Aleksa. Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ładny płotek masz :) P.S. Psy też :D Płotek był robiony jakoś we wrześniu :) jeszcze muszą dokończyć robotę, której nie skończyli w tamtym roku I dziękuję, ale wysyłałam Ci jego foty :D na whatsaappie :D nawet Dory odgrodzony nowy wybieg :D Quote
*Magda* Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Jakoś na WhatsApp'ie płotek mi się nie rzucił w oczy :P Widziałam tylko jako całokształt ;) Quote
Aleksa. Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jakoś na WhatsApp'ie płotek mi się nie rzucił w oczy :P Widziałam tylko jako całokształt ;) Oczywiście psy na fotkach są po tej 'niepsiej' części hahaha :D Quote
łamAga Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Cudne te fotki <3 jakim obiektywem robisz foty ? ps . płocik faktycznie super ;) Quote
Aleksa. Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Cudne te fotki <3 jakim obiektywem robisz foty ? ps . płocik faktycznie super ;) Dzisiejsze fotki robione, aby zrobić :D więc nie są jakieś super, a nawet ich nie chciało mi się zbytnio obrabiać. :D Jednak mimo wszystko podziękuję Canon 28-135 f.3.5-5.6 jakos tak Quote
łamAga Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Dzisiejsze fotki robione, aby zrobić :D więc nie są jakieś super, a nawet ich nie chciało mi się zbytnio obrabiać. :D Jednak mimo wszystko podziękuję Canon 28-135 f.3.5-5.6 jakos tak przewaznie zdjęcia "od niechcenia" są najlepsze :P obiektyw dobry ;) Quote
Aleksa. Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 3 minuty temu, łamAga napisał: przewaznie zdjęcia "od niechcenia" są najlepsze :P obiektyw dobry ;) No od razu kupiłam same body, bez obiektywu tzw. kitowego, a kupiłam taki :D Quote
łamAga Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: No od razu kupiłam same body, bez obiektywu tzw. kitowego, a kupiłam taki :D Mądre posunięcie :P specjalnie w zestawie dają jakiś badziew żeby ktoś kupił kolejny :P Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: Mądre posunięcie :P specjalnie w zestawie dają jakiś badziew żeby ktoś kupił kolejny :P A Ty masz nikona ? tak mi się coś kojarzy :p Dzisiaj dla Was fotek nie mam, ale może jutro jak nie będzie padało, to będą :) Quote
*Magda* Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 To ja poczekam do jutra na zdjęcia ;) U mnie od kilku dni zimno :( Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 32 minuty temu, Aleksa. napisał: A Ty masz nikona ? tak mi się coś kojarzy :p Dzisiaj dla Was fotek nie mam, ale może jutro jak nie będzie padało, to będą :) Ja mam soniacza ale jeden obiectyw mam canona ;) A u Nas tez lipna pogoda , dzisiaj było wręcz zimno bym powiedziała :/ Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Nie obiecuje, że te foty będą :D A jaki obiektyw do canona ? :D Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Nie obiecuje, że te foty będą :D A jaki obiektyw do canona ? :D Kurde ja tam sie nie znam , jakiś jasny :P f/1,7 tyle wiem :P Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Kurde ja tam sie nie znam , jakiś jasny :P f/1,7 tyle wiem :P Może stałka 50 mm f/1.8 ? bo 1.4 jak się nie mylę jest duużo droższa. :D ja miałam kupić właśnie 50 1.8 ale jak miałam hajs to jakaś niezdecydowana byłam, a teraz nie mam kasy ;p Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Może stałka 50 mm f/1.8 ? bo 1.4 jak się nie mylę jest duużo droższa. :D ja miałam kupić właśnie 50 1.8 ale jak miałam hajs to jakaś niezdecydowana byłam, a teraz nie mam kasy ;p Musiała bym spytac Sebka a jest w pokoju obok :P My używke kupiliśmy za 300 zł Quote
Aleksa. Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Musiała bym spytac Sebka a jest w pokoju obok :P My używke kupiliśmy za 300 zł Buahahhaha, mi jak się nie chce iśc do siostry, to pisze do niej na fb haha Quote
łamAga Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 6 minut temu, Aleksa. napisał: Buahahhaha, mi jak się nie chce iśc do siostry, to pisze do niej na fb haha Ja tez tak robie :P ale Sebek robi jakieś ledy do akwarium i nie ma tel przy sobie :P Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Cześć! Trochę Wam za dobrze w tym tygodniu, bo mam kolejne 56 fotek... tylko na razie nie mogę ich dać Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Poczekamy :P My nie mamy fote bo od wczoraj jest paskudna pogoda ;( Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Poczekamy :P My nie mamy fote bo od wczoraj jest paskudna pogoda ;( U nas też nieciekawie, ale cóż :P Pochmurno to i foty średnie Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: U nas też nieciekawie, ale cóż :P Pochmurno to i foty średnie U nas wczoraj było pochmurno a dzisiaj wiekszośc dnia padalo :/ psy miały spacer do biedronki i z powrotem :P Quote
Aleksa. Posted April 7, 2017 Author Posted April 7, 2017 Chcecie jakąś fote jako zapowiedź ? :D Quote
łamAga Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Chcecie jakąś fote jako zapowiedź ? :D Nooooooooooooooooooo :D Quote
Recommended Posts