Aleksa. Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Talucha napisał(a):I jak tam ogólnie po bierzmowaniu? :) A bardzo dobrze. :) Quote
Aleksa. Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='Tepes']Aleksandra teroz czuje sie święto:diabloti: A jak !:diabloti: Koleżanka się rozchorowała fotek nie będzie,ale i tak deszcz pada :placz: Quote
Aleksa. Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Zrobiłam dzisiaj slalom do agility ! jest strasznie kolorowy. :D ja głupia nie zauważyłam ,że w dwie inne strony kręciłam taśmą. :D:D Quote
Talucha Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 To czekam na jakieś fotki ze slalomu :diabloti: Quote
Aleksa. Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Talucha napisał(a):To czekam na jakieś fotki ze slalomu :diabloti: Będziemy się uczyć dopiero. :) Quote
łamAga Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Będziemy się uczyć dopiero. :) Ja też chce slalom :roll: Quote
Aleksa. Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 dOgLoV napisał(a):Ja też chce slalom :roll: To sobie zrób.:diabloti::diabloti: ale serio łatwo się robi w miarę.. jak na pierwszy raz,to wyszło mi całkiem dobrze..ważne,że ćwiczyć będzie się dało .::lol: Quote
łamAga Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Aleksandra95 napisał(a):To sobie zrób.:diabloti::diabloti: ale serio łatwo się robi w miarę.. jak na pierwszy raz,to wyszło mi całkiem dobrze..ważne,że ćwiczyć będzie się dało .::lol: tylko ze ja nie mam gdzie tego rozstawic :roll: Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 deer_1987 napisał(a):ja czekam na zdjecia slalomu :D Zrobię ,zrobię.. :cool3: nawet dziś,ale nie śmiejcie się,bo okazało się,że w dwie różne strony taśmą kręciłam . hahaha. :oops::evil_lol: Na 2,5 słupka taśmy zabrakło..mama ma mi dokupić ;) dOgLoV napisał(a):tylko ze ja nie mam gdzie tego rozstawic :roll: ouu.. to szkoda.. :( Ja mam trochę miejsca na podwórku,ale nie za dużo. :roll: Quote
Natalia&Cody Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dora jest śliczna, kocham Haszczusie .. jak się przeprowadzę do domu z duużym ogrodem to pomyśle nad sprawieniem sobie takiego malucha. :multi: Ja narazie mam tylko zrobione hopki i taką jakby kładke, jakby bo z jednej strony musi zeskoczyć i jest o wiele niższa. No i posiadam jeszcze tunel. Muszę się wziąć za te przeszkody jak będą wakacje. Będziemy do Was wpadać. Pozdrawiamy prawie wakacyjnie i zapraszamy do nas. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='Silky123']Dora jest śliczna, kocham Haszczusie .. jak się przeprowadzę do domu z duużym ogrodem to pomyśle nad sprawieniem sobie takiego malucha. :multi: Też je kocham.. :loveu: Ja narazie mam tylko zrobione hopki i taką jakby kładke, jakby bo z jednej strony musi zeskoczyć i jest o wiele niższa. No i posiadam jeszcze tunel. Muszę się wziąć za te przeszkody jak będą wakacje. Będziemy do Was wpadać. Pozdrawiamy prawie wakacyjnie i zapraszamy do nas. :evil_lol: Zawsze coś .:) Wpadajcie,zapraszamy . :) Również pozdrawiamy !! :D: i wpadniemy,oczywiście. :) Quote
Natalia&Cody Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ania90 napisał(a):daj fotki slalomu :) popieram. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 ania90 napisał(a):daj fotki slalomu :) Silky123 napisał(a):popieram. :evil_lol: No już zaraz zgram. :D:D Quote
Natalia&Cody Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No już zaraz zgram. :D:D czekamy, czekamy. :D Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 [quote name='Silky123']czekamy, czekamy. :D No już ,już :lol: Nie śmiać się :roll: Uploaded with ImageShack.us I ten mój Głupek się załapał :diabloti: Uploaded with ImageShack.us z bliska :lol: Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Collie napisał(a):Fajny slalom Wam wyszedł, gratuluje :D Dziękuję ! :lol: Quote
Misia&Ruby Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Fajny ten slalom :) To hydrauliczne rurki pcv? Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Mój Debil,który robi ciągle głupie miny!!!!:diabloti: :mad::mad: Uploaded with ImageShack.us Taki misio ! :loveu: a na żywo jest chudziutka.. :roll: upały,a ona mało je.. :roll: Taki głupek :megagrin::eek2::stupid: Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 deer_1987 napisał(a):Bardzo fajny! to teraz powodzenia :razz: Dziękuję ! :) nie dziękujemy ;) Misia&Ruby napisał(a):Fajny ten slalom :) To hydrauliczne rurki pcv? Dzięki. :) tak,tak. :) Quote
Recommended Posts