Marta67 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Mantis napisał(a):Ekhm... Marta, skoro już zbliżamy się do granic horroru ;) moja wyobraźnia pędzi w innym kierunku... Mantis potyka się, przewraca w mrocznym lesie iii... zostaje zacałowana na śmierć :evil_lol: Gaika-przytulajka-całowajka :loveu: Na grzbiecie ma fryzurę "na baranka", reszta jeszcze gładka. Najfajniejsze są poranki. Wtula się już-nie-taki-łysol i łapką zaczepia, po chwili zajmuje się poranną toaletą Mantis, by na koniec, przed śniadaniem, wyłapać Mantis wszystkie pchły :evil_lol: Serio, codziennie sprawdza czy mam ;) patrz jak o Ciebie dba :) czyli skłaniamy się ku horrorowi - komediowemu :evil_lol: jaka to fryzurka "na baranka"? :cool3: Quote
mshume Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No to teraz kolej na piękną Gaję :) Gaja, gdzie twój domek ślicznoto? Quote
Mantis Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Marta67 napisał(a):jaka to fryzurka "na baranka"? :cool3: Zrobiłam zdjęcia, ale coś się zawiesiło, trzasnęło, zgasiło i zonk :shake: Poratuje się zdjęciem posiłkowym ;) Fryzura na baranka wygląda tak :p U Gai taka fryzura nie na głowie, a grzbiecie się umiejscowiła :razz: Oj domek szybciutko musi się znaleźć, bo tworzymy na kanapie zbyt dobry tandem :lol: A robota leży. I nawet nie piśnie ;) Quote
Marta67 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 haha w takim razie fryzura piękna :) Gaja odciąga kochaną Mantis od pracy? :cool3: może też sobie taką sprawię? :evil_lol: Quote
Mantis Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Gaieczka jest psem dla aktywnych co lubią poleniuchować :lol: Na spacerach to wulkan energii. Myślałam, że moja Dafne jest szybka, ale przy Gai wydaje się, że ma refleks szachisty ;) Za to w domku... ach, można się do niej przytulać bez końca :) A ona aż mruczy z zadowolenia, obejmuje łapkami i zasypia :) Quote
tanitka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [QUOTE]Myślałam, że moja Dafne jest szybka, ale przy Gai wydaje się, że ma refleks szachisty [/QUOTE] to nie dziwi, ze miesiąc zabrało mi ganianie za nią ;) Quote
Mantis Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Tanitko, najlepszy maratończyk nie dałby rady ;) Gonitwom nie ma końca :) Portrecik Tu troszkę widać "baranka" :) Tak cudnie obejmuje łapkami :) I stroi niewinne minki :p Quote
Mantis Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A po chwili próbuje wchłonąć mi dziecko :evil_lol: "Tylko mnie kochaj..." Przytulaj Błogostan ;) :p Quote
jostel5 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jaka ona jest śliiiiiiiczna! Zresztą-obie dziewczynki :) są śliczne! :) Zdjęcia-powalają! Quote
leni356 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dodałam spis ogłoszeń do pierwszego postu. W niedzielę skończyło się Allegro :( Może ktoś zrobi nowe? Z nowymi cudnymi zdjęciami Gai Quote
Mantis Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Leni, dziękuję :) Mantis zrobi Allegro. Gaia tyle złego w życiu przeszła i jest tak wrażliwym pieskiem, że zasługuje na cudowny domek, więc rozpatruje "podania" tylko od super domków. :diabloti: Quote
E-S Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Przepiękna jest, to co najmniej dziwne, że nikt się nią nie interesuje ... Quote
Olga7 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Gaja to przyklad pięknej kudlaczki ,ktora zasluguje na wyjątkowych ludzi i dom z sercem .Sliczna jest i b.mila. Quote
gosia1701 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 zobaczcie co jeszcze znalazłam :) http://zaginionepsy.pl/obiekt,5476,Zaginiony,Warszawa,Gaja.html Quote
tanitka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 no a jakże, to moje ogłoszenie historyczne :) Quote
Mantis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 E-S napisał(a):Przepiękna jest, to co najmniej dziwne, że nikt się nią nie interesuje ... Interesował się Gaią bardzo fajny domek, do którego oddałabym bez wahania każdego psa, ale pies rezydent jest psem "z przeszłością" i mimo, że Państwo intensywnie pracują nad jego socjalizacją, na razie nie jest gotowy na psiego towarzysza. Drugi domek wycofał się tuż przed wizytą. No cóż, nie ma tego złego... ;) olga7 napisał(a):Gaja to przyklad pięknej kudlaczki ,ktora zasluguje na wyjątkowych ludzi i dom z sercem. Moja słodka, kochana przytulajka jest w drodze do TAKIEGO domku :loveu: I choć smutno mi strasznie to jestem przekonana, że Gaia będzie szczęśliwa. Dwie godziny wystarczyły, żeby Gaieczka otworzyła się i zaczęła ufać swojej Rodzince, a nie jest taka skora, żeby od razu ufać. Rodzinka uprzedzona o zdolnościach akrobatycznych Gai. Pojechała w szelkach, obróżce i ma dwie smycze. Mam jednak nadzieję, że nie będzie chciała uciekać. Relacje i zdjęcia mamy obiecane. :) Aha, domek łóżkowy. :lol: Quote
Marta67 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mantis napisał(a):Gwiazda została Warszawianką :) och to może spotkam ją na spacerze? :) Quote
Mantis Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jeśli zobaczysz takie biało-czarne, śmigające z prędkością światła... to Gaia :lol: Smutno. Dafne też. Quote
Recommended Posts