Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Silky123']ale fajnie śpi, Cody też tak czasami odpoczywa. :loveu:
:loveu:

Wczorajsze kończenie kości. :)
i kawałek zniszczonych drzwi przez tego 'aniołka'

Abi:loveu:

Posted

Collie napisał(a):
Zajada się :D
Kim jest Abi?

A byłam z Panią Jolą z przytuliska po ogrodzenia i właściciel tych ogrodzeń takiego szczeniaczka ma.:loveu:

Posted

O widzę że Ty też przeżywasz teraz wyniki testów :) (Trochę późno zauważyłam, ale lepiej późno niż wcale...) Ponad połowę masz, więc nie ma się czym przejmować :)
A Dora cały czas piękna, ten maluszek zresztą też :eviltong: :p

Posted

papillonek napisał(a):
Śliczne to maleństwo :)

:)
Sunshinee napisał(a):
O widzę że Ty też przeżywasz teraz wyniki testów :) (Trochę późno zauważyłam, ale lepiej późno niż wcale...) Ponad połowę masz, więc nie ma się czym przejmować :)
A Dora cały czas piękna, ten maluszek zresztą też :eviltong: :p

a Ty ile masz ?

Posted

Sunshinee napisał(a):
Po 35 z każdego :P
Jaki miałaś język obcy?

oo to dobrze.;) Angielski ,ale nie chciało mi się tekstów czytać i strzelałam. :D

Posted

moi sąsiedzi mieli przez jakiś czas Haskiego, który był w okresie młodzieżowym to ciężko radę było dać.. i tylko 3 spacery dziennie po pół godzinki a tak to w kojcu siedział... czasem go wyprowadzałam to nie raz leżałam, a potem stwierdzili, że to pies nie dla nich i oddali panu, który miał warunki dla niego....
ale Tyt to pewnie masz co się gimnastykować aby Dora była zmęczona...

Posted

kalyna napisał(a):
moi sąsiedzi mieli przez jakiś czas Haskiego, który był w okresie młodzieżowym to ciężko radę było dać.. i tylko 3 spacery dziennie po pół godzinki a tak to w kojcu siedział... czasem go wyprowadzałam to nie raz leżałam, a potem stwierdzili, że to pies nie dla nich i oddali panu, który miał warunki dla niego....
ale Tyt to pewnie masz co się gimnastykować aby Dora była zmęczona...

A wiesz co u mnie to całkiem inna sytuacja. :roll:

Dora całymi dniami i nocami biega na wolności .:D I mogę przyznać się,że ja nie chodzę z nią każdego dnia na spacer,bo po prostu nie mam na to czasu,bo żeby nazwać spacer dla niej to trzeba mieć minimum dwie godzinki, a ja na to nie zawsze mam czas,niestety ! :oops: Ale każdego dnia męczę ją na podwórku,bawimy się itp.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
oo to dobrze.;) Angielski ,ale nie chciało mi się tekstów czytać i strzelałam. :D

Nie jest najgorzej :)
Też miałam angielski! 30pkt, z czego jestem baardzo dumna bo uważam go za najtrudniejszy ze wszystkich trzech.
Dobra kończę już o testach, teraz chcę zdjęcia oglądać :P :)