Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']ładnie jej w tych szelkach :)

Dzięki :)

[quote name='betty_labrador']o fajowe fotki :D świetne te szelki :D

a ja dam od siebie :)

Dziękuję za fotki :buzi:

osttanio a to fotki za ciemne mam i musze tak rozjaśniać, że zdjęcie wygląda masakrycznie.. lub na odwrót- jest za jasne :D albo jeszcze inaczej,, zapominam ustawić na RAWy :diabloti:

te były za ciemne ;]

:evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
A czemu ma kaganiec??

Na tamtym spacerze był Pulpet-pies koleżanki ;) Niby jak jest luzem, to nie szuka zaczepki, ale wolę żeby miała, bo wtedy nie jest taka odważna i nie próbuję go zaczepiać :)

A na początku każdego spaceru wita go burczeniem :p nie wiem czemu, ale tak reaguje na większe od siebie psy.

A po drugie u nas szczepionki dla lisów są rozrzucone w październku :) na jedną nawet się natchnęliśmy, a nie chciałabym żeby zjadła :P

Guest wolfheart
Posted

Aleksandra95 napisał(a):

A na początku każdego spaceru wita go burczeniem :p nie wiem czemu, ale tak reaguje na większe od siebie psy.

moja Luna też tak robi

Guest wolfheart
Posted

też bym chciała taką trasę spacerową:roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']też bym chciała taką trasę spacerową:roll:

oo, a nie masz podobnej w okolicy ? ;)
[quote name='magdabroy']Tyle czekania i tylko 7 zdjęć :crazyeye::mad:

[quote name='betty_labrador']Nie TYLKO -Ale AŻ 7 :)

Właśnie :diabloti:

to z innego spacerku :D tak narzekacie, że da wam wszystko na raz, a przez cały tydzień nic nie będzie :p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

to z innego spacerku :D tak narzekacie, że da wam wszystko na raz, a przez cały tydzień nic nie będzie :p

10 zdjęć miało nam starczyć na tydzień :crazyeye: Toż to wychodzi zaledwie 1,4 zdjęcia na dzień :eviltong:

Posted

[quote name='Aleksandra95']

etam-presji zaraz ulegasz :eviltong:

[quote name='magdabroy']10 zdjęć miało nam starczyć na tydzień :crazyeye: Toż to wychodzi zaledwie 1,4 zdjęcia na dzień :eviltong:

a obejrzałaś każde dokładnie? :diabloti:

http://i1149.photobucket.com/albums/o591/dorowa1/IMG_8884.jpg jaka mina hahahah :D