Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes']Aleksandra teroz czuje sie święto:diabloti:

A jak !:diabloti:

Koleżanka się rozchorowała fotek nie będzie,ale i tak deszcz pada :placz:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja też chce slalom :roll:

To sobie zrób.:diabloti::diabloti:
ale serio łatwo się robi w miarę.. jak na pierwszy raz,to wyszło mi całkiem dobrze..ważne,że ćwiczyć będzie się dało .::lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To sobie zrób.:diabloti::diabloti:
ale serio łatwo się robi w miarę.. jak na pierwszy raz,to wyszło mi całkiem dobrze..ważne,że ćwiczyć będzie się dało .::lol:

tylko ze ja nie mam gdzie tego rozstawic :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja czekam na zdjecia slalomu :D

Zrobię ,zrobię.. :cool3: nawet dziś,ale nie śmiejcie się,bo okazało się,że w dwie różne strony taśmą kręciłam . hahaha. :oops::evil_lol:

Na 2,5 słupka taśmy zabrakło..mama ma mi dokupić ;)

dOgLoV napisał(a):
tylko ze ja nie mam gdzie tego rozstawic :roll:

ouu.. to szkoda.. :( Ja mam trochę miejsca na podwórku,ale nie za dużo. :roll:

Posted

Dora jest śliczna, kocham Haszczusie .. jak się przeprowadzę do domu z duużym ogrodem to pomyśle nad sprawieniem sobie takiego malucha. :multi:
Ja narazie mam tylko zrobione hopki i taką jakby kładke, jakby bo z jednej strony musi zeskoczyć i jest o wiele niższa. No i posiadam jeszcze tunel.
Muszę się wziąć za te przeszkody jak będą wakacje. Będziemy do Was wpadać. Pozdrawiamy prawie wakacyjnie i zapraszamy do nas. :evil_lol:

Posted

[quote name='Silky123']Dora jest śliczna, kocham Haszczusie .. jak się przeprowadzę do domu z duużym ogrodem to pomyśle nad sprawieniem sobie takiego malucha. :multi:

Też je kocham.. :loveu:
Ja narazie mam tylko zrobione hopki i taką jakby kładke, jakby bo z jednej strony musi zeskoczyć i jest o wiele niższa. No i posiadam jeszcze tunel.
Muszę się wziąć za te przeszkody jak będą wakacje. Będziemy do Was wpadać. Pozdrawiamy prawie wakacyjnie i zapraszamy do nas. :evil_lol:

Zawsze coś .:) Wpadajcie,zapraszamy . :) Również pozdrawiamy !! :D: i wpadniemy,oczywiście. :)

Posted

Mój Debil,który robi ciągle głupie miny!!!!:diabloti:

:mad::mad:

Uploaded with ImageShack.us

Taki misio ! :loveu: a na żywo jest chudziutka.. :roll: upały,a ona mało je.. :roll:

Taki głupek :megagrin::eek2::stupid:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bardzo fajny! to teraz powodzenia :razz:

Dziękuję ! :) nie dziękujemy ;)
Misia&Ruby napisał(a):
Fajny ten slalom :) To hydrauliczne rurki pcv?

Dzięki. :) tak,tak. :)