Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna, kudłata, młodziutka suczka Gaia - ma ok 3 lata, jest średniego wzrostu, łagodna do ludzi i innych piesków.
W schronisku była bardzo przestraszona, siedziała wbita w kącik boksu ze spuszczoną głową. Niedawno trafiła do domu tymczasowego i teraz zupełnie się zmienia, już nie boi się człowieka, przyjaźnie macha ogonkiem, lubi głaskanie.

Gaia jest wysterylizowana. Długi włos będzie wymagał odpowiedniej pielęgnacji.

Szukamy jej wspaniałego domku..

Ogłoszenia:

1 alegratka
2 kupiepsa
3 kokosy
4 e-gratka
5 neeon
6 tlenek
7 szerlok
8 petsy
9 ojej
10 morusek
11 giełda.bai
12 adopcja.org
13 giełdaogłoszeń
14 petworld
15 animalia
16 pajeczyna
17 i-bazar
18 4.pl
19 rozgłos
20 ćwirek
21 adopcjapsa
22 topogłoszenia
23 cafeanimal
24 wstawiaj.pl
25 świstek
26 adin
27 olx
28 przygarnijzwierzaka
29 eoferty
30 pineska
31 gumtree
32 allegro
33 psydoadopcji
34 facebook
35 nk.pl

Rozliczenie wydatków:

190 zł wyniósł transport Gai Kolno-Warszawa (Pati-c) - zapłacone przez Skarpetę kudłaczy
150 zł - DT u Mantis (17.08-17.09.2010) opłacony przez Skarpetę kudłaczy
-------
240 zł

Banerek:

Zdjęcie ze schroniska, Gaia wciśnięta w kąt kojca:

U Tanitki:

• Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za zwrotem kosztów paliwa Ajlii: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa)[/url] , polecam ostatnio przywieźli Pixela i Biankę z Kielc do W-wy.

Posted

[quote name='Anula']Pokryję koszty przewozu suni tylko proszę o nr konta i załatwienie transportu.Sunieczka nie może tam pozostać.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo. Na razie kombinujemy..

Posted

[quote name='zuziaM']Nie wiem, gdzie jest Lomza, ale to moze blizej mnie ... zamiast ja do Warszawy wiezc ...
Chyba, ze ja leni chcesz poznac osobiscie ????[/QUOTE]

Łomża jest koło Białegostoku, po drugiej stronie Pl :(

Posted

Z Elmirą do Wrocławia jadą 2 pieski 10 lipca, więc koszty transportu by się podzieliły. Trzeba ją tylko podwieźć do Wwy do tego czasu, to jest 180 km na północ od Warszawy

Posted

[quote name='Bonsai']A Ajlii nie wypaliło? Biorą jedynie koszty paliwa, a pokrycie ich proponuje Anula, więc... ?[/QUOTE]

Ajli nie może. Napisałam do Pati

Posted

Banerek dla dziewczynki. Jak będzie miała imię to zmienię :)

[url=http://www.dogomania.pl/threads/188458][IMG]http://i48.tinypic.com/33tmali_th.jpg[/IMG][/url]

Posted

Pati może przewieźć ją we wtorek 6 lipca, Elmira wyjeżdża w sobotę 10 lipca - teraz pozostaje [B]przechowanie jej od wtorku do soboty w Warszawie[/B]. Ja już odpadam powoli :( może macie jakiś pomysł?? szkoda stracić taką szansę.. może ktoś ma boks chociaż? sunia może być z innymi psami. 4 dni to tak niewiele
Ja wyjeżdżam w niedzielę :(

Posted

Jeśli się na coś przydam - mogę zaproponować kilka dni u mnie, to po drodze Kolno (czy Łomża)-Warszawa, 100 km od Warszawy. Mam wolny kojec. Oczywiscie kilka dni tymczasowania bezpłatnie :).
Do Łomży mam 75 km.