Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooooo,jakie tu wieści!:multi::multi::multi: Bardzo się cieszę,bardzo:loveu: i życzę Niuni ślicznej samych pięknych dni!:)

Mantis,a Ty się trzymaj! Tyle jest wokół biedaków,którym możesz pomóc...Zresztą,przecież o tym wiesz.:)Pozdrawiam cieplutko!

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mantis']

Aha, domek łóżkowy. :lol:

Już w domku:) podróż minęła nam bez przygód:). Początkowo nie chciała wyjść z kuchni, gdzie zjadła ochoczo 4 parówki:), obecnie...leży na kanapie:). Myśle, że będzie b. szczęśliwa u rodziców:). Dziękujemy Ani za okazane serce i opieką nad Gaią oraz podziękowania p. Ani Gordeckiej za pomoc w znalezieniu pieska :).

Fotka Gai na kanapie:

Uploaded with ImageShack.us

Obiecujemy, że umieścimy więcej innych fotek:)

Posted

mshume napisał(a):
Ale super akcja, taki fajny domek dla Gai :) Dziękuję kochanej Mantis i Andzike:loveu:

Andzike,czy to jest ten ostatni kontakt,który przekazałam.Syn szukał suczki dla rodziców?

Posted

Romka napisał(a):
Andzike,czy to jest ten ostatni kontakt,który przekazałam.Syn szukał suczki dla rodziców?

Tak, to ten domek. Andzike zajęta adopcją Julki :)

Posted

[quote name='Andrzej2302']Już w domku:) podróż minęła nam bez przygód:). Początkowo nie chciała wyjść z kuchni, gdzie zjadła ochoczo 4 parówki:), obecnie...leży na kanapie:). Myśle, że będzie b. szczęśliwa u rodziców:). Dziękujemy Ani za okazane serce i opieką nad Gaią oraz podziękowania p. Ani Gordeckiej za pomoc w znalezieniu pieska :).

Fotka Gai na kanapie:

Uploaded with ImageShack.us

Obiecujemy, że umieścimy więcej innych fotek:)

Witamy na wątku :) Gaiunia ślicznie się wpasowuje na kanapę :)

Posted

leni356 napisał(a):
Tak, to ten domek. Andzike zajęta adopcją Julki :)

O matko, ale dzień!!! a Andzike właśnie WYADOPTOWAŁA Julkę !!!! :D :D :D
Bardzo się cieszę,że i Pan znalazł swojego pieska ;)

Posted

Andrzeju, witaj w wirtualnym pokoiku Gaiki :) Przekazuję pałeczkę w zdawaniu relacji z życia kudłatej damy :)

Bałam się jak Gaia zniesie takie zmiany w jej już trochę ustabilizowanym życiu, niepotrzebnie, niewątpliwie wyczuła ciepło i dobroć nowych rodziców, bo w domku od razu poczuła się jak u siebie, zajęła miejsce na kanapie i żąda pieszczot :loveu:

Andzike, dziękuję za "załatwienie" Gai domku :Rose: Pokaż Julkę :lol:

Posted

[quote name='Mantis'][B]Andzike, dziękuję za "załatwienie" Gai domku :Rose: Pokaż Julkę :lol:
Mantis, ja to myślałam, że Gaja już dawno w swoim domu ;) Leni mi zasugerowała, żeby ją podsylać :)
Julkę to mogą ewentualnie pokazywać jej nowi Państwo, bo się nią w ogóle nie nacieszyłam... siedziała u mnie godzinę i od razu poszła do domu w spadku po Sziszy ;)
Aga35 robiła Julce zdjęcia u mnie w domu, ale ma jedno ze schronu, które dziś wrzucam na wszystkie wątki ;)

Mantis widziałaś??? zakochałam się...

http://www.dogomania.pl/threads/194035-Miki-cudny-m%C5%82ody-kud%C5%82acz-szuka-kochaj%C4%85cego-domu!

Posted

Andzike, Ty to masz łapkę do adopcji... Czoko, Szisza, Julka i jeszcze mi Gaikę wyadoptowałaś. :loveu:
I nie dosyć, że Mantis sama musi spać to jeszcze nie ma wymówki do leniuchowania <wzdycha> :lol:

Heh... Miki jest cudny. I Frania. I jeszcze kilka takich by się znalazło... Muszę się z tym przespać :roll:

Posted

[quote name='Mantis']Heh... Miki jest cudny. I Frania. I jeszcze kilka takich by się znalazło... Muszę się z tym przespać :roll:

Taaak... ja też się musze z tym przespać...

Bierzesz Franię czy Miki? Musimy się podzielić jakoś ;)

Posted

[quote name='Mantis']Ciiicho, przecież śpię :eviltong:

Najchętniej - oby-dwa ;) Ale mam jeszcze w "głowie" jeszcze inną sierotkę :roll:

Ja też już spię... ;)

To bierz obydwa, ja coś znajdę ;) a co to za sierotka? ;) Pokaż!

Posted

Andzike napisał(a):
Sporo chętnych jest, tylko kudłatych suń trzeba ! :D

Wypluj, tfu tfu. Lepiej żeby kudłaczy jak najmniej było

Mantis, chodzi o Pascal-bis?

Posted

leni356 napisał(a):
Mantis, chodzi o Pascal-bis?
Tak, niech pakuje walizki :)

Andzike, oj chciałabym dwa, ale na razie muszę powstrzymać matczyne zapędy :roll:
Wychodzenie na spacer z jednym psem jest naprawdę dziwne, już odruchowo biorę drugą smycz do łapki.

Gaieczka pierwszą noc spędziła na posłanku, ale komitywa z rodzinką coraz większa, więc zapewne niebawem to się zmieni :)

Posted

Gajunia wygląda na wyluzowaną na kanapie ;) Jak sobie przypomną ją na tej starej schroniskowej fotce, skulonej w rogu... Ech,jak to dobrze,że to dawno i nieprawda :)

Posted

Witamy,

super że Gajeczka ma już swój domek,
szkoda, że nie nasz ale cóż...
życzymy jej wszystkiego najlepszego na nowej drodze :)

jak doszkolimy naszego "oszołoma"
to może będziemy mogli zaadoptować jakąś kolejną bidulkę

pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Krzysztof

Posted

mshume napisał(a):
Krzysztofie,
Mantis opowiadała mi o Was. Bardzo liczę,że będziecie mogli powiększyć swoje psie stadko, jak tylko wasz psiak ' dojdzie do siebie'

oby nic złego ;)
trochę pozawracaliśmy głowę Mantis :(
mamy cichą nadzieję że nie jest na nas za bardzo zła

my też liczymy na powiększenie stadka, tylko musi się na to zgodzić nasz futrzak ;)
pracujemy nad tym

Posted

Krzysztofie, witam serdecznie :)

qbencja napisał(a):
oby nic złego ;)
O, tak naplotkowałam ;)
Mantis napisał(a):
Interesował się Gaią bardzo fajny domek, do którego oddałabym bez wahania każdego psa, ale pies rezydent jest psem "z przeszłością" i mimo, że Państwo intensywnie pracują nad jego socjalizacją, na razie nie jest gotowy na psiego towarzysza.

I wierzę, że Fifek w końcu się zreformuje, bo szkoda, że tak cudny domek w pełni nie wykorzystuje potencjału :)