Onaa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 A co to ten palmer ? To się strzela i usypia psiaka ? Quote
elmira Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Czyli te rady się sprawdzają i sunia jest w pobliżu. Całe szczęście. Quote
elmira Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Dogo07 napisał(a):A co to ten palmer ? To się strzela i usypia psiaka ? Tak:) To szansa na odłowienie strachliwego pieska. Quote
Onaa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Rozumiem, że zastrzyk działa dość szybko, a nie tak jak w przypadku sedalinu, gdzie otumianiony tym psiak może gdzieś uciec i stać się ofiarą drogową lub innych zwierzaków. Quote
elmira Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Dogo07 napisał(a):Rozumiem, że zastrzyk działa dość szybko, a nie tak jak w przypadku sedalinu, gdzie otumianiony tym psiak może gdzieś uciec i stać się ofiarą drogową lub innych zwierzaków. Widziałam, jak weterynarz usypiał psa strzałem. Tylko nie wiem, czy to była strzelba Palmera akurat, ale wielki owczarek podhalański błyskawicznie usnął. Dzięki temu spokojnie mogłam go dowieźć do DT. Quote
Onaa Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Oby sunieczka jak najszybciej się znalazła u tanitki. Quote
elmira Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 No pewnie, gdyby mała nie dała nogi, to już w sobotę by jechała ze mną. Niech da się złapać. Quote
tanitka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Do klatki znów złapał się w nocy kot. Jedzenie te poza klatką też niknęło, ale suczki nie widzialam ani wczoraj po południu, nocy, ani dziś rano. :( Sąsiadka widziala ją wczoraj koło południa kręcącą się przy budowie. Quote
Tundra Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Wraca i bedzie wracala. Teraz trzeba sie uzbroic w cos co jest najtrudniejsze- cierpliwosc. Quote
Onaa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tylko, że jutro sunia miała jechać do hoteliku, i co teraz będzie. Quote
Tundra Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Jesli sunia nie zechce skorzystac z tego transportu to trzeba jej bedzie zorganizowac nastepny. To chyba na dzis najmniejszy problem. Quote
Onaa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tundra napisał(a):Jesli sunia nie zechce skorzystac z tego transportu to trzeba jej bedzie zorganizowac nastepny. To chyba na dzis najmniejszy problem. No napewno przy nie możliwości złapania suni to tak. Quote
mamanabank Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Czy PON-ka żywi się zostawianym jedzeniem, czy wszystko zjadają inne zwierzęta? Quote
tanitka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 suczka jest, sa panowie z EMIRA zeby ja zlapac..... Boze niech sie uda!!!! Quote
malagos Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 tanitka napisał(a):suczka jest, sa panowie z EMIRA zeby ja zlapac..... Boze niech sie uda!!!! Aż wstrzymuję oddech! Quote
Ewanka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Moje kciuki też zaciśnięte i ... oby tym razem się udało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lika1771 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Bardzo mocno trzymam powodzenia ,zeby sie udało Quote
Ewanka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 A tu wieści brak ... daj się złapać malutka !!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Niestety nie udalo się :(. Sunia się pojawiła, potem zacząl sie jakis ruch samochodowo-ludzki i sunia zniknęla. po 3 godzinach oczekiwania zawiesiliśmy akcje do jutra. Klatka na noc nastawiona..... Quote
Onaa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Szkoda. Daj się złapać malutka. Czeka przecież na ciebie już lepsze życie, i miejsce gdzie nie będziesz musiała się już bać. Quote
tanitka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 w nocy do klatki złapała sie suczka sąsiadów :( nie powiem, wykańcza mnie ta sytuacja, ale wierzę, że zawodowcy złapią mi ją wcześniej czy później. Quote
Ewanka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Tanitko, wierzę, że to strasznie trudna i obciążająca dla Ciebie sytuacja, trzymaj się dziewczyno, jesateśmy z Tobą, na odległość Cię wspieramy !!!!!!!!!!!!!!!! ... kciuki mocno zaciskam i nie puszczam ani na chwilkę ... oby sunia dala się złapać jak najszybciej. Quote
Recommended Posts