Aleksa. Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 paulaa. napisał(a):Szarpak suuper. :loveu: Nie pokaże, nie pokaże. :saint1: Ciekawa tylko jestem jak ty to zrobiłaś, że ta piłka tam jest. :D weź, lepiej nie wnikaj. :D a ile powyklinałam jak to robiłam.:diabloti: oprócz tego, że w całym pokoju była guma z piłki. :D Quote
Natalia&Cody Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Super banner. :D Taki kolorowy. :) Quote
Aleksa. Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Bardzo fajny pomysl z ta pilka! dziekuje :loveu: paulaa. napisał(a):masz super banerek! :smile: wiem.;) Silky123 napisał(a):Super banner. :D Taki kolorowy. :) dzieki.:) Quote
Yuveza Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 kurrrdeee jak ty to pleciesz :eviltong: zagryze sie jak sama nie uplote szarpaka :diabloti: Quote
łamAga Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Świetna macie tą nową sygnaturkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sunshine Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 nam tez by się przydal szarpak na zajęcia z Agility bo się smieją z moich zeżartych zabawek:D Np. piłka...a w sumie pół piłki:D ale ma fizia na jej punkcie więc jak tu tego nie wykorzystać?:P Quote
Aleksa. Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 westie_justa napisał(a):kurrrdeee jak ty to pleciesz :eviltong: zagryze sie jak sama nie uplote szarpaka :diabloti: :eviltong: dOgLoV napisał(a):Świetna macie tą nową sygnaturkę :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: sunshine napisał(a):nam tez by się przydal szarpak na zajęcia z Agility bo się smieją z moich zeżartych zabawek:D Np. piłka...a w sumie pół piłki:D ale ma fizia na jej punkcie więc jak tu tego nie wykorzystać?:P mogę wam zrobić :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 swietna ta piłka z szarpakiem !!!! Quote
vaness Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ja też mam w planach takie coś zrobić :D ale nie mam nerwów i cierpliwości :P Quote
Aleksa. Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Marta_Ares napisał(a):swietna ta piłka z szarpakiem !!!! dzięki.:) vaness napisał(a):ja też mam w planach takie coś zrobić :D ale nie mam nerwów i cierpliwości :P haha.:) Quote
Guest papillonek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 a ja sie właśnie zastanawiałam nad zabawką na swięta... ja cierpliwośc mam więc myślę że sobie poradze,tylko jak to pleśc?? Quote
Yuveza Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 papillonek napisał(a):a ja sie właśnie zastanawiałam nad zabawką na swięta... ja cierpliwośc mam więc myślę że sobie poradze,tylko jak to pleśc?? wystarczy umieć robić filofuny ;) Quote
Aleksa. Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 papillonek napisał(a):a ja sie właśnie zastanawiałam nad zabawką na swięta... ja cierpliwośc mam więc myślę że sobie poradze,tylko jak to pleśc?? westie_justa napisał(a):wystarczy umieć robić filofuny ;) dokładnie.. ;) paulaa. napisał(a):a ja wciąż czekam na filmik. :smile: a ja na neta.. zreszta nie wiem czy go wstawie.. nie ma nic ciekawego. Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Masz gdzies cennika za szarpaki? Bo tak mysle ze przydalyby mi sie chociaz dwa zeby sie dziewczynki razem mogly bawic :loveu: Quote
Aleksa. Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 deer_1987 napisał(a):Masz gdzies cennika za szarpaki? Bo tak mysle ze przydalyby mi sie chociaz dwa zeby sie dziewczynki razem mogly bawic :loveu: wiesz co, to zależy od materiału.. ile wyjdzie kaski. :) ooo,a wtedy mogłybyśmy się poznać jak bedziesz w wawie.:loveu: jak coś pisz na PW, dogadamy się.:diabloti: Quote
taxelina Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Bede strasznie krotko :( przylatuje zaraz po 11 we wtorek a juz o 7 rano w czwartek mam powrotny :( Materialu to ja duzo potrzebuje :D Quote
Aleksa. Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 deer_1987 napisał(a):Bede strasznie krotko :( przylatuje zaraz po 11 we wtorek a juz o 7 rano w czwartek mam powrotny :( Materialu to ja duzo potrzebuje :D tzn ? :) pisz na PW, wyslę mamę do sklepów na poszukiwanie polaru.:) albo na fb napisz, jak wolisz :D Quote
Karro Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 A gdzie kupujesz materiały? I jaka cena tego? Bo zamierzam dla mojego coś upleść ;) Quote
Aleksa. Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 understandme napisał(a):A gdzie kupujesz materiały? I jaka cena tego? Bo zamierzam dla mojego coś upleść ;) różnie, zależy gdzie dostane.;) Quote
vaness Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ja też ci życzę [FONT=Georgia]Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :):loveu:[/FONT] a Dora co dostanie pod choinkę ? :lol: Quote
Recommended Posts