autem w kolko ....
A kiedy go znalazlam, to ... on juz sobie do domu spokojnie wracal ..... i zdziwiony byl, czemu ja sie czepiam.
Tylko, ze on juz u mnie byl chyba ze trzy miesiace i znal droge .....

Biedna sunieczka .....

Posted

Dziewczyny, napiszcie, skąd sunia uciekła. Oczywiście chodzi o rejon. Jeżeli można zmieńcie tytuł. Ja miałam taką samą sytuację z nowo przywiezionym psiakiem.

Posted

Tanitko, to nie Twoja wina ... tak się czasem po prostu zdarza ... to wypadek przy pracy.

Trzymam mocno kciuki, oby sunia znalazła się cała i zdrowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

suczka zaginęła w Warszawie- Międzylesie z ulicy Czarnołęckiej.

W nocy jeździłam jeszcze po okolicy i ją widzialam, tylko że kiedy wysiadam z samochodu ona ucieka jak opętana. Mam wrażenie, że tą gonitwą ją wczoraj przepłoszyłam.:( Rano jej dziś już nie widzialam.
Udało mi się ją nawet zapędzić w nocy na takąś opuszczoną działkę, ale niestety bez ogrodzenia z jednej strony. Siedzialam na tej działce dopóki ona była spokojna. Oswajałam ją ze swoją obecnością, ale jak zechciała wyjść z tamtąd to nie było takiej możliwości, żebym ją zatrzymała. Ona nie podejdzie do nikogo, nie zaszywa się w kącie przyparta do muru, ale atakuje i ucieka.
Nawet gdyby udało się ją zapędzić na całkowicie zamkniętą posesję to bez bez sedalinu, albo palmera nie da rady :(.

Posted

Przykro mi,ze nie mogę pomóc w poszukiwaniach suni. To drugi koniec miasta, a ja bez auta :( Trzebaby jeszcze Celestynów sprawdzać, bo to schronisko w tamtym rejonie. Tanitka trzymaj się.

Posted

Tanitka, jaki to rejon Warszawy? kogo zawiadamiać? może Ania&Rudy, SylwiaK, jeśli to ok. Celestynowa i Otwocka?.........
zmieńcie tytuł! Żeucikła, ze potrzebna pomoc!

Posted

Wysłałam sms do Tanitki. Udało mi się (tzn. nie ja, ale na moją prośbę zrobił to kto inny:)) zdobyć numer do Pana, który ma strzelbę Palmera i może pomóc.