Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej :)
super spacerek miałyście :)
ja teraz codziennie do parku wieczorem chodzę, to do domu cała pogryziona przez komary jestem :P
a czemu Dora na kolczatce?

Posted

Lucky. napisał(a):
hej :)
super spacerek miałyście :)
ja teraz codziennie do parku wieczorem chodzę, to do domu cała pogryziona przez komary jestem :P
a czemu Dora na kolczatce?

Hej. :) komarów jest mnóstwo.. :shake::shake::shake:

na kolczatce jest tylko, gdy muszę przejść koło psów.. u nas na wsi psy są okropne.. rzucają się na siatkę.. kiedyś nawet wyskoczył.. inaczej Dory nie mam siły utrzymać.. jestem tylko od niej 12 kg cięższa :roll: kiedyś na mnie trzy jamniko podobne psy się rzuciły i nie chciały mi nogi puścić.. a Dora zaczęła mnie bronić.. :roll:

Paula03 napisał(a):
Świetne przeszkody :)

dzięki !

Posted

westie_justa napisał(a):

Ja bymteraz widziała Dore w jakimś Błękicie albo w zieleni:loveu:!

W błękicie by jej było ślicznie :loveu:

Przeszkody fajne, też mam, ale nie ma gdzie ustawiać :shake:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

inaczej Dory nie mam siły utrzymać..

Skąd ja to znam :roll: ja nawet na kolcach mam problem Nerona utrzymać :roll:

Przeszkody fajne, też mam, ale nie ma gdzie ustawiać

Wiki to dawaj je do mnie bo ja nie mam przeszkód a miała bym gdzie ustawić :eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
W błękicie by jej było ślicznie :loveu:

Przeszkody fajne, też mam, ale nie ma gdzie ustawiać :shake:

zapraszam do mnie ! :D mam jeszcze miejsce na podwórku.. :d i obok sąsiad ma ogrodzony teren, ale nie mieszka jeszcze i pozwolił mi z Dorką wchodzić tam.:)

a błękit hmm spróbuję ! :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Wiki to dawaj je do mnie bo ja nie mam przeszkód a miała bym gdzie ustawić :eviltong:

W sumie jak przechodzę koło suni, która nienawidzi Dory z wzajemnością, to Dore wtedy muszę za przednie łapy brać do góry i idzie na dwóch(:diabloti:), bo tak się do niej rzuca..:roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Ja raczej takich problemów z utrzymaniem nie mam :evil_lol:

Tylko to są takie mini, nawet do kolan hopki nie sięgają :eviltong: Qwendzia by ich nawet nie zauważyła :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
zapraszam do mnie ! :D mam jeszcze miejsce na podwórku.. :d i obok sąsiad ma ogrodzony teren, ale nie mieszka jeszcze i pozwolił mi z Dorką wchodzić tam.:)

Szkoda, że tak daleko... Gdyby nie gołębie to byśmy z tyłu skuli beton i zasiali trawę, bo tam taki duży plac jest, ale są gołębniki. Ojciec by zawału dostał jakby zobaczył, ze tam latam z psem i ptaszki mu straszę :lol:
Chciałam do Artefaktu w Poznaniu, ale drogo i jeszcze plus dojazdy to za dużo już... :roll:

Posted

wiki4 napisał(a):

Tylko to są takie mini, nawet do kolan hopki nie sięgają :eviltong: Qwendzia by ich nawet nie zauważyła :evil_lol:

To ja Ci kiedys dam Nerona na spacer :evil_lol:

Qwendzia znajac życie chociaż by je zauważyła to by je chciała zjeść , ona nie wie co to znaczy skakac :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ty lepiej sprobuj zdjecia porobic :diabloti:

Właśnie sie dowiedziałam, że gości mamy. :o musze szybko w domu ogarnąć. :D

wiki4 napisał(a):

ciekawe czemu ! :diabloti:

Szkoda, że tak daleko... Gdyby nie gołębie to byśmy z tyłu skuli beton i zasiali trawę, bo tam taki duży plac jest, ale są gołębniki. Ojciec by zawału dostał jakby zobaczył, ze tam latam z psem i ptaszki mu straszę :lol:
Chciałam do Artefaktu w Poznaniu, ale drogo i jeszcze plus dojazdy to za dużo już... :roll:

no szkoda, że daleko.. :P
dOgLoV napisał(a):
właśnie Wiki zobaczysz jak to jest.:D chociaż ja swojej nikomu nie daję prowadzić, bo się boję. :diabloti:
Qwendzia znajac życie chociaż by je zauważyła to by je chciała zjeść , ona nie wie co to znaczy skakac :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Dzięki, wole nie. Już zdarzyło mi się latać za labkiem koleżanki :evil_lol:
Jak to? Na wystawie sobie ładnie hopsała :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
W sumie jak przechodzę koło suni, która nienawidzi Dory z wzajemnością, to Dore wtedy muszę za przednie łapy brać do góry i idzie na dwóch(:diabloti:), bo tak się do niej rzuca..:roll:

Hahhahaha :D Niezły sposób na rzucającego się psa:evil_lol: Ciekawe czy na mojego by to zadziałało:diabloti:

Fajny spacerek:lol:

Aleksandra95 napisał(a):
zmęczyła się :diabloti:

Uploaded with ImageShack.us

To ona może się zmęczyć:evil_lol:

Posted

Aleksandra95

właśnie Wiki zobaczysz jak to jest. chociaż ja swojej nikomu nie daję prowadzić, bo się boję.

ja daje mojemu Tż , on sobie z nim lepiej radzi a ja zawsze mam problem :evil_lol:

wiki4
Jak to? Na wystawie sobie ładnie hopsała

Ona hopsa wtedy kiedy nie musi , na wystawie lepiej żeby nie hopsała :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dora spi..:D może potem jej zrobię fotkę.;)

dlaczego potem - przeciez to najlepszy moment na robienie fotek :lol:

i nie wiem czemu piszesz "ala hopka" i "ala koło" - koło jest okrągłe, a hopka w sam raz do hopania - super :)

Posted

jambi napisał(a):
dlaczego potem - przeciez to najlepszy moment na robienie fotek :lol:

i nie wiem czemu piszesz "ala hopka" i "ala koło" - koło jest okrągłe, a hopka w sam raz do hopania - super :)

bo jestem u koleżanki. :D no niby przeszkody sa ok, ale koło na niskie zrobiłam.:(

zaraz fotki z ostatniego spaceru.. niektóre rozmazane