Aleksa. Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 A&L napisał(a):To mnie pocieszyłaś :D :) przeszlus napisał(a):A może kup szelki treningowe ?? Takie które zapina się od przodu, jak pies ciagnie, to go spowalnia i obraca w twoją stronę, lepsze od kolczatki, zwłaszcza u psów z bujnym futrem, gdzie ranki nie goją się tak szybko, i mogę nawet gnić(tfu tfu tfu). Zdjęcia Fajne :) Nikon D3100 ?? zastanawiam się nad obrożą zaciskową. :) a nawet juz chce ją kupić. ;) nawet nie wiem jaki to aparat. :D to nie ja robiłam fotki. :) Quote
przeszlus Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A ja myslałem że ty masz nowy sprzet :wink: Quote
Aleksa. Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 przeszlus napisał(a):A ja myslałem że ty masz nowy sprzet :wink: nie, nie. :lol: Quote
Aleksa. Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 żebyście o nas nie zapomnieli.. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us fot. Paula oczywicie.:loveu: ******* a ja się męczę nad referatem o ściekach, śmieciach, ogrzewaniu ... na przysposobienie obronne. :( Quote
łamAga Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 http://img585.imageshack.us/img585/9641/dora7.jpg cudowna :loveu: a ja się męczę nad referatem o ściekach, śmieciach, ogrzewaniu ... na przysposobienie obronne. kiedy to było :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [quote name='dOgLoV']http://img585.imageshack.us/img585/9641/dora7.jpg cudowna :loveu: kiedy to było :evil_lol: :loveu: może chcesz mi pomóc ? :D ma być na 4 strony A4 :( [quote name='deer_1987']i tylko dwa zdjecia? coś ostatnio tylko narzekasz w naszej galerii . :( tylko dwie.. nie mam czasu na więcej :( Quote
łamAga Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a)::loveu: może chcesz mi pomóc ? :D ma być na 4 strony A4 :( Chętnie ale niewiele z tego pamiętam :eviltong: Quote
taxelina Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Aleksandra95 napisał(a): coś ostatnio tylko narzekasz w naszej galerii . :( tylko dwie.. nie mam czasu na więcej :( Dziwisz sie? masz taka ladna sunie a tak malo ja pokazujesz :( Quote
Aleksa. Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 deer_1987 napisał(a):Dziwisz sie? masz taka ladna sunie a tak malo ja pokazujesz :( nie chodzi mi tylko o zdjęcia, ale spoko. szkoła się zaczęła.. i tak sporo fotek według mnie jest. jak na rok szkolny :) Quote
Aleksa. Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='ania90']Dora z jezorkiem :loveu: chyba większość takich zdjęć ma. :loveu: ************** ktoś chciał Hiszpanie ? :cool3: wybrałam parę fotek.takich, na których Karoliny nie ma. :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Talucha Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Ja chciałam Hiszpanię :D Ale tam jest super! Quote
Aleksa. Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 ostatnie dwie. :razz: jakas wichura Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Talucha napisał(a):Ja chciałam Hiszpanię :D Ale tam jest super! Też mi się podoba. :) Quote
Paula03 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Cudownie tam jest :loveu: Chciałabym kiedyś pojechać :) Quote
Aleksa. Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale tam pieknie :loveu: Paula03 napisał(a):Cudownie tam jest :loveu: Chciałabym kiedyś pojechać :) nom. :loveu: ja też !:) Quote
przeszlus Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Aleksandra95 napisał(a):nie, nie. :lol: Widać jaki czynny u was byłem :lol: Aleksandra95 napisał(a):żebyście o nas nie zapomnieli.. :) a ja się męczę nad referatem o ściekach, śmieciach, ogrzewaniu ... na przysposobienie obronne. :( Ja juz nie zapomnę, chyba że zapomnę :lol: Ja też juz z PO miałem referat, 4 dostałem :( A miałem 5 slajdów na mulitimedialnej, a ile sam mówiłem... Quote
Aleksa. Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 przeszlus napisał(a):Widać jaki czynny u was byłem :lol: Ja juz nie zapomnę, chyba że zapomnę :lol: Ja też juz z PO miałem referat, 4 dostałem :( A miałem 5 slajdów na mulitimedialnej, a ile sam mówiłem... Właśnie, wcześniej o nas się zapomniało ! :( ja pewnie i 4 nie dostane,bo praktycznie nie na temat napisałam, bo miało być o mojej gminie i tych rzeczach co pisałam.. a ja ogólnie napisałam. ania90 napisał(a):slicznie tam musi byc:) :):) Quote
przeszlus Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja dzisiaj +4 dostałem za autoprezentację. Jaką masz najniższa ocenę ?? Quote
Talucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Hejka ;) I jak tam u Was, żyjecie? :D Brr, szkoła, nie mówicie mi nic o szkole :P Quote
kalyna Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ale tam musi być pięknie kiedy na żywo wszystko się widzi :loveu: ja tam w szkole zawsze lubiłam referaty, prezentacje itp, bo w ten sposób łatwo można było zdobyć 5 ;) a mój ulubiony referat to o reklamie firm był, bo wtedy tak się rozgadałam i materiałów do szkoły przyniosłam, że nawet 6 zgarnęłam.... i nawet na studiach do prezentacji się zgłaszam, bo zawsze jakieś ułatwienia przy zaliczeniu są :) Quote
Recommended Posts