Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 kalyna napisał(a):oo to planujesz uczyć się w kierunku medycznym? jak ja widzę strzykawki to już mam odlot :evil_lol: ooo do mnie tej kiedyś pisali o zgodę.. 2 razy :angryy: Jestem na biol-chemie :D tzn chciałam coś ze zwięrzętami, a teraz już sama nie wiem :p Wiesz, ja nie dość, że miałam takie pytania.. to ktoś kiedyś udawał mnie na blogu.. ktoś mi go podesłał.. a był prowadzony ładnych pare miesiecy Quote
kalyna Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Jestem na biol-chemie :D tzn chciałam coś ze zwięrzętami, a teraz już sama nie wiem :p Wiesz, ja nie dość, że miałam takie pytania.. to ktoś kiedyś udawał mnie na blogu.. ktoś mi go podesłał.. a był prowadzony ładnych pare miesiecy masz jeszcze czas na podjęcie decyzji ;) widziałam ten blożek.. masakra... :shake: Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Aleksandra95 napisał(a): Co jeszcze znowu powtórzyła się akcja z próbą 'pożyczenia' moich zdjęć przez kogoś na nk.nie wiem po co tacy ludzie w ogóle pytaj o zgodę.Chyba logiczne,że nie mają prawa do kopiowania naszych zdjęć. :roll: kalyna napisał(a): ooo do mnie tej kiedyś pisali o zgodę.. 2 razy :angryy: Myślę, że trzeba o tym mówić głośno i ostrzegać innych ;) Tak więc jeśli ktoś dostanie PW od ktoś2 to po otworzeniu tej wiadomości, może się spodziewać, że ta osoba będzie prosiła o zgodę na publikację zdjęć na nk.pl :roll: Na tę chwilę wiem, że takie PW dostała właśnie Aleksandra95, Kalyna, dOgLoV i ja :roll: Chyba też Ptysiak :roll: Pewnie jest tych osób więcej na dogo ;) Tak więc uważajcie na tego użytkownika ;) Aleksandra sorki, że w Twojej galerii to napisałam, ale skoro o tym wspomniałaś poza PW, to postanowiłam kontynuować temat Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Myślę, że trzeba o tym mówić głośno i ostrzegać innych ;) Tak więc jeśli ktoś dostanie PW od ktoś2 to po otworzeniu tej wiadomości, może się spodziewać, że ta osoba będzie prosiła o zgodę na publikację zdjęć na nk.pl :roll: Na tę chwilę wiem, że takie PW dostała właśnie Aleksandra95, Kalyna, dOgLoV i ja :roll: Chyba też Ptysiak :roll: Pewnie jest tych osób więcej na dogo ;) Tak więc uważajcie na tego użytkownika ;) Aleksandra sorki, że w Twojej galerii to napisałam, ale skoro o tym wspomniałaś poza PW, to postanowiłam kontynuować temat Nie ma co ukrywać :) Takie osoby powinny znaleźć sobie lepsze zajęcie ;) Właśnie wróciłam z Dorą od Weta waży 25 kg :loveu: Kupiłam tabletki na odrobaczenia dla niej i Ryśka zaraz obiecane fotki Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Z tamtej środy,gdy odwiedził nas Olaf :) usnęła :) Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 tu chciałam zrobić Ryśkowi zdjęcie, ale ciężko było :diabloti: a takiego królika ostatnio w kakadu widziałam :) strasznie umaszczenie mi się podoba :) i te z wczoraj :) Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-9HF86lAMauE/UUoRvqYLpTI/AAAAAAAABKA/U7dlRoKAgH4/s640/IMG20130313_009.jpg jak słodko :loveu: A kim jest Olaf?? Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Sorki za jakość fotek, ale to komórkowe :lol: Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-9HF86lAMauE/UUoRvqYLpTI/AAAAAAAABKA/U7dlRoKAgH4/s640/IMG20130313_009.jpg jak słodko :loveu: A kim jest Olaf?? Mój brat cioteczny :) ma prawie 8 lat :) Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Mój brat cioteczny :) ma prawie 8 lat :) Aha ;) Na zdjęciu wygląda na starszego ;) Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 magdabroy napisał(a):Aha ;) Na zdjęciu wygląda na starszego ;) On w ogóle dosyć wysoki jest :evil_lol: niedługo mnie przerośnie :D Quote
*Magda* Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Aleksandra95 napisał(a):On w ogóle dosyć wysoki jest :evil_lol: niedługo mnie przerośnie :D Z tego co pamiętam , to ty niska jesteś, więc całkiem możliwe :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Fajne zdjęcia i Wy też macie śnieg;) Dzisiaj było w dzień 1 na plusie,to troszkę chlapa :/ magdabroy napisał(a):Z tego co pamiętam , to ty niska jesteś, więc całkiem możliwe :evil_lol: No jestem niska :lol: dOgLoV napisał(a):zdjecia słodkie :loveu: Dobrze, że się podobają:D Quote
trabeska Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ah ta Dorcia, w ogóle nie wygląda na 25 kg. :) Tzn. wygląda na cięższą :) A ilekroć patrzę na Twoje kafelki, to od razu myślę, że to u mojego wujka, bo ma takie same. :evil_lol: Haha :D Wszędzie ten głupi śnieg... :roll: Quote
kalyna Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 25 kg :mdleje: wy mnie w depresję chcecie wpędzić... albo wyślę do Was na odchudzanie Sonii, bo mi sił zaczyna brakować :placz: Ja chciałam królika, chomika, świnkę morską... cokolwiek i zong... w sumie, po przemyśleniu, to pewnie nie umiałabym się tym opiekować a po miesiącu zaczęłoby mnie zwierzątko męczyć, bo to nie moja bajka :roll: Quote
Aleksa. Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 trabeska napisał(a):Ah ta Dorcia, w ogóle nie wygląda na 25 kg. :) Tzn. wygląda na cięższą :) A ilekroć patrzę na Twoje kafelki, to od razu myślę, że to u mojego wujka, bo ma takie same. :evil_lol: Haha :D Wszędzie ten głupi śnieg... :roll: Śnieg Śniegg i się wkurzyłąm noooo :placz: kalyna napisał(a):25 kg :mdleje: wy mnie w depresję chcecie wpędzić... albo wyślę do Was na odchudzanie Sonii, bo mi sił zaczyna brakować :placz: Ja chciałam królika, chomika, świnkę morską... cokolwiek i zong... w sumie, po przemyśleniu, to pewnie nie umiałabym się tym opiekować a po miesiącu zaczęłoby mnie zwierzątko męczyć, bo to nie moja bajka :roll: Dawaj ją tyko...........która suka z tego wyjdzie cała bo dora nie lubi owczarówwww :diabloti: Przełożyli Dzień treningowy przez śnieg........ a chciałam własnie teraz kiedy jest chłodno ...:placz: Quote
*Magda* Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Angi napisał(a):ktoś2 też do mnie pisała. :P No to kolejna do "kolekcji" ;) Dzień doberek :) Quote
Aleksa. Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Angi napisał(a):ktoś2 też do mnie pisała. :P hehehe czyli ten moj pies nie jest taki wyjątkowy ahahah :evil_lol: magdabroy napisał(a):No to kolejna do "kolekcji" ;) Dzień doberek :) M&S napisał(a):Dzień dobry:) Dzień dobry. :):):) Quote
Sonka95 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Widzę , ze zmiana banerka na świąteczny :cool3: To ty tez masz 2 świneczki morskie :loveu: Quote
Aleksa. Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Sonka95 napisał(a):Widzę , ze zmiana banerka na świąteczny :cool3: To ty tez masz 2 świneczki morskie :loveu: To jest jedna świnka :) a na poprzedniej stronie fotki :) Quote
Recommended Posts