Mantis Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Pięknotka właśnie się żali jaka to Mantis niedobra ;) Nie było mnie raptem pół godziny. Jaka radość kiedy wróciłam, aż pomrukuje z zadowolenia i łapką zaczepia. Jeśli miałaby trafić do pracującego domku, bez osiadłej na stałe babci, to trzeba będzie popracować nad uświadomieniem suni, że człowiek znika, ale wraca. Tanitko, nie wiem czy Cię to pocieszy, ale też będę beczeć kiedy będę musiała się z nią rozstać. Wywołuje w człowieku poczucie, że jest tym jednym, jedynym, niezastąpionym... no fajnie się tak czuć :lol: Quote
tanitka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a u mnie nie było problemu z zostawaniem w domu samej, siedziala cichutko i grzecznie. Może znów sie boi, że człowiek ją porzuci? TAK JAK JA??? buuu.... ;) Quote
Mantis Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 I jak ja, kiedyś... :placz: To jest sama słodycz, dostałam chyba z milion buziaków na dzień dobry :loveu: Ona zostaje bez awantur, ale potem dubeltowo się przykleja. Dziś już było trochę lepiej, bo wczoraj panikowała kiedy oddałam smycz w ręce córki, chcąc ślicznotkę sfilmować. Taa, w trzy sekundy była była przy mnie. A dziś już z zainteresowaniem śledziła co robi Dafne, poplotkowały sobie z Kropką. :) Koty już jej kompletnie nie interesują. A i do kuchni zagląda, na razie tylko dwiema łapkami, ale to już jakiś postęp :razz: Quote
leni356 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wykupiłam Gai ogłoszenia na bazarku, muszę tylko wysłać tekst i zdjęcia. Allegro jej zrobię Mantis, masz jakieś nowe zdjęcia? Ja mogę codziennie oglądać jak kudłatą telenowelę :) Quote
jostel5 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Obie jesteście w niej zakochane!:) I wcale się nie dziwię! ;) Quote
Mantis Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Leni, dziękuję :) Nowych zdjęć nie mam, będą jutro :) Oj tak, zakochane. I to jak :roll: Już zazdroszczę ludziom Gai <wzdycha> [SIZE="1"]Hmm, muszę pomyśleć nad mega nierealnymi warunkami adopcji. :evil_lol: Dla dobra Gai oczywiście :p Quote
jostel5 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Mantis']Leni, dziękuję :) Nowych zdjęć nie mam, będą jutro :) Oj tak, zakochane. I to jak :roll: Już zazdroszczę ludziom Gai <wzdycha> [SIZE="1"]Hmm, muszę pomyśleć nad mega nierealnymi warunkami adopcji. :evil_lol: Dla dobra Gai oczywiście :p Dojrzałam, a jakże...:) I coś mi się wydaje,że..............................................:) Quote
leni356 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 [quote name='Mantis']Leni, dziękuję :) Nowych zdjęć nie mam, będą jutro :) Oj tak, zakochane. I to jak :roll: Już zazdroszczę ludziom Gai <wzdycha> Hmm, muszę pomyśleć nad mega nierealnymi warunkami adopcji. :evil_lol: Dla dobra Gai oczywiście :p Domek? :razz: Quote
Mantis Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Proszę nie kusić Mantis... :eviltong: Jeeej, jakbym chciała, bo ta sunia to skarb. Tak jak i Kropka. Ale jak nie będę twarda to nie pomogę kolejnym... BUU! Quote
tanitka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 w oczekiwaniu na nowe zdjęcia, mogę Wam pokazać filmik z Gają w roli głownej, w starej wersji tylko, że od odbiorcy film wymaga zajmowania różnych pozycji przed monitorem. Taka ze mnie reżyserka! :) http://www.youtube.com/watch?v=IMf1vPIqIpA Quote
jostel5 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Obejrzałam z wieeeelką przyjemnością! Gaja jest prześliczna (wrażenia wzrokowe),dzwony w tle to piękny podkład muzyczny (wrażenia akustyczne) ;)... Jesteś genialnym reżyserem!:) Quote
Poker Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 cudna ta Gaja, w moim typie. Tanitka chyba się wylegiwała na boku i przy okazji z nudów kręciła ten filmik:eviltong: Czy Gaja nadal nosi zimowe ubranko ? Quote
Mantis Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Tanitko, to kunszt reżyserski. Serio-serio :lol: Modelka tak się kręci i tak lgnie do człowieka, że porządnych zdjęć jej nie mogłam zrobić. TZ brzydko się do nie zwraca :angryy: "Łysa". Pff. Fryzury mają podobne ;) No, może TZ nie ma tak pięknej grzywki ;) Tak jestem przyzwyczajona do kudłatych, że dziwnie się Gajkę głaszcze :) Zdjęcia miały być pięknie ogłoszeniowe, nie bardzo wyszły. Do takiej iskierki potrzebny aparat z większym refleksem ;) Będę próbować dalej. Zielono mi... Quote
Sankja Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 filmik super :) a podkład o tytule "bzzzzzzz" powinien trafić na pierwsze miejsce list przebojów :) i jak się miło go oglądało pamiętając ją dziką i wypłoszoną! Quote
Mantis Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dziś odkryła uroki kanapy. Wchodzi się łatwo. Hops i już. Jak się chce zejść to się udaje nieszczęśliwego psa i woła Mantis ;) Zaduma... Nuuuda Uśmiech Poza zawodowa ;) Quote
tanitka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 ale z niej aktorka i kokietka, pomyślałby kto, ze z kanapy nie wie jak zejść! ;) Mantis zdjęcie szwów jutro wypada, pamiętasz? Quote
Mantis Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Pamiętasz :) Może przy okazji jakieś okucia jej załatwię ;) bo ślizga się na panelach. Aaa, zapomniałam. Wczoraj jak ją Dafne zachęcała do zabawy to najpierw się skuliła, potem warknęła. A dziś sama zaczepiała Dafne :) Kroi się fajne kumpelstwo :) Quote
tanitka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 i pomyśleć, że ToTo przez miesiąc latało jak dziki pies i nie dało podejść do siebie na 30 m. Tak sobie myślę, ze ona mogła mieć w swoim życiu taki okres, kiedy sie błąkała, a ludzie ją przeganiali, więc tak samo zachowywala się kiedy mi nawiała. Dopiero te panie OPS pozwoliły jej zaufać, a potem się okazało, ze to kochany kanapowy pieszczoszek jest :). Quote
Mantis Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 "Dziki pies" boi się jeszcze różnych rzeczy, np. jeśli ktoś gwałtownie wstanie albo niespodziewanie podniesie głos. Uhm, masz rację Tanitko, pewnie była przeganiana, ale jak już do komuś zaufa to jest wierna i oddana. I tak w oczy patrzy... ach :loveu: U weta bardzo się bała, drżała biedulka jak osika, ale przytuliła się do mnie i zdjęcie szwów dzielnie zniosła. Uff. Wczoraj wrócili z wakacji chłopcy, zapoznanie z podkulonym ogonkiem... a dziś już biega do nich na głaski :) Wchodzenie i schodzenie z kanapy, opanowała do perfekcji :lol: No i nareszcie mam psa łóżkowego. Kropka w ogóle nie wchodzi na łóżko jeśli jest okupowane przez kogokolwiek, Dafne tylko na moment, na pieszczotki, a Gajka się zachowuje jakby całe życie spędziła na kanapie. Pies salonowy :) Tak bardzo jej się to podoba, że stołować też się próbuje na kanapie. Łobuz ;) Na spacerze oddaliłam się na moment, oddając smycz w ręce TZ... wyszła z szelek w ciągu trzech sekund... w życiu nie widziałam takiego popisu sprytu i akrobatyki. Quote
tanitka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Boże, nie mów mi, że z szelek potrafiła sie wyzwolic, bo mi skóra scierpła. I co poleciala za Toba? Quote
sosiczka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 1 alegratka 2 kupiepsa 3 kokosy 4 e-gratka 5 neeon 6 tlenek 7 szerlok 8 petsy 9 ojej 10 morusek 11 giełda.bai 12 adopcja.org 13 giełdaogłoszeń 14 petworld 15 animalia 16 pajeczyna 17 i-bazar 18 4.pl 19 rozgłos 20 ćwirek 21 adopcjapsa 22 topogłoszenia 23 cafeanimal 24 wstawiaj.pl 25 świstek 26 adin 27 olx 28 przygarnijzwierzaka 29 eoferty 30 pineska 31 gumtree Quote
Mantis Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 tanitka napisał(a):Boże, nie mów mi, że z szelek potrafiła sie wyzwolic, bo mi skóra scierpła. I co poleciala za Toba? Szelma wyzwoliła się z szelek w takim tempie, że mi szczęka opadła, ale nie próbowała uciekać tylko chciała mnie gonić. Jak zobaczyłam co się dzieje, włączył mi się siódmy bieg i od razu byłam przy niej. Rozłożyła się do góry brzuchem i "Gdzie leziesz? Głaszcz". Jednak zołza ;) Może i dobrze, że wyszło to w takim momencie. Trzeba będzie potencjalny domek uczulić na cyrkowe właściwości łobuzicy. Mimo, że obcych boi się trochę mniej, a domownikom pozwala głaskać to jak na razie - "pies jednego pana". Trochę mnie rozłożyła grypa, więc relacje będą skromniejsze. A Gaia szczęśliwa, bo ma Mantis prawie non stop w łóżku :cool3: PS. Dziękuję za ogłoszenia :) Quote
leni356 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Dziękujemy za ogłoszenia bazarkowe :) Gaia ma jeszcze allegro i psydoadopcji.pl Teraz tylko fajny domek żeby się znalazł.. Mantis, kuruj się :drinka: Oby grypa szybko sobie poszła. Uściski dla akrobatki Quote
Recommended Posts