Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

kiepska fotka, bo z tel ;) tak w przepisie było :lol: a nie lubisz ?

Jakoś nie przepadam za galaretką :shake: Jak muszę to zjem, ale nie jest to coś, co muszę mieć ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
No nawet tu żeś przylazła :mad::eviltong::loveu:

:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakoś nie przepadam za galaretką :shake: Jak muszę to zjem, ale nie jest to coś, co muszę mieć ;)

To podziwiam, ja wręcz uwielbiam wszystkie te galaretki, budynie i kisiele :lol: miałam kiedyś taki okres że jadłam tego wszystkiego na prawdę wiele nie wliczając cukierków z galaretką bo to już inna bajka jest :loveu: no ale wiadomo każdy lubi coś innego ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
To podziwiam, ja wręcz uwielbiam wszystkie te galaretki, budynie i kisiele :lol: miałam kiedyś taki okres że jadłam tego wszystkiego na prawdę wiele nie wliczając cukierków z galaretką bo to już inna bajka jest :loveu: no ale wiadomo każdy lubi coś innego ;)

Budyń, kisiel mogę jeść :loveu: Ale galaretka to tylko z nóżek :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Budyń, kisiel mogę jeść :loveu: Ale galaretka to tylko z nóżek :p

Sonka95 napisał(a):
Ja też bardzo lubie galaretki :D Kisiel to kiedyś jadłam codziennie , ale mi sie przejadło :evil_lol:

Jeżeli chodzi o kisiel to mi ostatnio posmakowały te z Frugo, przepyszne są :loveu::loveu:

Posted

budyń waniliowy i kisiel cytrynowy :loveu: Galaretek nie jadam od dawna :eviltong: ale kiedyś lubiłam na sucho mniam :)

też bym jakiegoś placka zjadła ale kompletnie nie chce mi się robić :lol: