Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nie ma to jak lekcje zostawiać sobie na niedzielny wieczór :siara: :lol:

Ile Wam zajmuje przejście trasy 17km? ;) Tak z ciekawości pytam :D
'

Odrobiłam matme i mam dosyć :mdleje: Wczoraj pokój sprzątałam i nie miałam jak odrobić.;)

dOgLoV napisał(a):
z linku wynika ze 15 km szły [FONT=Arial]3g:48m:58s jeszcze trzeba dodac te nie zarejestrowane 2 km [/FONT]:diabloti:

Ty$ka napisał(a):
To tak dużo Wam wyszło? :O Chyba się wcale nie spieszyłyście :p

nigdy się nie spieszymy, to ma być spacer, a nie wyścig :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
To tak dużo Wam wyszło? :O Chyba się wcale nie spieszyłyście :p

4,5godziny Tysiu :D gdyby nie głód, pragnienie, i to że Tosia pod koniec troche jęczała nie wiedzieć czemu to byłoby na 100% ekstra-pmijajac to było bardzo ekstra :D:D

Posted

Hej, hej :):):):) Ale mi dzień szybko zleciał .. Rano do szkoły, a po szkole siostra pilnowała siostry ciotecznej, to i ja z nimi siedziałam :loveu: mam nawet fotki :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hej, hej :):):):) Ale mi dzień szybko zleciał .. Rano do szkoły, a po szkole siostra pilnowała siostry ciotecznej, to i ja z nimi siedziałam :loveu: mam nawet fotki :)

to już nie mogę się doczekac fotek :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

Bardzo duża :D będzie wysoka :evil_lol:

może i pasuję, ale jeszcze za wcześnie :diabloti:

Wiesz ile ma teraz cm?

Za wcześnie, ale fajnie wiedzieć, że pasuje taki maluszek :loveu:

Posted

Ale maluch uśmiechnięty :lol: :) Ja nigdy nie lubiłam dzieci i odkąd mam półtora roczną siostrę, to dalej ich nie lubię :evil_lol::diabloti: Ale czasami śmieszne to to :D

Posted

Sonka95 napisał(a):

Troszkę dziwne to wyszło :D
magdabroy napisał(a):
Wiesz ile ma teraz cm?

Za wcześnie, ale fajnie wiedzieć, że pasuje taki maluszek :loveu:

Zapytam jutro, jak ciocia będzie, bo ma prace do środy w naszych okolicach, więc na te 2-3 h u nas mała będzie ,jak nic się nie zmieni :) Ale waży chyba 8 kg :)

Posted

trabeska napisał(a):
Ale maluch uśmiechnięty :lol: :) Ja nigdy nie lubiłam dzieci i odkąd mam półtora roczną siostrę, to dalej ich nie lubię :evil_lol::diabloti: Ale czasami śmieszne to to :D

Jeszcze niedawno chciałam mieć młodsze rodzeństwo, ale jednak tak na codzien już nie chce :) Fajnie mieć w rodzinie malucha, gdzie mogę odwiedzić, popieścić i już :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Jeszcze niedawno chciałam mieć młodsze rodzeństwo, ale jednak tak na codzien już nie chce :) Fajnie mieć w rodzinie malucha, gdzie mogę odwiedzić, popieścić i już :D

Ja nigdy nie chciałam mieć, bo to ja zawsze byłam najmłodsza :D Takie większe dziecko, które już umie chodzić, uczy się mówić itd. jest najfajniejsze. Później to już im większe dziecko, tym większy problem... :lol: Ale najśmieszniejsze jest to, jak moja siostra na Trapera tak fajnie woła 'Trapi' :lol: Zresztą nie tylko na niego- Traper, czy Baster, albo też jakiś inny pies- dla niej to zawsze Trapi... :lol: Moja mama ją tak nauczyła i tak już mówi :)

Posted

Ty$ka napisał(a):

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

trabeska napisał(a):
Ja nigdy nie chciałam mieć, bo to ja zawsze byłam najmłodsza :D Takie większe dziecko, które już umie chodzić, uczy się mówić itd. jest najfajniejsze. Później to już im większe dziecko, tym większy problem... :lol: Ale najśmieszniejsze jest to, jak moja siostra na Trapera tak fajnie woła 'Trapi' :lol: Zresztą nie tylko na niego- Traper, czy Baster, albo też jakiś inny pies- dla niej to zawsze Trapi... :lol: Moja mama ją tak nauczyła i tak już mówi :)

no tak. :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
Jakie słodkie bobo :loveu:

zgadzam się :loveu::lol: