Molowe Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Jak poszła matura? Moi znajomi byli w miarę zadowoleni mówili,że mało człowieka było i ogólnie,że nie były jakieś bardzo trudne te zadania :) Quote
Aleksa. Posted May 12, 2014 Author Posted May 12, 2014 [quote name='Ty$ka']Jak filmik to ja jestem za :lol:[/QUOTE] Będzie, ale nie wiem kiedy :P [quote name='Molowe']Jak poszła matura? Moi znajomi byli w miarę zadowoleni mówili,że mało człowieka było i ogólnie,że nie były jakieś bardzo trudne te zadania :)[/QUOTE] Okaże się, czy trafiłam w klucz :) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 Nie wiem, kiedy nagram filmik :lol: we wtorek ustny polski, a od środy mam pracę :) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2014 Author Posted May 14, 2014 [quote name='magdabroy']Którą pracę masz??[/QUOTE] Tutaj koło siebie :) Będę opiekowała się 7 miesięczną dziewczynką :) Quote
Ty$ka Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Dora z szynką na wierzchu :loveu: Ależ ją zmęczyłaś ;p Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 dOgLoV napisał(a):jaki m fajny długi jęzor :loveu: nom, długi ma :lol: Ty$ka napisał(a):Dora z szynką na wierzchu :loveu: Ależ ją zmęczyłaś ;p Sama się zmęczyła :D Zdałam dzisiaj ustny polski na 70 % :loveu: teraz Wakacjeeeee :lol: czekam tylko na wyniki matury.. ;) Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 dOgLoV napisał(a):Gratulacje !!!! :loveu: Dziękuję :buzi: Quote
Amber Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Gratulacje :) Pamiętam swoje wakacje po maturze, były najbardziej beztroskie ever. Bo potem niby trwały do października, ale we wrześniu wiadomo, że była sesja poprawkowa, więc uczyć się już należało w sierpniu :lol: (oczywiście ja to robiłam 1-2 dni przed egz. :diabloti: ale chodzi o presję :eviltong:) Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 Amber napisał(a):Gratulacje :) Pamiętam swoje wakacje po maturze, były najbardziej beztroskie ever. Bo potem niby trwały do października, ale we wrześniu wiadomo, że była sesja poprawkowa, więc uczyć się już należało w sierpniu :lol: (oczywiście ja to robiłam 1-2 dni przed egz. :diabloti: ale chodzi o presję :eviltong:) Dziękuję :loveu: z tą nauką to zawsze tak wychodzi :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Kiedy zaczynasz pracę opiekunki? Jutro :lol: boje się pierwszego dnia :p Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Będzie dobrze ;) A od razu będziesz sama, czy pierwszy dzień przy którymś z rodziców? Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Będzie dobrze ;) A od razu będziesz sama, czy pierwszy dzień przy którymś z rodziców? Już sama ;) Raz byłam z babcią Lenki żeby do mnie się przyzwyczaiła.. i tak mało, ale nie było czasu na więcej, a jutro już muszę być :) Ty$ka napisał(a):Dasz radę :D muszę :lol: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Theoś musi "wychodzić" 20h u opiekunki, zanim będę go mogła zostawić ;) Tak jest odgórnie, z urzędu :) Z jednej strony to dobrze, ale żeby to "wychodzić" to potrzebuję około tygodnia albo ciut więcej :roll: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś musi "wychodzić" 20h u opiekunki, zanim będę go mogła zostawić ;) Tak jest odgórnie, z urzędu :) Z jednej strony to dobrze, ale żeby to "wychodzić" to potrzebuję około tygodnia albo ciut więcej :roll: No właśnie też jest to dobre dla dziecka, ale niestety to sytuacja nagła. ;) Miała druga babcia wnuczki pilnować, ale ma mieć operacje i nie mają opieki nad dzieckiem, a mama do pracy wróciła. :roll: Quote
*Magda* Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 Fajnie, że chcieli taką młodą osobę jak Ty ;) Bo dużo szuka osoby "z doświadczeniem" :roll: Quote
Aleksa. Posted May 20, 2014 Author Posted May 20, 2014 magdabroy napisał(a):Fajnie, że chcieli taką młodą osobę jak Ty ;) Bo dużo szuka osoby "z doświadczeniem" :roll: Ja doświadczenie mam :) gdybym w ogóle nie miała, nawet bym się nie podjęła takiej pracy :):eviltong: Quote
Recommended Posts