Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
oo to planujesz uczyć się w kierunku medycznym?
jak ja widzę strzykawki to już mam odlot :evil_lol:

ooo do mnie tej kiedyś pisali o zgodę.. 2 razy :angryy:

Jestem na biol-chemie :D tzn chciałam coś ze zwięrzętami, a teraz już sama nie wiem :p

Wiesz, ja nie dość, że miałam takie pytania.. to ktoś kiedyś udawał mnie na blogu.. ktoś mi go podesłał.. a był prowadzony ładnych pare miesiecy

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Jestem na biol-chemie :D tzn chciałam coś ze zwięrzętami, a teraz już sama nie wiem :p

Wiesz, ja nie dość, że miałam takie pytania.. to ktoś kiedyś udawał mnie na blogu.. ktoś mi go podesłał.. a był prowadzony ładnych pare miesiecy

masz jeszcze czas na podjęcie decyzji ;)

widziałam ten blożek.. masakra... :shake:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

Co jeszcze znowu powtórzyła się akcja z próbą 'pożyczenia' moich zdjęć przez kogoś na nk.nie wiem po co tacy ludzie w ogóle pytaj o zgodę.Chyba logiczne,że nie mają prawa do kopiowania naszych zdjęć. :roll:

kalyna napisał(a):

ooo do mnie tej kiedyś pisali o zgodę.. 2 razy :angryy:

Myślę, że trzeba o tym mówić głośno i ostrzegać innych ;)
Tak więc jeśli ktoś dostanie PW od ktoś2 to po otworzeniu tej wiadomości, może się spodziewać, że ta osoba będzie prosiła o zgodę na publikację zdjęć na nk.pl :roll:
Na tę chwilę wiem, że takie PW dostała właśnie Aleksandra95, Kalyna, dOgLoV i ja :roll: Chyba też Ptysiak :roll: Pewnie jest tych osób więcej na dogo ;)
Tak więc uważajcie na tego użytkownika ;)

Aleksandra sorki, że w Twojej galerii to napisałam, ale skoro o tym wspomniałaś poza PW, to postanowiłam kontynuować temat

Posted

magdabroy napisał(a):
Myślę, że trzeba o tym mówić głośno i ostrzegać innych ;)
Tak więc jeśli ktoś dostanie PW od ktoś2 to po otworzeniu tej wiadomości, może się spodziewać, że ta osoba będzie prosiła o zgodę na publikację zdjęć na nk.pl :roll:
Na tę chwilę wiem, że takie PW dostała właśnie Aleksandra95, Kalyna, dOgLoV i ja :roll: Chyba też Ptysiak :roll: Pewnie jest tych osób więcej na dogo ;)
Tak więc uważajcie na tego użytkownika ;)

Aleksandra sorki, że w Twojej galerii to napisałam, ale skoro o tym wspomniałaś poza PW, to postanowiłam kontynuować temat

Nie ma co ukrywać :) Takie osoby powinny znaleźć sobie lepsze zajęcie ;)

Właśnie wróciłam z Dorą od Weta waży 25 kg :loveu: Kupiłam tabletki na odrobaczenia dla niej i Ryśka

zaraz obiecane fotki

Posted

tu chciałam zrobić Ryśkowi zdjęcie, ale ciężko było :diabloti:

a takiego królika ostatnio w kakadu widziałam :) strasznie umaszczenie mi się podoba :)

i te z wczoraj :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
On w ogóle dosyć wysoki jest :evil_lol: niedługo mnie przerośnie :D

Z tego co pamiętam , to ty niska jesteś, więc całkiem możliwe :evil_lol:

Posted

M&S napisał(a):
Fajne zdjęcia i Wy też macie śnieg;)

Dzisiaj było w dzień 1 na plusie,to troszkę chlapa :/

magdabroy napisał(a):
Z tego co pamiętam , to ty niska jesteś, więc całkiem możliwe :evil_lol:

No jestem niska :lol:
dOgLoV napisał(a):
zdjecia słodkie :loveu:

Dobrze, że się podobają:D

Posted

Ah ta Dorcia, w ogóle nie wygląda na 25 kg. :) Tzn. wygląda na cięższą :)
A ilekroć patrzę na Twoje kafelki, to od razu myślę, że to u mojego wujka, bo ma takie same. :evil_lol: Haha :D
Wszędzie ten głupi śnieg... :roll:

Posted

25 kg :mdleje:
wy mnie w depresję chcecie wpędzić... albo wyślę do Was na odchudzanie Sonii, bo mi sił zaczyna brakować :placz:

Ja chciałam królika, chomika, świnkę morską... cokolwiek i zong... w sumie, po przemyśleniu, to pewnie nie umiałabym się tym opiekować a po miesiącu zaczęłoby mnie zwierzątko męczyć, bo to nie moja bajka :roll:

Posted

trabeska napisał(a):
Ah ta Dorcia, w ogóle nie wygląda na 25 kg. :) Tzn. wygląda na cięższą :)
A ilekroć patrzę na Twoje kafelki, to od razu myślę, że to u mojego wujka, bo ma takie same. :evil_lol: Haha :D
Wszędzie ten głupi śnieg... :roll:

Śnieg Śniegg i się wkurzyłąm noooo :placz:

kalyna napisał(a):
25 kg :mdleje:
wy mnie w depresję chcecie wpędzić... albo wyślę do Was na odchudzanie Sonii, bo mi sił zaczyna brakować :placz:

Ja chciałam królika, chomika, świnkę morską... cokolwiek i zong... w sumie, po przemyśleniu, to pewnie nie umiałabym się tym opiekować a po miesiącu zaczęłoby mnie zwierzątko męczyć, bo to nie moja bajka :roll:

Dawaj ją tyko...........która suka z tego wyjdzie cała bo dora nie lubi owczarówwww :diabloti:

Przełożyli Dzień treningowy przez śnieg........ a chciałam własnie teraz kiedy jest chłodno ...:placz:

Posted

Angi napisał(a):
ktoś2 też do mnie pisała. :P

hehehe czyli ten moj pies nie jest taki wyjątkowy ahahah :evil_lol:
magdabroy napisał(a):
No to kolejna do "kolekcji" ;)

Dzień doberek :)

M&S napisał(a):
Dzień dobry:)

Dzień dobry. :):):)

Posted

Sonka95 napisał(a):
Widzę , ze zmiana banerka na świąteczny :cool3: To ty tez masz 2 świneczki morskie :loveu:

To jest jedna świnka :)

a na poprzedniej stronie fotki :)