Diuna B. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cudna ta Gaia :loveu:,miałam ponkę 13 lat - one są nie do zapomnienia. Quote
Marta67 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 kurcze sprytna Gaja... widziałam w gazecie "bezpieczne szelki", z których pies nie może się wyswobodzić tak łatwo, są w mniejszych rozmiarach ale może Gajka by się zmieściła? trzeba zaproponować nowemu domowi. ja Korze takie kupię bo raz mojej mamie na spacerze uciekła przez ulice jak się autobusu wystraszyła... to dopiero była chwila grozy :-o... małą wadą jest cena 60 zł ale w dzisiejszych czasach to normalne :shake: no ale chyba tyle można zapłacić za bezpieczeństwo ukochanego psa... Quote
Mantis Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Wiem, że po jej wyczynach wydaje się to nieprawdopodobne, ale Gaia to nie jest typ uciekiniera. Oczywiście ze względu na jej zdolności trzeba na początku bardzo uważać, ale myślę, że zapięcie na szelki i obroże wystarczy. Po kilku dniach Gaia już jest przyklejona do człowieka. Nawet jak się czegoś przestraszy to nie ucieka, a przykleja się jeszcze bardziej. Zresztą tych strachów coraz mniej :) Nooo, to teraz uwaga! Tanitko, wdech - wydech ;) Wolna Gaia traumatycznie Ci się kojarzy, ale to przeszłość :) Eeej, co tam masz? Biegniemy do Maaantis :) No przecież nic nie upolowałyśmy... :roll: Ciociu Tanitko, zobacz, nie uciekam, jestem grzeczna :) Quote
Mantis Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 I kiepsko widoczna, bo trudno je w tym pędzie uchwycić, szalona sesja - Gaia&Dafne. Gaika już się tak panicznie nie trzyma boku Mantis, ale przybiega na każde zawołanie. Jest coraz śmielsza w kontaktach z obcymi. I wielka z niej zalotnica, wszystkim psom rozdaje buziaki :) Quote
leni356 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Super fotki :) Dziewczynki cuuuuudne. Biedna była Gaia w tym schronisku, takie psiaki które kłapią zębami ze strachu nie mają żadnych szans na adopcję ze schronu. Gaia to kolejny dowód jak źle są oceniane psy w schronach i jak mylnie dokleja się etykietki :-( Quote
rodzice Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 widzę ze Dafne tez pieknie wyglada , przesylam buziaki dla obu . Quote
Mantis Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dafne to szefowa stada ;) A księżniczka musi mieć łóżkowy domek :lol: Wylegiwanie się na podusi i spanie razem z człowiekiem to jest to, co Gaia lubi najbardziej :) Internet dziś szwankuje, więc pościelowa sesja niebawem... :) Quote
luka1 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Mantis'] A księżniczka musi mieć łóżkowy domek :lol: Wylegiwanie się na podusi i spanie razem z człowiekiem to jest to, co Gaia lubi najbardziej :) :)[/QUOTE] To ciekawe jak one szybko wmeldowują się do łóżek. Quote
Mantis Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='tanitka']a z kotami już jest sztama? :)[/QUOTE] Koty? Jakie koty? ;) [IMG]http://i53.tinypic.com/2l8b0qd.jpg[/IMG] Quote
tanitka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 prosze jaka zgoda miedzygatunkowa panuje u Mantis :) Quote
Mantis Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Gaia nakręca film akcji ;) Operator trochę słaby, ale do TAKIEJ akcji to trzeba sprzętu i refleksu :lol: [video=youtube;X87aSwLajVA]http://www.youtube.com/watch?v=X87aSwLajVA[/video] Quote
tanitka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ha, z pewnością na wyścigi chartów się Gaia nadaje :) ja jednak nie mogę patrzeć , jak ona bez smyczy biega!! Quote
Marta67 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 uśmiałam się aż monitor oplułam :) Gaia czyżbyś miała charcią rodzinę? biegasz prawie tak szybko jak moja mała bestia ;) Quote
Luzia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Aż dziwne, Gaia przecież piękna sunia jest. Domki powinny się o nią dobijać. Gdzie ona ma ogłoszenia bo nie widzę na pierwszej stronie. Quote
Mantis Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Tanitko, zlituj się... wyobrażasz sobie Mantis z Gaią na smyczy i biegnąca w tempie Gaiki? To już nie kino akcji, thriller jakiś :evil_lol: A poważnie... ona się bardzo pilnuje iii... słucha :p Przybiega na każde zawołanie :) Marta, codziennie mam taką radochę :lol: Spotkały się dwie wariatki i szaaaleeeją :loveu: Kompletnej ciszy nie ma, ludzie dzwonią, piszą. Dla większości Gaia jest za duża. Hmm. Co wielbiciele dogów na to? ;) Gaia jest piękna, mądra, urocza i na pewno w końcu zakocha się w niej jakiś dobry człowiek, który przytuli, pobiega, do łóżka wpuści i uspokoi kiedy trzeba. Spis ogłoszeń jest w poście 322. Ma też ogłoszenia na stronach: psydoadopcji, facebook, nk.pl i allegro. Quote
Marta67 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Mantis']Tanitko, zlituj się... wyobrażasz sobie Mantis z Gaią na smyczy i biegnąca w tempie Gaiki? To już nie kino akcji, thriller jakiś :evil_lol: A poważnie... ona się bardzo pilnuje iii... słucha :p Przybiega na każde zawołanie :) Marta, codziennie mam taką radochę :lol: Spotkały się dwie wariatki i szaaaleeeją :loveu: ja wyobrażam :evil_lol: nie wiem jak wyglądasz ale jakoś sobie wyobrażam :evil_lol: i powiem Ci, ze bardzo pięknie to wygląda, ale w mojej wyobraźni gdzieś się tam potykasz o te gałęzie i Gaia ciągnie Cię za sobą :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mantis Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ekhm... Marta, skoro już zbliżamy się do granic horroru ;) moja wyobraźnia pędzi w innym kierunku... Mantis potyka się, przewraca w mrocznym lesie iii... zostaje zacałowana na śmierć :evil_lol: Gaika-przytulajka-całowajka :loveu: Na grzbiecie ma fryzurę "na baranka", reszta jeszcze gładka. Najfajniejsze są poranki. Wtula się już-nie-taki-łysol i łapką zaczepia, po chwili zajmuje się poranną toaletą Mantis, by na koniec, przed śniadaniem, wyłapać Mantis wszystkie pchły :evil_lol: Serio, codziennie sprawdza czy mam ;) Quote
tanitka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 widzisz jaki pożyteczny pies, zaoszczędzasz na porannej toalecie ;) Quote
Recommended Posts