Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']oj tam oj tam, ale sprzęt to podstawa, myśle że komórką największy fotograf arcydzieła też nie stworzy. :D[/QUOTE]

no jasne, że nie. :D

Posted

[quote name='paulaa.']oj tak, ale pare osób mówiło że z Dory kawał baby i że do malamuta podobna, też tak myśle. :D a dog jeszcze blue merle był zajebisty. :loveu:[/QUOTE]

no i co z tego.. :p nie interesuje mnie co o niej inni myślą.;) i tak dla mnie jest kochana.:loveu:

Posted

Ale to nic złego przecież, że jest malamucia, dla niektórych nawet lepiej może , a puszek ma boski, wyglądła lepiej niż nie jeden bardziej haszczakowaty tam. :loveu:

Posted

[quote name='paulaa.']Ale to nic złego przecież, że jest malamucia, dla niektórych nawet lepiej może , a puszek ma boski, wyglądła lepiej niż nie jeden bardziej haszczakowaty tam. :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Molowe']ja osobiście jestem w Dorze zakochana ona kojarzy mi się z takim typowym misiem do przytulania boska jest :loveu:[/QUOTE]

:loveu:

teraz śpi zwinięta w kulke na moim łóżku :lol:

Posted

i dla Ciebie miejsca pewnie nie zostawiła:evil_lol: moja po wieczornym spacerze tak się rozłożyła na łóżku ze nie wiem czy się zmieszczę bo łóżko jest wąskie za wąskie :( no ale nic będę walczyć o kawałek miejsca i kołdrę :loveu:

Posted

[quote name='Molowe']i dla Ciebie miejsca pewnie nie zostawiła:evil_lol: moja po wieczornym spacerze tak się rozłożyła na łóżku ze nie wiem czy się zmieszczę bo łóżko jest wąskie za wąskie :( no ale nic będę walczyć o kawałek miejsca i kołdrę :loveu:[/QUOTE]

mam dwu osobowe łózko, ale nie aż takie duże.:p ale położyła się na środku i w kulkę skuurczyła.:D czasem jak ze mna śpi i widzi, że idę do łóżka czeka aż się położe ..kładzie się ja nas przykrywam kołdrą i śpimy.. problem w tym , że prawi całą poduszke mi zajmuje i muszę drugą sobie brać.:p
aahahahhaaha, a teraz szczeka przez sen :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paulaa.']A mój ma swój fotel, a na moje czyściutki łóżko wwala się niestety tylko wtedy, gdy jest mokry albo brudny... :shake:[/QUOTE]

[quote name='sunshine']Mi Shir właśnie śpi na nodze i tracę czucie powoli:P[/QUOTE]

hahahahaha, wesoło macie.:D

Posted

[quote name='sunshine']Dor to wyglada jak malamuciak z głową haszczaka:P[/QUOTE]

cicho noo.:p nic na to nie poradzę.;) mama jej była takiej samej wielkości.:D

Posted

zdjęcia fantastyczne :loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/-8sYLxYkxoVI/Ttti5Hj3mRI/AAAAAAAAEdE/fWhl-sv3bdM/s640/IMG_0025.jpg podoba mi sie to foto :loveu:
[quote name='paulaa.']A ja się długo zastanawiałam nad wyborem Canon czy Nikon, bo jest wiele różnych opini, padło na Nikona, a teraz patrząc na te fotki chyba zaczynam żałować. :D
no przecież aparat sam zdjęć nie zrobi i nikt też od razu superowych nie robił....
ja mam Nikona i jestem zadowolona :loveu:
i jak już to zastanawiam się nad ewentualnym drugim obiektywem.... :)

a ostatnio u mnie moda nastała, że ja śpię z psem i najmniej to jeden kot, a czasem i z dwoma kotami :roll: jeszcze trochę to drugiego łóżka będę szukać :D

Posted

[quote name='kalyna']zdjęcia fantastyczne :loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/-8sYLxYkxoVI/Ttti5Hj3mRI/AAAAAAAAEdE/fWhl-sv3bdM/s640/IMG_0025.jpg podoba mi sie to foto :loveu:

no przecież aparat sam zdjęć nie zrobi i nikt też od razu superowych nie robił....
ja mam Nikona i jestem zadowolona :loveu:
i jak już to zastanawiam się nad ewentualnym drugim obiektywem.... :)

a ostatnio u mnie moda nastała, że ja śpię z psem i najmniej to jeden kot, a czasem i z dwoma kotami :roll: jeszcze trochę to drugiego łóżka będę szukać :D

heheh, to też masz wygodnie spać.:D
[quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowo:)

hej. :)

Posted

[quote name='understandme']Zdjęcia z pól mokotowskich fajne, ale i tak czekam na kolejne ;)[/QUOTE]

troszkę poczekacie..:lol: na razie nie mam czasu zrobić, mam niemiłą sytuację z biologii. nie będę tutaj tego pisać.;)

ale jak znajdę czas, to na pewno coś wrzucę.:p