paulaa. Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 wow, niezły ten szarpak. :-o jest się czym przeciągać, scoobu też najbardziej lubi te frędzle. :lol: Quote
darii_iia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Ależ świetne zdjęcia i modelka. :loveu: A szarpak świetny, Luka z chęcią poprzeciągał by się tym długim. :) +czekamy na filmik. ;) Quote
paulaa. Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):w przyszłym tygodniu jak będę miała nowego neta.:loveu: okej ? :p no okej, okej. :smile: Quote
Aleksa. Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 unikatowydiament napisał(a):witamy się cieplutko:) hej.:cool3: paulaa. napisał(a):wow, niezły ten szarpak. :-o jest się czym przeciągać, scoobu też najbardziej lubi te frędzle. :lol: nom, ta osoba która zamawiała taki właśnie chciała ;):loveu: darii_iia napisał(a):Ależ świetne zdjęcia i modelka. :loveu: A szarpak świetny, Luka z chęcią poprzeciągał by się tym długim. :) +czekamy na filmik. ;) :loveu: paulaa. napisał(a):no okej, okej. :smile: :lol: understandme napisał(a):Fajne te szarpaki robisz :) dzięki :loveu: Quote
ewes Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 przywędrowałam i ja, ona jest cudowna :) Quote
Aleksa. Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 ewes napisał(a):przywędrowałam i ja, ona jest cudowna :) hej hej.:hand: dziękuję. :loveu: a ja zrobiłam mój pierwszy szarpak z piłką.:p Quote
Qeeriefire Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Dora śliczna, a szarpaki fajne :) Zrób świąteczną serię, biało-czerwoną :D Quote
Aleksa. Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Collie napisał(a):Dora śliczna, a szarpaki fajne :) Zrób świąteczną serię, biało-czerwoną :D taa.:lol: deer_1987 napisał(a):pokaz szarpak i pokaze Dore! szarpak pokaże za parę dni.:D nie mogę teraz, bo paulaa. nie może go zobaczyć.:evil_lol: Quote
paulaa. Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a): szarpak pokaże za parę dni.:D nie mogę teraz, bo paulaa. nie może go zobaczyć.:evil_lol: ej, ja chce fotke! :smile: Quote
Aleksa. Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 paulaa. napisał(a):ej, ja chce fotke! :smile: no już dostałaś hahahah, nie zobaczysz.:evil_lol::evil_lol::diabloti: zresztą nawet na prywatną wiadomość nie umiesz odpisać :mad::mad: Quote
paulaa. Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):no już dostałaś hahahah, nie zobaczysz.:evil_lol::evil_lol::diabloti: zresztą nawet na prywatną wiadomość nie umiesz odpisać :mad::mad: no dawaj! bo dzisiaj dogo straasznie muli. :shake: wam też tak muli ?? Quote
ewes Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 muli, muli, przed chwilą myślałam, że laptopa przez okno wyrzucę :p to jest już uzależnienie Quote
Aleksa. Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 paulaa. napisał(a):no dawaj! bo dzisiaj dogo straasznie muli. :shake: wam też tak muli ?? ja jakoś mogę wysyłać do ciebie wiadomość..:D ja nie wiem, mi caaały net zamula..:( Quote
Yuveza Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A Ty co mnie ochrzaniasz ?:diabloti:m jestem u was na bieżąco :D Czarno białe zdjecia "zawstydzonej" Dory pikne :loveu: Quote
Aleksa. Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 westie_justa napisał(a):A Ty co mnie ochrzaniasz ?:diabloti:m jestem u was na bieżąco :D Czarno białe zdjecia "zawstydzonej" Dory pikne :loveu: a bo nic nie piszesz.:D haha, dzięki.:loveu: Quote
sunshine Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/554/szarpakidorcia051kopiak.jpg Skąd ja to znam?:D -posuń się! -...pies spogląda leniwie... -no ejjjj.. -pies patrzy z politowaniem... - (szrapiesz kołdrę) no złaź z mojego miejsca!!! -pies obraca sie na grzbiet z miną "ani mi się śni..." - człowiek wyszarpuje ile się da kołderki spod psa następnie wpełzuje pod kołdrę i wciska się pod psa który i tak nie ma zamiaru się ruszyć... :mad: A O PORANKU NIE CZUJE NÓG ! :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [quote name='sunshine']http://img706.imageshack.us/img706/554/szarpakidorcia051kopiak.jpg Skąd ja to znam?:D -posuń się! -...pies spogląda leniwie... -no ejjjj.. -pies patrzy z politowaniem... - (szrapiesz kołdrę) no złaź z mojego miejsca!!! -pies obraca sie na grzbiet z miną "ani mi się śni..." - człowiek wyszarpuje ile się da kołderki spod psa następnie wpełzuje pod kołdrę i wciska się pod psa który i tak nie ma zamiaru się ruszyć... :mad: A O PORANKU NIE CZUJE NÓG ! :diabloti: hahahahha.:D nie no, jak dora czasem ze mną śpi, to na początku też mnie wpuścić nie chce, ale wyjmuję jej drugą poduszkę kładę jej obok swojej i ona wie, że to dla niej. :D kładzie tam swoją głowke i pod kołderkę i idziemy spać. najbardziej uwielbiam jak ona swoją łapkę kładzie mi na szyi :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Witamy się. :D Przepraszam Cię, ale nie dałam rady zrobić tego bannera. Postaram się go zrobić jakoś w tygodniu. Najprawdopodobniej w czartek lub piątek. ;) Wygłaskaj Dorę. :loveu: Quote
Aleksa. Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Silky123 napisał(a):Witamy się. :D Przepraszam Cię, ale nie dałam rady zrobić tego bannera. Postaram się go zrobić jakoś w tygodniu. Najprawdopodobniej w czartek lub piątek. ;) Wygłaskaj Dorę. :loveu: hej.:hand: już też zamówiłam, ale jak masz ochotę, to mozesz też zrobić.:):) oki, ale potem bo teraz śpi :lol: Quote
Aleksa. Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 no dobra, macie zdjęcia tego szarpaka, ale proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy z piłką :eviltong: aaa i paulaa. nie pokazuj scoobemu ! :evil_lol: ma mieć niespodziankę, bo jak nie :mad: :diabloti: hihi :eviltong: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i mam pomysły na kolejne szarpaki, ale polar się skończył :eviltong: Quote
Natalia&Cody Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 To zapisuj te pomysły, żebyś nie zapomniała. ;p i ok. ;) Quote
paulaa. Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Szarpak suuper. :loveu: Nie pokaże, nie pokaże. :saint1: Ciekawa tylko jestem jak ty to zrobiłaś, że ta piłka tam jest. :D Quote
Recommended Posts