Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to czekamy na fotki ze spacerku a obróżka jest piękna Dora wygląda cudnie w niej :loveu: a to że wychodzi z zacisku to oznacza że jest źle wyregulowany albo za duży:)

Posted

[quote name='understandme']Ale się bawią :loveu::loveu: Jaka sliczna obróżka !:)[/QUOTE]

nom, szkoda, że nie pomyślałyśmy o filmiku !! :( też mi się podoba.:loveu:
[quote name='Talucha']Obróżka bardzo fajna! Ślicznie wygląda :)[/QUOTE]

dziękuję. :loveu: może chcesz podobną dla Lastiego ? :D Paulaa. ma bardzo ładne, kliknij w jej banerek. ;)

Posted

Teraz tylko czekam, aż Olka zacznie spuszczać Dore. :D Reszta haszczaków latała luzem. :eviltong:

edit: oj tak, nie zapomniane na pewno jak dora obroniła scooba przed tą suką. :loveu:

Posted

[quote name='paulaa.']Teraz tylko czekam, aż Olka zacznie spuszczać Dore. :D Reszta haszczaków latała luzem. :eviltong:

edit: oj tak, nie zapomniane na pewno jak dora obroniła scooba przed tą suką. :loveu:

byłoby dwa haszczaki na jednego mojego Scooba. :placz: ja Ci dam Olka ! :diabloti: ale reszta haszczaków na pewno była juz tam nie raz.;)

[quote name='betty_labrador']czesc! jakie fajne zdjecia ze spotkania :) no i obróżka superkowa :) a ja w tym czasie grzecznie siedzialam w sklepie :roll:

Cześć ! :loveu: dziękujemy :loveu: no wiem właśnie, szkoda :-(

Posted

[quote name='Moonia']Jak spadnie śnieg to idziemy na zdjęcia Dorci :D tylko weź jakieś fajne miejsce znajdź tam u siebie :D[/QUOTE]

u mnie jest wszędzie fajnie.:p