jostel5 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ooooo,jakie tu wieści!:multi::multi::multi: Bardzo się cieszę,bardzo:loveu: i życzę Niuni ślicznej samych pięknych dni!:) Mantis,a Ty się trzymaj! Tyle jest wokół biedaków,którym możesz pomóc...Zresztą,przecież o tym wiesz.:)Pozdrawiam cieplutko! Quote
Andrzej2302 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Mantis'] Aha, domek łóżkowy. :lol: Już w domku:) podróż minęła nam bez przygód:). Początkowo nie chciała wyjść z kuchni, gdzie zjadła ochoczo 4 parówki:), obecnie...leży na kanapie:). Myśle, że będzie b. szczęśliwa u rodziców:). Dziękujemy Ani za okazane serce i opieką nad Gaią oraz podziękowania p. Ani Gordeckiej za pomoc w znalezieniu pieska :). Fotka Gai na kanapie: Uploaded with ImageShack.us Obiecujemy, że umieścimy więcej innych fotek:) Quote
mshume Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ale super akcja, taki fajny domek dla Gai :) Dziękuję kochanej Mantis i Andzike:loveu: Quote
Romka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 mshume napisał(a):Ale super akcja, taki fajny domek dla Gai :) Dziękuję kochanej Mantis i Andzike:loveu: Andzike,czy to jest ten ostatni kontakt,który przekazałam.Syn szukał suczki dla rodziców? Quote
leni356 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Romka napisał(a):Andzike,czy to jest ten ostatni kontakt,który przekazałam.Syn szukał suczki dla rodziców? Tak, to ten domek. Andzike zajęta adopcją Julki :) Quote
mitheithel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Śliczna jest i jaka szczęśliwa!:) Taki sobowtórek mojej Jadźki, tylko w czarne łaty. Quote
leni356 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Andrzej2302']Już w domku:) podróż minęła nam bez przygód:). Początkowo nie chciała wyjść z kuchni, gdzie zjadła ochoczo 4 parówki:), obecnie...leży na kanapie:). Myśle, że będzie b. szczęśliwa u rodziców:). Dziękujemy Ani za okazane serce i opieką nad Gaią oraz podziękowania p. Ani Gordeckiej za pomoc w znalezieniu pieska :). Fotka Gai na kanapie: Uploaded with ImageShack.us Obiecujemy, że umieścimy więcej innych fotek:) Witamy na wątku :) Gaiunia ślicznie się wpasowuje na kanapę :) Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 leni356 napisał(a):Tak, to ten domek. Andzike zajęta adopcją Julki :) O matko, ale dzień!!! a Andzike właśnie WYADOPTOWAŁA Julkę !!!! :D :D :D Bardzo się cieszę,że i Pan znalazł swojego pieska ;) Quote
Mantis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Andrzeju, witaj w wirtualnym pokoiku Gaiki :) Przekazuję pałeczkę w zdawaniu relacji z życia kudłatej damy :) Bałam się jak Gaia zniesie takie zmiany w jej już trochę ustabilizowanym życiu, niepotrzebnie, niewątpliwie wyczuła ciepło i dobroć nowych rodziców, bo w domku od razu poczuła się jak u siebie, zajęła miejsce na kanapie i żąda pieszczot :loveu: Andzike, dziękuję za "załatwienie" Gai domku :Rose: Pokaż Julkę :lol: Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Mantis'][B]Andzike, dziękuję za "załatwienie" Gai domku :Rose: Pokaż Julkę :lol: Mantis, ja to myślałam, że Gaja już dawno w swoim domu ;) Leni mi zasugerowała, żeby ją podsylać :) Julkę to mogą ewentualnie pokazywać jej nowi Państwo, bo się nią w ogóle nie nacieszyłam... siedziała u mnie godzinę i od razu poszła do domu w spadku po Sziszy ;) Aga35 robiła Julce zdjęcia u mnie w domu, ale ma jedno ze schronu, które dziś wrzucam na wszystkie wątki ;) Mantis widziałaś??? zakochałam się... http://www.dogomania.pl/threads/194035-Miki-cudny-m%C5%82ody-kud%C5%82acz-szuka-kochaj%C4%85cego-domu! Quote
Mantis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Andzike, Ty to masz łapkę do adopcji... Czoko, Szisza, Julka i jeszcze mi Gaikę wyadoptowałaś. :loveu: I nie dosyć, że Mantis sama musi spać to jeszcze nie ma wymówki do leniuchowania <wzdycha> :lol: Heh... Miki jest cudny. I Frania. I jeszcze kilka takich by się znalazło... Muszę się z tym przespać :roll: Quote
E-S Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A ja gratuluję Gajuni domku !!! I bardzo, bardzo się cieszę ! Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Mantis']Heh... Miki jest cudny. I Frania. I jeszcze kilka takich by się znalazło... Muszę się z tym przespać :roll: Taaak... ja też się musze z tym przespać... Bierzesz Franię czy Miki? Musimy się podzielić jakoś ;) Quote
Mantis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ciiicho, przecież śpię :eviltong: [SIZE="1"] Najchętniej - oby-dwa ;) Ale mam jeszcze w "głowie" jeszcze inną sierotkę :roll: Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Mantis']Ciiicho, przecież śpię :eviltong: Najchętniej - oby-dwa ;) Ale mam jeszcze w "głowie" jeszcze inną sierotkę :roll: Ja też już spię... ;) To bierz obydwa, ja coś znajdę ;) a co to za sierotka? ;) Pokaż! Quote
Luzia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Super! Widzę że ostatnio kudłacze mają "branie" :D Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Luzia&Funia napisał(a):Super! Widzę że ostatnio kudłacze mają "branie" :D Sporo chętnych jest, tylko kudłatych suń trzeba ! :D Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Andzike napisał(a):Sporo chętnych jest, tylko kudłatych suń trzeba ! :D Wypluj, tfu tfu. Lepiej żeby kudłaczy jak najmniej było Mantis, chodzi o Pascal-bis? Quote
Andzike Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 leni356 napisał(a):Wypluj, tfu tfu. Lepiej żeby kudłaczy jak najmniej było Mantis, chodzi o Pascal-bis? Leni, przecież wiesz co miałam na myśli... Quote
Mantis Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 leni356 napisał(a):Mantis, chodzi o Pascal-bis?Tak, niech pakuje walizki :) Andzike, oj chciałabym dwa, ale na razie muszę powstrzymać matczyne zapędy :roll: Wychodzenie na spacer z jednym psem jest naprawdę dziwne, już odruchowo biorę drugą smycz do łapki. Gaieczka pierwszą noc spędziła na posłanku, ale komitywa z rodzinką coraz większa, więc zapewne niebawem to się zmieni :) Quote
mshume Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Gajunia wygląda na wyluzowaną na kanapie ;) Jak sobie przypomną ją na tej starej schroniskowej fotce, skulonej w rogu... Ech,jak to dobrze,że to dawno i nieprawda :) Quote
qbencja Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Witamy, super że Gajeczka ma już swój domek, szkoda, że nie nasz ale cóż... życzymy jej wszystkiego najlepszego na nowej drodze :) jak doszkolimy naszego "oszołoma" to może będziemy mogli zaadoptować jakąś kolejną bidulkę pozdrawiam Wszystkich serdecznie Krzysztof Quote
mshume Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Krzysztofie, Mantis opowiadała mi o Was. Bardzo liczę,że będziecie mogli powiększyć swoje psie stadko, jak tylko wasz psiak ' dojdzie do siebie' Quote
qbencja Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 mshume napisał(a):Krzysztofie, Mantis opowiadała mi o Was. Bardzo liczę,że będziecie mogli powiększyć swoje psie stadko, jak tylko wasz psiak ' dojdzie do siebie' oby nic złego ;) trochę pozawracaliśmy głowę Mantis :( mamy cichą nadzieję że nie jest na nas za bardzo zła my też liczymy na powiększenie stadka, tylko musi się na to zgodzić nasz futrzak ;) pracujemy nad tym Quote
Mantis Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Krzysztofie, witam serdecznie :) qbencja napisał(a):oby nic złego ;)O, tak naplotkowałam ;) Mantis napisał(a):Interesował się Gaią bardzo fajny domek, do którego oddałabym bez wahania każdego psa, ale pies rezydent jest psem "z przeszłością" i mimo, że Państwo intensywnie pracują nad jego socjalizacją, na razie nie jest gotowy na psiego towarzysza. I wierzę, że Fifek w końcu się zreformuje, bo szkoda, że tak cudny domek w pełni nie wykorzystuje potencjału :) Quote
Recommended Posts