*Magda* Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Wszystkiego dobrego dla Dory ;-* Pisałam już ;p wesele mieli ;p Ale ja jestem w takim wieku, że mam sklerozę :P Quote
Aleksa. Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 Hej Wszystkim :D A ja mam gościa ze Stanów :D jutro może zrobie foto :p może ktoś pamieta ktoooo tooo Quote
*Magda* Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Pamiętam, że jakiś zwierzak był w Stanach, ale nie pamiętam kto Quote
Aleksa. Posted June 28, 2015 Author Posted June 28, 2015 https://youtube.com/watch?v=GVvHZMHkYow Quote
Aleksa. Posted July 4, 2015 Author Posted July 4, 2015 Ahhh, nie wiem czy wam pisałam, ale wyjeżdżam na dłuuuuugo jak na mnie ;) Szkoda, że późno się ogarnęłam i Dora musi zostać. Wyjeżdżam 30.07-15.08 do Anglii ;) musze zamówić Dorce jeść i smaki, bo zostaje pod opieką siostry i jak siostry nie będzie, to Beaty...ciężko trochę zostawić ją na tyle, ale inaczej mogę wgl nie jechać.. :( Quote
Aleksa. Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 No mam nadzieje, ze wytrzyma. Ale jestem tak przyzwyczajona do obecności zwierząt, że dziwnie mi tam będzie.. W ciągu tego tygodnia Dora strasznie przytyła :P dawałam jej karmę na oko i smakołyki i wygląda masakrycznie dopiero wczoraj zobaczyłam jak ona wygląda O.o musze znaleźć jej kubek od karmy.. Wczoraj jechałam z domu do P. Agi podlać kwiaty to stwierdziłam ze zapytam czy mogę z nią wejść do mieszkania i pojechała ze mną ..:D po co miałam ja zostawiać. W samochodzie i w parku była grzeczna :D Quote
łamAga Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 O kurczaczek miałaś co podlewać :D śliczna Dorka :* Quote
Recommended Posts