Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mantis napisał(a):
Ekhm... Marta, skoro już zbliżamy się do granic horroru ;) moja wyobraźnia pędzi w innym kierunku... Mantis potyka się, przewraca w mrocznym lesie iii... zostaje zacałowana na śmierć :evil_lol:

Gaika-przytulajka-całowajka :loveu:

Na grzbiecie ma fryzurę "na baranka", reszta jeszcze gładka. Najfajniejsze są poranki. Wtula się już-nie-taki-łysol i łapką zaczepia, po chwili zajmuje się poranną toaletą Mantis, by na koniec, przed śniadaniem, wyłapać Mantis wszystkie pchły :evil_lol: Serio, codziennie sprawdza czy mam ;)

patrz jak o Ciebie dba :)
czyli skłaniamy się ku horrorowi - komediowemu :evil_lol:
jaka to fryzurka "na baranka"? :cool3:

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta67 napisał(a):
jaka to fryzurka "na baranka"? :cool3:

Zrobiłam zdjęcia, ale coś się zawiesiło, trzasnęło, zgasiło i zonk :shake:
Poratuje się zdjęciem posiłkowym ;) Fryzura na baranka wygląda tak :p

U Gai taka fryzura nie na głowie, a grzbiecie się umiejscowiła :razz:

Oj domek szybciutko musi się znaleźć, bo tworzymy na kanapie zbyt dobry tandem :lol: A robota leży. I nawet nie piśnie ;)

Posted

Gaieczka jest psem dla aktywnych co lubią poleniuchować :lol:

Na spacerach to wulkan energii. Myślałam, że moja Dafne jest szybka, ale przy Gai wydaje się, że ma refleks szachisty ;) Za to w domku... ach, można się do niej przytulać bez końca :) A ona aż mruczy z zadowolenia, obejmuje łapkami i zasypia :)

Posted

Tanitko, najlepszy maratończyk nie dałby rady ;)

Gonitwom nie ma końca :)

Portrecik

Tu troszkę widać "baranka" :)

Tak cudnie obejmuje łapkami :)

I stroi niewinne minki :p

Posted

Leni, dziękuję :) Mantis zrobi Allegro.

Gaia tyle złego w życiu przeszła i jest tak wrażliwym pieskiem, że zasługuje na cudowny domek, więc rozpatruje "podania" tylko od super domków. :diabloti:

Posted

E-S napisał(a):
Przepiękna jest, to co najmniej dziwne, że nikt się nią nie interesuje ...

Interesował się Gaią bardzo fajny domek, do którego oddałabym bez wahania każdego psa, ale pies rezydent jest psem "z przeszłością" i mimo, że Państwo intensywnie pracują nad jego socjalizacją, na razie nie jest gotowy na psiego towarzysza.
Drugi domek wycofał się tuż przed wizytą. No cóż, nie ma tego złego... ;)

olga7 napisał(a):
Gaja to przyklad pięknej kudlaczki ,ktora zasluguje na wyjątkowych ludzi i dom z sercem.

Moja słodka, kochana przytulajka jest w drodze do TAKIEGO domku :loveu: I choć smutno mi strasznie to jestem przekonana, że Gaia będzie szczęśliwa.
Dwie godziny wystarczyły, żeby Gaieczka otworzyła się i zaczęła ufać swojej Rodzince, a nie jest taka skora, żeby od razu ufać.
Rodzinka uprzedzona o zdolnościach akrobatycznych Gai. Pojechała w szelkach, obróżce i ma dwie smycze. Mam jednak nadzieję, że nie będzie chciała uciekać.
Relacje i zdjęcia mamy obiecane. :)

Aha, domek łóżkowy. :lol: