Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']super:loveu:

[quote name='M&S'] doberek

[quote name='Klaudia&Aza']https://lh5.googleusercontent.com/-I5WleumYw00/UPgY9iRmZLI/AAAAAAAAAsk/k5S_c7JPX4Q/s512/P1170680.JPG :loveu:

hej :loveu:

my się dzisiaj cały dzień lenimy :p muszę sanki kupić :evil_lol:

a tak wgl umiemy 3 nowe rzeczy :) modlić się,wchodzić tylnymi łapami na pudełko, udawać że łapka boli -miało być kulenie, ale pies nie ma zamiaru ruszyć tyłka do przodu ;p

Posted

[quote name='paulaa.']to na filmik czekamy :diabloti:
nie planuje teraz filmiku ;)
[quote name='dOgLoV']dobry wieczorek ;)
Dobry wieczór :)

Jutro spacer w lesie :D hmm, u nas tyle śniegu, a wciąż pada :o a tak poza tym jutro Dora czas spędza w lesie na lince, bo jest niegrzeczna ostatnio :p fotki nie wiem czy będą :p zależy od Betty :D a jak nie będzie no to trudno :p

zapraszam może ktoś chce podrzucac ?

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238875-Tanie-cegie%C5%82ki-na-karm%C4%99-dla-znajdek-pomo%C5%BCesz?p=20301081#post20301081

Posted

Hej. :) niedawno do domku wróciłyśmy :)

na spacerze Dora miała biegać na lince, ale tyle śniegu, stwierdziłam że nie!
i zaskoczeniem było zachowanie Dory, była na każde zawołanie-odwołałą się z pogoni samochodu,który kulig robił dzieciakom. :p w ogóle na każde zawołanie dzisiaj byłą..szkoda że nie jest tak zawsze ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']
na spacerze Dora miała biegać na lince, ale tyle śniegu, stwierdziłam że nie!
i zaskoczeniem było zachowanie Dory, była na każde zawołanie-odwołałą się z pogoni samochodu,który kulig robił dzieciakom. :p w ogóle na każde zawołanie dzisiaj byłą..szkoda że nie jest tak zawsze ;)[/QUOTE]

U mnie jest to samo, raz rude wraca na jedno mrugnięcie innym razem udaje, że ogłuchło :cool1: Na szczęście ta głuchota zdarza się już coraz rzadziej :lol:

Ja też chętnie zobaczę fotki/filmiki sztuczek :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Super, gratulujemy udanego spaceru :)[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']Fajnie, że spacerek udany:)[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']spacerek bardzo udany i Dora normalnie świetna dzis byla! :D

Tylko Tosi brakowało :([/QUOTE]

Nom spacer udany, nawet bardzo :) a widok na polanie :loveu:

Tosia nadrobi zaległości niedługo :loveu:

[quote name='Luzia']U mnie jest to samo, raz rude wraca na jedno mrugnięcie innym razem udaje, że ogłuchło :cool1: Na szczęście ta głuchota zdarza się już coraz rzadziej :lol:

Ja też chętnie zobaczę fotki/filmiki sztuczek :diabloti:[/QUOTE]

no to jak dora :D Dobrze że się pilnuje nie lata na oślep gdzie chce :cool3: tylko dlatego może latać luzem :cool3:

[quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:)[/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']głuchotę trzeba tępić :D ! Ot co :diabloti:[/QUOTE]

hej hej :)
cicho, bo zajełam się bazarkiem :)

filmik hm nie chce mi się :evil_lol: nie opłaca sie na trzy rzeczy :evil_lol:

wgl w planach mam w tym roku urodzinowy dory :cool3:

Posted

Ja też miałam w planach urodzinowy morusowy i co - a nic, tylko to, że na dzień urodzin nie miałam aparatu i do tej pory nie mam :P Więc takich rzeczy już w życiu nie będę obiecywać :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja też miałam w planach urodzinowy morusowy i co - a nic, tylko to, że na dzień urodzin nie miałam aparatu i do tej pory nie mam :P Więc takich rzeczy już w życiu nie będę obiecywać :lol:[/QUOTE]

hmm, ja może poproszę koleżankę o nagrywanie lustrzanką, jak jej obiektyw jeszcze totalnie nie padnie :(