Ty$ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nie ma to jak lekcje zostawiać sobie na niedzielny wieczór :siara: :lol: Ile Wam zajmuje przejście trasy 17km? ;) Tak z ciekawości pytam :D Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 z linku wynika ze 15 km szły [FONT=Arial]3g:48m:58s jeszcze trzeba dodac te nie zarejestrowane 2 km [/FONT]:diabloti: Quote
Ty$ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 To tak dużo Wam wyszło? :O Chyba się wcale nie spieszyłyście :p Quote
Aleksa. Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Ty$ka napisał(a):Nie ma to jak lekcje zostawiać sobie na niedzielny wieczór :siara: :lol: Ile Wam zajmuje przejście trasy 17km? ;) Tak z ciekawości pytam :D' Odrobiłam matme i mam dosyć :mdleje: Wczoraj pokój sprzątałam i nie miałam jak odrobić.;) dOgLoV napisał(a):z linku wynika ze 15 km szły [FONT=Arial]3g:48m:58s jeszcze trzeba dodac te nie zarejestrowane 2 km [/FONT]:diabloti: Ty$ka napisał(a):To tak dużo Wam wyszło? :O Chyba się wcale nie spieszyłyście :p nigdy się nie spieszymy, to ma być spacer, a nie wyścig :lol: Quote
betty_labrador Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 ja wcale nie czuje zmeczenia :D możemy iść nastepnym razem na 25 km :P tylko obóz w środku trasy rozbijemy, jedzenie, picie, odpoczynek, i można szaleć :D:D (tzn to pewnie jak bedzie cieplej :) ) Quote
betty_labrador Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ty$ka napisał(a):To tak dużo Wam wyszło? :O Chyba się wcale nie spieszyłyście :p 4,5godziny Tysiu :D gdyby nie głód, pragnienie, i to że Tosia pod koniec troche jęczała nie wiedzieć czemu to byłoby na 100% ekstra-pmijajac to było bardzo ekstra :D:D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Hej, hej :):):):) Ale mi dzień szybko zleciał .. Rano do szkoły, a po szkole siostra pilnowała siostry ciotecznej, to i ja z nimi siedziałam :loveu: mam nawet fotki :) Quote
Sonka95 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Hej, hej :):):):) Ale mi dzień szybko zleciał .. Rano do szkoły, a po szkole siostra pilnowała siostry ciotecznej, to i ja z nimi siedziałam :loveu: mam nawet fotki :) to już nie mogę się doczekac fotek :) Quote
Aleksa. Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 To prosze takie na razie :D Margareta już urosła :):)) Quote
*Magda* Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jaka ona już duża :crazyeye: https://lh4.googleusercontent.com/-5ofqg0YNWeg/UVClWJwvOaI/AAAAAAAABMc/7aLcVNrBL-M/s512/P1180204.jpg pasuje Ci taki maluszek ;) Quote
Aleksa. Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 M&S napisał(a):Jaki fajny brzdąc :lol: Fajna i grzeczna :) magdabroy napisał(a):Jaka ona już duża :crazyeye: https://lh4.googleusercontent.com/-5ofqg0YNWeg/UVClWJwvOaI/AAAAAAAABMc/7aLcVNrBL-M/s512/P1180204.jpg pasuje Ci taki maluszek ;) Bardzo duża :D będzie wysoka :evil_lol: może i pasuję, ale jeszcze za wcześnie :diabloti: Quote
Sonka95 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Jaka ona zadowolona na wspólnym zdjęciu :loveu::loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-5ofqg0YNWeg/UVClWJwvOaI/AAAAAAAABMc/7aLcVNrBL-M/s512/P1180204.jpg Quote
*Magda* Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a): Bardzo duża :D będzie wysoka :evil_lol: może i pasuję, ale jeszcze za wcześnie :diabloti: Wiesz ile ma teraz cm? Za wcześnie, ale fajnie wiedzieć, że pasuje taki maluszek :loveu: Quote
trabeska Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ale maluch uśmiechnięty :lol: :) Ja nigdy nie lubiłam dzieci i odkąd mam półtora roczną siostrę, to dalej ich nie lubię :evil_lol::diabloti: Ale czasami śmieszne to to :D Quote
Aleksa. Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Sonka95 napisał(a):Jaka ona zadowolona na wspólnym zdjęciu :loveu::loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-5ofqg0YNWeg/UVClWJwvOaI/AAAAAAAABMc/7aLcVNrBL-M/s512/P1180204.jpg Troszkę dziwne to wyszło :D magdabroy napisał(a):Wiesz ile ma teraz cm? Za wcześnie, ale fajnie wiedzieć, że pasuje taki maluszek :loveu: Zapytam jutro, jak ciocia będzie, bo ma prace do środy w naszych okolicach, więc na te 2-3 h u nas mała będzie ,jak nic się nie zmieni :) Ale waży chyba 8 kg :) Quote
*Magda* Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Ile ona ma miesięcy? bo nie pamiętam :oops: Quote
Aleksa. Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 trabeska napisał(a):Ale maluch uśmiechnięty :lol: :) Ja nigdy nie lubiłam dzieci i odkąd mam półtora roczną siostrę, to dalej ich nie lubię :evil_lol::diabloti: Ale czasami śmieszne to to :D Jeszcze niedawno chciałam mieć młodsze rodzeństwo, ale jednak tak na codzien już nie chce :) Fajnie mieć w rodzinie malucha, gdzie mogę odwiedzić, popieścić i już :D Quote
Ty$ka Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-d44fgcTDNkI/UVClq-CYlgI/AAAAAAAABM0/mrcDa4bofUg/s640/P1180214.jpg o Boże, Boże, Boooże :loveu: Jaka cudna :loveu: Quote
trabeska Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Jeszcze niedawno chciałam mieć młodsze rodzeństwo, ale jednak tak na codzien już nie chce :) Fajnie mieć w rodzinie malucha, gdzie mogę odwiedzić, popieścić i już :D Ja nigdy nie chciałam mieć, bo to ja zawsze byłam najmłodsza :D Takie większe dziecko, które już umie chodzić, uczy się mówić itd. jest najfajniejsze. Później to już im większe dziecko, tym większy problem... :lol: Ale najśmieszniejsze jest to, jak moja siostra na Trapera tak fajnie woła 'Trapi' :lol: Zresztą nie tylko na niego- Traper, czy Baster, albo też jakiś inny pies- dla niej to zawsze Trapi... :lol: Moja mama ją tak nauczyła i tak już mówi :) Quote
Aleksa. Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ty$ka napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-d44fgcTDNkI/UVClq-CYlgI/AAAAAAAABM0/mrcDa4bofUg/s640/P1180214.jpg o Boże, Boże, Boooże :loveu: Jaka cudna :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: trabeska napisał(a):Ja nigdy nie chciałam mieć, bo to ja zawsze byłam najmłodsza :D Takie większe dziecko, które już umie chodzić, uczy się mówić itd. jest najfajniejsze. Później to już im większe dziecko, tym większy problem... :lol: Ale najśmieszniejsze jest to, jak moja siostra na Trapera tak fajnie woła 'Trapi' :lol: Zresztą nie tylko na niego- Traper, czy Baster, albo też jakiś inny pies- dla niej to zawsze Trapi... :lol: Moja mama ją tak nauczyła i tak już mówi :) no tak. :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Jakie słodkie bobo :loveu: zgadzam się :loveu::lol: Quote
Recommended Posts