Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak poszła matura? Moi znajomi byli w miarę zadowoleni mówili,że mało człowieka było i ogólnie,że nie były jakieś bardzo trudne te zadania :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Jak filmik to ja jestem za :lol:[/QUOTE]
Będzie, ale nie wiem kiedy :P

[quote name='Molowe']Jak poszła matura? Moi znajomi byli w miarę zadowoleni mówili,że mało człowieka było i ogólnie,że nie były jakieś bardzo trudne te zadania :)[/QUOTE]

Okaże się, czy trafiłam w klucz :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
jaki m fajny długi jęzor :loveu:

nom, długi ma :lol:

Ty$ka napisał(a):
Dora z szynką na wierzchu :loveu: Ależ ją zmęczyłaś ;p

Sama się zmęczyła :D

Zdałam dzisiaj ustny polski na 70 % :loveu: teraz Wakacjeeeee :lol:

czekam tylko na wyniki matury.. ;)

Posted

Gratulacje :)

Pamiętam swoje wakacje po maturze, były najbardziej beztroskie ever. Bo potem niby trwały do października, ale we wrześniu wiadomo, że była sesja poprawkowa, więc uczyć się już należało w sierpniu :lol: (oczywiście ja to robiłam 1-2 dni przed egz. :diabloti: ale chodzi o presję :eviltong:)

Posted

Amber napisał(a):
Gratulacje :)

Pamiętam swoje wakacje po maturze, były najbardziej beztroskie ever. Bo potem niby trwały do października, ale we wrześniu wiadomo, że była sesja poprawkowa, więc uczyć się już należało w sierpniu :lol: (oczywiście ja to robiłam 1-2 dni przed egz. :diabloti: ale chodzi o presję :eviltong:)

Dziękuję :loveu: z tą nauką to zawsze tak wychodzi :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Będzie dobrze ;)

A od razu będziesz sama, czy pierwszy dzień przy którymś z rodziców?

Już sama ;) Raz byłam z babcią Lenki żeby do mnie się przyzwyczaiła.. i tak mało, ale nie było czasu na więcej, a jutro już muszę być :)
Ty$ka napisał(a):
Dasz radę :D

muszę :lol:

Posted

Theoś musi "wychodzić" 20h u opiekunki, zanim będę go mogła zostawić ;) Tak jest odgórnie, z urzędu :)
Z jednej strony to dobrze, ale żeby to "wychodzić" to potrzebuję około tygodnia albo ciut więcej :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś musi "wychodzić" 20h u opiekunki, zanim będę go mogła zostawić ;) Tak jest odgórnie, z urzędu :)
Z jednej strony to dobrze, ale żeby to "wychodzić" to potrzebuję około tygodnia albo ciut więcej :roll:

No właśnie też jest to dobre dla dziecka, ale niestety to sytuacja nagła. ;) Miała druga babcia wnuczki pilnować, ale ma mieć operacje i nie mają opieki nad dzieckiem, a mama do pracy wróciła. :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Fajnie, że chcieli taką młodą osobę jak Ty ;) Bo dużo szuka osoby "z doświadczeniem" :roll:

Ja doświadczenie mam :) gdybym w ogóle nie miała, nawet bym się nie podjęła takiej pracy :):eviltong: