*Magda* Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 darii_iia napisał(a):a mnie za 3 lata. :evil_lol: Ja to przeżyłam 11 lat temu, więc dacie radę dziewczyny ;) Quote
Lucky. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 strasznie straszycie tą maturą :o i drugą klasą LO, ja nie wiem jak dam radę, na razie są same diagnozy więc jest dobrze :D Quote
Natalia&Cody Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dobrze, że mnie narazie czeka egzamin gimnazjalny :eviltong: Z ostatniego filmiku wnioskuję, że Dorze bardzo poprawiło się agility. Widać, że teraz robi to chętniej. :) Quote
paulaa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Zapraszam na wątek biedaka. Każda pomoc bardzo potrzebna!!!! Będę wdzięczna nawet za same podnoszenie czy rozsyłanie wątku.. :shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231997-Pies-zjawił-się-na-osiedlu-znikąd-POMOCY!!!-(-Wa-wa) Quote
Aleksa. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 unikatowydiament napisał(a):na pewno dasz radę,a Dorcia jest fenomenatla:) Dzięki, miło mi.:loveu: darii_iia napisał(a):a mnie za 3 lata. :evil_lol: małolata :evil_lol: magdabroy napisał(a):Ja to przeżyłam 11 lat temu, więc dacie radę dziewczyny ;) obyśmy dały radę !:):):) M&S napisał(a):Będzie dobrze:) Pozdrawiamy niedzielnie. ania90 napisał(a):Witamy sie u Was :) junoo napisał(a):Dzień dobry :) Witamy.:):):) Lucky. napisał(a):strasznie straszycie tą maturą :o i drugą klasą LO, ja nie wiem jak dam radę, na razie są same diagnozy więc jest dobrze :D damy radę :p Natalia&Cody napisał(a):Dobrze, że mnie narazie czeka egzamin gimnazjalny :eviltong: Z ostatniego filmiku wnioskuję, że Dorze bardzo poprawiło się agility. Widać, że teraz robi to chętniej. :) Tak, ten dzień jej służył. :lol: paulaa. napisał(a):Zapraszam na wątek biedaka. Każda pomoc bardzo potrzebna!!!! Będę wdzięczna nawet za same podnoszenie czy rozsyłanie wątku.. :shake: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231997-Pies-zjawił-się-na-osiedlu-znikąd-POMOCY!!!-(-Wa-wa) zajrzyjcie może ktoś będzie mógł pomóc, to tak na pilnie ! Quote
Pusiakowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hej, hej! :) Oglądałam filmik, fajny macie tor :D I współczuję, że w szkole macie taki zapierdziel. Nam jeszcze nawet pracy domowej nie zadali :D Quote
Aleksa. Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Pusiakowa napisał(a):Hej, hej! :) Oglądałam filmik, fajny macie tor :D I współczuję, że w szkole macie taki zapierdziel. Nam jeszcze nawet pracy domowej nie zadali :D heeej.:lol: dziękuję. :) zazdroszcze ja już mam nawet 1+ .......:( kiedyś Wam pisałam, że będzie wysyp fot... ale koleżanka razem ze mną w klasie i nie ma czasu na obróbkę...;) mi wysłała dwie do obróbki.:) chciałam przerobić, zrobiłam to chyba nawet dosyć ok, ale po zapisie zdjęcie całkiem jest inne i ponure :/ więc fot nie będzie.;) chyba że jutro zgram z komórki z dzisiejszego spaceru Quote
monika15 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a): zazdroszcze ja już mam nawet 1+ .......:( Łączę się w bólu. Dziś dostałam 1:grins: i to z wf'u:diabloti: Komórkowe fotki też będą fajne ;) Leć na spacer i wstawiaj tu dorowe zdjęcia;p Quote
Aleksa. Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 monika15 napisał(a):Łączę się w bólu. Dziś dostałam 1:grins: i to z wf'u:diabloti: Komórkowe fotki też będą fajne ;) Leć na spacer i wstawiaj tu dorowe zdjęcia;p o ja, ja na wfie dzisiaj biegałam całą lekcję.. z przerwą na marsz.. jeszcze 4 lekcje tak mamy żeby mieć zaliczone na 5 ! :/ mam na komórce, zaraz postaram się zgrać.:D tylko idę po kawe Quote
Naklejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ja po dzisiejszej kartkówce też 1 będę miała, oczywiście z mojego ukochanego angielskiego :loveu: Quote
Aleksa. Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Naklejka napisał(a):Ja po dzisiejszej kartkówce też 1 będę miała, oczywiście z mojego ukochanego angielskiego :loveu: Ja z polaka, nauczyłam się z 12 pojęć musiałam jedno jakoś przypadkowo ominąć i tylko to jedno z pojęć na kartkówce było pech...:( i wgl jakaś trudna była ta kartkówka znałam treść 4 ballad, daty Romantyzmu, przedstawicieli itp i dupa.:p Quote
Naklejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Na angielski zawsze się uczę nie to co trzeba, a ja go w ogóle nie umiem, nigdy się go nie uczyłam, a jestem na kontynuacji :roll: Do tego trza 50% by dostać dopa. Tylko z tym przedmiotem mam problem, reszta jakoś idzie, w sumie to się wiele nie uczę, ale leję wodę na sprawdzianach, ściągam i wykorzystuję wiedzę z lekcji, no i staram się logicznie myśleć ;) Quote
Aleksa. Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Naklejka']Na angielski zawsze się uczę nie to co trzeba, a ja go w ogóle nie umiem, nigdy się go nie uczyłam, a jestem na kontynuacji :roll: Do tego trza 50% by dostać dopa. Tylko z tym przedmiotem mam problem, reszta jakoś idzie, w sumie to się wiele nie uczę, ale leję wodę na sprawdzianach, ściągam i wykorzystuję wiedzę z lekcji, no i staram się logicznie myśleć ;) U nas tak oceniają prawie we wszystkich przedmiotach.;) na niektórych to ponad 50 % na 2 :/ ja angielskiego tez nie umiem,nawet korepetycje niewiele mi dają. :p [quote name='unikatowydiament']doberek :)' hej.:):) to mam takie brzydkie fotki Quote
Natalia&Cody Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Jakie brzydkie? pff... Jak jest na nich Dora to są przepiękniaste :D :loveu: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Piękne ! https://lh4.googleusercontent.com/-MAWhKvP5b_8/UE9Qjb1jNPI/AAAAAAAAAJM/k9ZddNULnEw/s640/IMG20120910_005.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Naklejka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 U nas niby jest 30% by zaliczyć, ale z tym różnie bywa :cool3: https://lh6.googleusercontent.com/-DmBjsCy77GE/UE9UGlGAFrI/AAAAAAAAAJ8/bDf9UMynesU/s640/IMG20120910_011.jpg :loveu: Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 W tej dużej trawie Dora może się zgubić :lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Zdjęcia :multi: https://lh4.googleusercontent.com/-SA8NcTo8MMc/UE9RoeeHzVI/AAAAAAAAAJU/Qp6OPxlXJo0/s640/IMG20120910_006.jpg moja śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts