Aleksa. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 magdabroy napisał(a):Kiedyś któreś w drzewo przywali :evil_lol: Zawsze się o to boje :) oby do tego nie doszło :p Czasem Dora tak biega z linką, to mam już wizję przed oczami jak ta linka zaraz o coś się zaplącze :lol: Quote
Sonka95 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Fajnie się bawią :) Sonia aż się z łóżka podniosła jak usłyszała , że któryś z psiaków szczeka :evil_lol: Takich oczek to jeszcze nie widziałam :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Takie oczy to znowu nie takie wyjątki ;) najbardziej kocham haszczaki w brązowych lub zielonych :) A psy fajnie się ganiają, hyhy :D Quote
Zuzia&Szanti Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ty$ka napisał(a):Takie oczy to znowu nie takie wyjątki ;) najbardziej kocham haszczaki w brązowych lub zielonych :) Oczka śliczne i właśnie za takimi najbardziej przepadam :loveu:. Quote
Aleksa. Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Ana :) napisał(a):ojejuniu jakie ma boskie oczy :D marta.k9080 napisał(a):i ja to powiem,co za oczy:loveu: No boskie :loveu: Sonka95 napisał(a):Fajnie się bawią :) Sonia aż się z łóżka podniosła jak usłyszała , że któryś z psiaków szczeka :evil_lol: Takich oczek to jeszcze nie widziałam :loveu: Najlepsze to są komentarze podczas filmiku :D maryg22 napisał(a):Hejka :) :) :) hej :) Ty$ka napisał(a):Takie oczy to znowu nie takie wyjątki ;) najbardziej kocham haszczaki w brązowych lub zielonych :) A psy fajnie się ganiają, hyhy :D Jak zwykle-chcemy nagrać, to zabawa się kończy.. :/ Ale mam jeszcze krótki filmik z napadu na Tosce.. ale też psy przestały się bawić :mdleje: i foteczka na dobranoc :) Quote
betty_labrador Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ten cień się do niej przylepił na pysku :P Quote
Aleksa. Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 betty_labrador napisał(a):ten cień się do niej przylepił na pysku :P no niestety :) ;p deer_1987 napisał(a):piekne portety :loveu: Dziękuję :) macie jakiś zaległy filmik :) tak mnie te psy denerwują, że jak wyjmujemy telefony by nagrać, to te się przestają bawić.. :( :P [video=youtube;igkN44aeuA0]http://www.youtube.com/watch?v=igkN44aeuA0[/video] Quote
łamAga Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Hmm wyskakuje mi ze ten film jest prywatny .... Quote
Aleksa. Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zapomniałam zmienić ;) już powinno działać :P Quote
Aleksa. Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Sonka95 napisał(a):2 na jedną Tosie :diabloti: To i tak mało brutalne :D potrafią gorzej :lol: mam chyba filmik, gdzie dłużej się bawią, ale ja tam wołam Dore, a ona ma mnie w dupiee :D i stary dosyć :D Quote
Zuzia&Szanti Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 dOgLoV napisał(a):nierówna walka :diabloti: Coś w tym jest :) normalnie haszczakowa zmowa :evil_lol:. Quote
*Magda* Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Biedna Tosia :( Mało jej nóg nie odgryzły :mad: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):nierówna walka :diabloti: Zuzia&Szanti napisał(a):Coś w tym jest :) normalnie haszczakowa zmowa :evil_lol:. magdabroy napisał(a):Biedna Tosia :( Mało jej nóg nie odgryzły :mad: oj taaaam, najwyżej :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) Yuki_ napisał(a):Meldujemy się :) Cześć dziewczyny :loveu: mam fotki :evil_lol: obrabiałam je w photobucket :diabloti: Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Widać że też mieliście ładną pogodę :loveu: Quote
Baton Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_0788.jpg?t=1388849161 :loveu: A filmik z zabawy, no fajny :D Biedna Tosia :-( :evil_lol: Quote
Recommended Posts