Jo37 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 To jest rozwiązanie. Ja bym zapłaciła za odrobaczenie i jeżeli nie ma to szczepienie na wirusówki. Ktoś już zadeklarował opłatę za transport. Quote
leni356 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='malagos']Jeśli się na coś przydam - mogę zaproponować kilka dni u mnie, to po drodze Kolno (czy Łomża)-Warszawa, 100 km od Warszawy. Mam wolny kojec. Oczywiscie kilka dni tymczasowania bezpłatnie :). Do Łomży mam 75 km.[/QUOTE] Malagos, bardzo dziękuję :loveu: Ja też pytam różnych ludzi, jeśli nic nie znajdziemy to u Malagos byłoby super. Nie wiem jeszcze czy Elmira ma klatkę/kontener, bo ona powinna jechać w kontenerze, wystraszona bardzo jest Dziękujemy też za wszelkie fundusze. Koszt transportu z Łomży to będzie około 200 zł. Nie wiem jeszcze ile do Zgorzelca, bo to się na kilka psiaków rozłoży Każdy grosik ważny Quote
Anula Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jeszcze raz się przypominam.Jeżeli będzie ustalona suma za transport-bardzo proszę o podanie konta wraz z adresem,ponieważ mój bank nie przyjmuje bez konkretów przelewów.Od 05.07 do 10.07 będę bez internetu i praktycznie bez banku.Mogę przelew zrobić 05.07 lub po 10.07.Bardzo proszę pomóżcie suni. Quote
zuziaM Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Widze, ze na razie sie swietnie wszystko uklada. Malagos, wielkie dzieki. Poznasz sunie pierwsza i bede juz cos o niej wiedziala. Ponoc sie bardzo boi ( chociaz Igunia tez sie bala, a teraz szaleje z kolezankami po calym ogrodzie, a do mnie sie lasi, jak pieszczoszek ). Z Gaia moze byc podobnie. Boi sie tylko pobytu w schronisku, psow, halasu ..... Na 10 lipca jestem juz gotowa. Wszystko czeka na suczke. Quote
leni356 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Anula']Jeszcze raz się przypominam.Jeżeli będzie ustalona suma za transport-bardzo proszę o podanie konta wraz z adresem,ponieważ mój bank nie przyjmuje bez konkretów przelewów.Od 05.07 do 10.07 będę bez internetu i praktycznie bez banku.Mogę przelew zrobić 05.07 lub po 10.07.Bardzo proszę pomóżcie suni.[/QUOTE] Dziękujemy bardzo. Ustalę wszystko z Pati i myślę że do niej najlepiej wysłać za paliwo, bo ona będzie wiozła sunię. Wyślę pw z danymi Quote
malagos Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 To i ja czekam na decyzję. Takich straszków i u mnie było kilka, jedna tylko (Zulka) okazała sie niereformowalna. wyjeżdżam na urlop w sobotę rano 10 lipca, ale przyjedzie moja siostra do opiekowania się zwierzakami, ale mam nadzieję, zę 10 to niunia będzie u ZuziaM :) Quote
leni356 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Dzięki. Czekam jeszcze na potwierdzenie od Elmiry czy na 100% jedzie, może ktoś ma numer telefonu do niej? Quote
luka1 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Elmira dziś jest "wyjechana". Chyba nie bardzo ma czas odbierać telefony. Quote
tanitka Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 jakby do [B]malagos[/B] było zadaleczko ;), to na te 4 dni ja też się zgłaszam na DT. Quote
leni356 Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='tanitka']jakby do [B]malagos[/B] było zadaleczko ;), to na te 4 dni ja też się zgłaszam na DT.[/QUOTE] Dzięki Tanitka, myślę że Elmirze byłoby łatwiej odebrać sunię bliżej Wwy. Luka, podaj mi tel do Elmiry jeśli masz, bo ja jutro wyjeżdżam na urlop i nie będę na Dogo, a muszę mieć z nią jakiś kontakt Quote
leni356 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 malagos napisał(a):Jakie wieści z frontu działań? Żadne :( Elmira dziś nie odbierała, jutro będę dzwonić. Muszę dać znać Pati do wtorku czy ma ją przywozić do Wwy. Quote
kora78 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 zapisuje sie ale zarosieta sunia, ale nie skoltuniona? krotko w schronie? szybko z nia do ds, sliczna, jasne umaszczenie, mloda, no i sunia. taka szybko ds znajdzie :) tylko niech sobie da fotki ladne porobic, jak sie cieszy z zycia :) Quote
leni356 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 kora78 napisał(a):zapisuje sie ale zarosieta sunia, ale nie skoltuniona? krotko w schronie? szybko z nia do ds, sliczna, jasne umaszczenie, mloda, no i sunia. taka szybko ds znajdzie :) tylko niech sobie da fotki ladne porobic, jak sie cieszy z zycia :) Na razie to jest trudne :( w schronisku jest przerażona i kłapie zębami, dlatego jedzie do Zuzi, ze schronu nikt jej nie weźmie :( Ona tak siedzi wbita w tej kącik cały czas :( Quote
kora78 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 no to szybko od zuzi wyjedzie, jak sadze i jej bardzo zycze! a ona krotko w schronie, tak? Quote
leni356 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 kora78 napisał(a):no to szybko od zuzi wyjedzie, jak sadze i jej bardzo zycze! a ona krotko w schronie, tak? raczej krótko, ale nie wiem dokładnie ile Quote
kora78 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 to chociaz tyle dobrego :) pewnie z domku trafila i ciezko jej w schronie... datego tak sie zachowuje Quote
luka1 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 leni356 napisał(a):Żadne :( Elmira dziś nie odbierała, jutro będę dzwonić. Muszę dać znać Pati do wtorku czy ma ją przywozić do Wwy. Elmira pewnie padła, własnie pokonała 1400km w jeden dzień i noc ratując psa. Quote
leni356 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 luka1 napisał(a):Elmira pewnie padła, własnie pokonała 1400km w jeden dzień i noc ratując psa. No dlatego nie męczyłam jej, jutro spróbuję zadzwonić po południu, tyle że mnie już nie będzie na sieci, nie wiem czy mi się uda znaleźć tam internet to Elmira albo ZuziaM napisze na wątku Quote
leni356 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Jeśli nic nie ustalimy do jutra to będę musiała odwołać Pati niestety we wtorek :( Quote
malagos Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kurcze, martwię sie, ze nie wypali plan.......... Quote
zuziaM Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dostalam sms od leni, ze sunia do mnie przyjedzie jednak w niedziele. Ale nie znam wiecej szczegolow. Quote
Recommended Posts