Aleksa. Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Jutro odbieram wyniki powtórnego badania moczu, ale tak to Dorcia już czuje się lepiej :) Łapcie kilka fotek moich dziewczyn od Beaty :) Quote
Aleksa. Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 21 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cudowne te zdjęcia.... Dziękuję w imieniu Beaty :p Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 To macie moje piękne psiury :D Zanim będą komentarze, że na niektórych fotach długa trawa :D to niestety ale kosiarka mi padła ;p ale chwilowo znowu zadziałała :D Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 A tu zanim będą komentarze, że mało Dorki :D to ona miała w dupie mnie i aparat :D Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Te z zabawką marne, ale coś mi ustawienia aparatu nie wyszły :D Dory foto było białe, ale żeby nie było, że nie ma foty z zabawką, to je jakoś przyciemniłam xd Quote
Aleksa. Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 Taki ujowy, są lepsze ale droższe :D Quote
Tyśka) Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Hahhhaa, i tak genialne. Świetne zdjęcia, cieszą oczy. A jak zdrowie Dory? Quote
Aleksa. Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Dora już dobrze się czuje. Ma tylko brać jeszcze 2-3tyg urinovet Quote
Aleksa. Posted August 3, 2017 Author Posted August 3, 2017 Ja nie śpię, ale ze Ty też to jestem w szoku :D Quote
Aleksa. Posted August 4, 2017 Author Posted August 4, 2017 Juz tak oficjalnie, jak jesteśmy po tej okropnej kontroli we Francji.. wyjechałam z Dora do Anglii :) A Magda niech sama napisze co zrobiła hihi Quote
*Magda* Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Juz tak oficjalnie, jak jesteśmy po tej okropnej kontroli we Francji.. wyjechałam z Dora do Anglii :) A Magda niech sama napisze co zrobiła hihi A co ja takiego zrobiłam?! :P Tylko wsiadłam w auto i pojechałam na pierwszą stację benzynową w Holandii, żeby się z Olą zobaczyć i pogadać jakieś 15-20 minut. Tyle :) 2 Quote
angineuuka Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: A co ja takiego zrobiłam?! :P Tylko wsiadłam w auto i pojechałam na pierwszą stację benzynową w Holandii, żeby się z Olą zobaczyć i pogadać jakieś 15-20 minut. Tyle :) wariatka :D skoro wjechałaś już do Anglii, to już bedzie dobrze :p Quote
*Magda* Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Jak napisałam Oli, że wsiadam w auto i za 15 minut będę na stacji benzynowej, to też mi napisała "szalona" :D Quote
Tyśka) Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Mam kilka fotek, jeśli chcecie :) Głupie pytania zadajesz.. Pewnie, że chcemy Quote
Aleksa. Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 Pańcia na swoim nowym legowisku ;p i fotki z Lydiard parku Quote
Recommended Posts