Andrzej2302 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Gaia spędziła nockę na kanapie sama. Dopiero rano nieśmiało się pokazała:) Głównie spędza dzień leżąc na kanapie, już się nie trzęsie, na razie chyba odsypia wczorajsze emocje:). Przełamaliśmy pierwsze lody, umieszczam dzisiejsze fotki Poczytaliśmy trochę postów z tego tematu, aż ciężko uwierzyć, że Gaia była uciekinierką:). Okazało się, że była całkiem blisko nas tutaj w Warszawie. A teraz idziemy na zamknięty teren, może trochę pobiega:) Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Andrzej musisz zmniejszać fotki do rozmiaru 480x640, bo te są za duże :) Przekleję,żeby były widoczne :) Gaja jest naprawdę cudna :) Quote
Mantis Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Te bursztynowe oczka, te długie rzęsy, którymi "chlapie" z taką nonszalancją, i ta sierść, w dotyku jak aksamit... moooja kochana dziewczynka :loveu: Andrzej, bardzo, bardzo Ci dziękuję iii... proszę o więcej :lol: [quote name='Andzike']Gaja jest naprawdę cudna :)[/QUOTE] No domku było trzeba, żebyś Mantis uwierzyła? :eviltong: Quote
Marta67 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 o jak miło, że właściciel nowy przyszedł :D będą relacje z pierwszej ręki :D Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Andrzej2302 napisał(a):Obiecujemy, że umieścimy więcej innych fotek:) Czekamy (nie)cierpliwie :) A czekanie umilę Wam informacją, że Gaia śpi w łóżku z "rodzicami" :loveu: Quote
Andrzej2302 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Przykro mi, ale teraz nie za często mam czas przyjeżdzać do rodziców, więc i fotek nie ma:(. Dodam tylko, ze mnie nie poznała jak mnie parę dni nie było :(. Ale ogólnie jest coraz lepiej:) Quote
Mantis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zaniedbałeś damę to się nie dziw ;) Gaia jest bardzo wrażliwa, ale ma wspaniałą "mamę", "tatę" też :) Jak będzie u rodziców to wygłaskaj "moje" cudo kudłate. :) Quote
tanitka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ode mnie też, ale nie mów, ze to ode mnie, bo ja z niczym miłym się jej nie kojarzę ;) Quote
Recommended Posts