darii_iia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Jaak słodko razem śpicie ? :loveu: Pies ma zapięte pasy...a Ty to co ? :eviltong: Czekam na agilitowe fotki. :) Quote
Aleksa. Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='Ty$ka']Jakie wspaniałe fotki :loveu: Uroczo śpisz z Dorą ^^ :evil_lol: [quote name='vaness']https://lh3.googleusercontent.com/-gGHprfcx9Tc/UB6wyBOQ2wI/AAAAAAAAA8w/0hRTGjaY4vg/s640/P1160198.JPG jaka zmęczona :) niee tam ona zaraz sie tarzała w pościeli :diabloti: [quote name='betty_labrador']haha te miny doslownie sa wyczekujące :evil_lol: tak :razz: [quote name='darii_iia']Jaak słodko razem śpicie ? :loveu: Pies ma zapięte pasy...a Ty to co ? :eviltong: Czekam na agilitowe fotki. :) spałyśmy :diabloti: pies ma zapięte i ja również, ale poluźniłam sobie ;) takich z agi będzie niewiele :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nono jak słodko śpicie :DCzekamy na resztę obozowych zdjęć :loveu: Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Jeej, są agilitowe. :loveu: Szkoda, że Dory to nie kręci. Fajnie wygląda na torku. ;) Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Jej, jakie super! :loveu: dziękuję :loveu: jak usiadła na strefie :) Quote
monika15 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Jeejjj to zdjęcie https://lh6.googleusercontent.com/-MtJnOrNH1Nw/UB5kDPZDtNI/AAAAAAAAA8A/X_i_AOFHjT0/s640/P1160190.JPG jest przesłodkie:loveu::loveu: za rok sobie nie odpuszczę:evil_lol: pojadę na obóz i koniec;) Quote
betty_labrador Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 oj jakie fajne zdjecia :D a bedzie wiecej? :) kiedys na zawodach Tosca skakala przez taki sam murek, nawet mamy zdjecie :D tylko nie wiem czy ten sam, ale wyglądał identycznie :) Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Ty$ka']Jaka wspaniała fotorelacja :loveu: [quote name='darii_iia']Jeej, są agilitowe. :loveu: Szkoda, że Dory to nie kręci. Fajnie wygląda na torku. ;) Dzięki.:loveu: [quote name='monika15']Jeejjj to zdjęcie https://lh6.googleusercontent.com/-MtJnOrNH1Nw/UB5kDPZDtNI/AAAAAAAAA8A/X_i_AOFHjT0/s640/P1160190.JPG jest przesłodkie:loveu::loveu: za rok sobie nie odpuszczę:evil_lol: pojadę na obóz i koniec;) zmęczone byłyśmy :D [quote name='betty_labrador']oj jakie fajne zdjecia :D a bedzie wiecej? :) kiedys na zawodach Tosca skakala przez taki sam murek, nawet mamy zdjecie :D tylko nie wiem czy ten sam, ale wyglądał identycznie :) na pewno jakieś będą jeszcze.:) tak w ogóle zapomniałam dodać, że mój kochany pieseczek 10 minut po przyjeździe weszłyśmy w grono wszystkich psów a ta sobie zdjęła obroże i poszła ot tak.. :p dobrze że od razu ją złapałam.:evil_lol: dlatego cały obóz chodziła w szelkach i obroży, bo miała odpały, że wyrywała sie do tyłu próbując się uwolnić z obroży :/ Quote
betty_labrador Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dzięki.:loveu: zmęczone byłyśmy :D na pewno jakieś będą jeszcze.:) tak w ogóle zapomniałam dodać, że mój kochany pieseczek 10 minut po przyjeździe weszłyśmy w grono wszystkich psów a ta sobie zdjęła obroże i poszła ot tak.. :p dobrze że od razu ją złapałam.:evil_lol: dlatego cały obóz chodziła w szelkach i obroży, bo miała odpały, że wyrywała sie do tyłu próbując się uwolnić z obroży :/ z tej dingo sie wyrywala? :-o niezle. Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 betty_labrador napisał(a):z tej dingo sie wyrywala? :-o niezle. Tak .:/ z Dingo Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Hej:hand: [quote name='monika15']za rok sobie nie odpuszczę:evil_lol: pojadę na obóz i koniec;) Ja też sobie w następnym roku nie odpuszczę, nawet nie ma mowy :evil_lol: A jaki Dora ma kontakt z innymi psami? Nie było żadnych konfliktów? https://lh6.googleusercontent.com/-M...0/P1160190.JPG ale słodkie:loveu::loveu::loveu: http://img600.imageshack.us/img600/7292/dsc00414wl.jpg to zdjęcie bardzo mi się podoba, piękna Dorcia:loveu: Proszę o wygłaskanie jej od cioci Klaudii;) Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Hej:hand: Ja też sobie w następnym roku nie odpuszczę, nawet nie ma mowy :evil_lol: A jaki Dora ma kontakt z innymi psami? Nie było żadnych konfliktów? https://lh6.googleusercontent.com/-M...0/P1160190.JPG ale słodkie:loveu::loveu::loveu: http://img600.imageshack.us/img600/7292/dsc00414wl.jpg to zdjęcie bardzo mi się podoba, piękna Dorcia:loveu: Proszę o wygłaskanie jej od cioci Klaudii;) Hej.:hand: nie odpuszczajcie warto :lol: Nie było konfliktów, ale unikałam Etny, jak byłam z Dorą, bo mimo że się znały wcześniej najbardziej się nie polubiły.:p a tak to było okej. :) wygłaszcze, ale jak wstanie :lol: Quote
betty_labrador Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Tak .:/ z Dingo :-o jak ona to zrobila? Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Hej.:hand: nie odpuszczajcie warto :lol: Nie było konfliktów, ale unikałam Etny, jak byłam z Dorą, bo mimo że się znały wcześniej najbardziej się nie polubiły.:p a tak to było okej. :) wygłaszcze, ale jak wstanie :lol: A wy planujecie już jechać na następny rok czy sobie odpuścicie?:lol: W takim razie trzymanie kciuków za zachowanie Dory się przydało i nie poszło na marne:evil_lol: Quote
bianka19 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 jakie świetne agilitowe fotki, Dorka przepięknie się prezentuje. :loveu: bardzo mi się podobają wasze szeleczki. :cool3: Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 betty_labrador napisał(a)::-o jak ona to zrobila? zaparła się do tyłu i już jej nie było :p Klaudia&Aza napisał(a):A wy planujecie już jechać na następny rok czy sobie odpuścicie?:lol: W takim razie trzymanie kciuków za zachowanie Dory się przydało i nie poszło na marne:evil_lol: Pojadę pewnie, ale tylko żeby potowarzyszyć :D bo z nią cwiczyć to tak średnio.:p a no przydały.:):) bianka19 napisał(a):jakie świetne agilitowe fotki, Dorka przepięknie się prezentuje. :loveu: bardzo mi się podobają wasze szeleczki. :cool3: Hej:) dzięki.: tez mi się podobają.:):):) Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a): Pojadę pewnie, ale tylko żeby potowarzyszyć :D bo z nią cwiczyć to tak średnio.:p a no przydały.:):) Oj tam, może za rok będzie miała więcej chęci do pracy:D A wydaje mi się czy tam mieliście jakiś zakres nauki psich sztuczek? Czy obozy pomyliłam?:lol: Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Oj tam, może za rok będzie miała więcej chęci do pracy:D A wydaje mi się czy tam mieliście jakiś zakres nauki psich sztuczek? Czy obozy pomyliłam?:lol: tak, Ci którzy nie byli na rozszerzeniu z Paula na frisbee mieli posłuszeństwo i sztuczki :) Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tak, Ci którzy nie byli na rozszerzeniu z Paula na frisbee mieli posłuszeństwo i sztuczki :) A ty na czym byłaś?;) Quote
Aleksa. Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A ty na czym byłaś?;) Sztuczki i posłuszeństwo.:D przecież mój pies nawet dysku do pyszczka nie weźmie.:D Quote
Natalia&Cody Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Super :D :D A jak to wyglądało z tym doborem do grup w agility? Trzeba było robić jakiś pokaz? :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Sztuczki i posłuszeństwo.:D przecież mój pies nawet dysku do pyszczka nie weźmie.:D To co Dorka nauczona jakiejś nowej sztuczki?:cool3: Quote
Recommended Posts