bumbecki Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 01 lipca około godziny 15 zauwazyłam leżącego psa na pasie zieleni pomiędzy jezdniami. Tuż za skrętem na Zagnańsk. Pies ma obroże. Czy mógłby ktoś się nim zająć ? Ja niestety nie mogę, jestem w podróży. W przypadku wątpliwości proszę o kontakt 604 277 616 Quote
Weronia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zawiadamiałaś policję? (Straż Miejską) Czy ten pies był w ogóle żywy? Może jakieś szczegóły? Zatrzymałaś się żeby sprawdzić? Quote
malagos Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Nie zawsze mozna zatrzymać się i sprawdzić, znam bumbecki z forum miau....Ale to już minęło kilka dni i pewnie sprawa sama się wyjasnila, kurcze........... Quote
Weronia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 malagos napisał(a):Nie zawsze mozna zatrzymać się i sprawdzić, znam bumbecki z forum miau....Ale to już minęło kilka dni i pewnie sprawa sama się wyjasnila, kurcze........... Chyba nie wchodzi często na dogo... a Malagos, może jak jesteś na miau częściej, to napisz do niej, może dowiesz się czegoś więcej, co? :( Quote
bumbecki Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Witam, rzadko sprawdzam maile, dlatego zostawilam nr tel., zeby ew. dac szanse na szybka odpowiedz. Zatrzymalam sie, oczywiscie, mialam obawy , ze pies jest jakby przywiazany, ale na szczescie nie byl, lezal i patrzyl bystro na mnie jak podchodzilam. Jednak wycofalam sie, bo ruch byl ogromny, wiekszosc to rozpedzone tiry, postanowilam nic nie robic,moglam latwo wystraszyc psa, a zeby go stamtad bezpiecznie wyploszyc trzebaby zatrzymac ruchw obie strony. To czteropasmowka. Dalam znac z samochodu znajomej, zeby szybko puscila te info na forum. W Radomiu za to, gdzie jechalam znalazlam potracona stara suczke na podobnej trasie, na srodku jezdni, jeszcze zyla, ale umarla u weterynarza, do ktorego szybko ja zawiozlam... Mam nadzieje, ze tamtemu z Kielc, udalo sie wydobyc po jakims czasie... pozdrawiam Marzena Quote
Weronia Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 I teraz ciągle myślę o tym psie. Jechałam chyba tamtą drogą ostatnio, ale nie zwróciłam uwagi:(( Może odezwiemy się do ciotek z Kielc, żeby rzuciły okiem w tamtą stronę..? Quote
Recommended Posts