Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Paula03']http://img196.imageshack.us/img196/938/img8403q.jpg Cuuuudo :loveu: Kiedyś pewnie jeszcze będą fotki jak pływa Królewna :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula03 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']Kiedyś pewnie jeszcze będą fotki jak pływa Królewna :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] To ja czeeekam :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 zaraz może dam krótki filmik z komórki. :D ale tam głos mój jessstttt :oops: ale ze spaceru z Dora. :p tylko poszukam go Quote
Daga&Maks Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 http://img88.imageshack.us/img88/7438/img83451.jpg piękny :loveu: :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='dagaa111']http://img88.imageshack.us/img88/7438/img83451.jpg piękny :loveu: :loveu: nom.:loveu: mam znalazłam, to wgrałam.:D [video=youtube;TEa9782U9Sk]http://www.youtube.com/watch?v=TEa9782U9Sk&feature=plcp[/video] Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Paula03']Dora, gdzie byłaś? :diabloti:[/QUOTE] bo nie było jej z minute :D dopiero jak słyszałam że biegnie wlączyłam nagrywanie. :D poszła sobie :evil_lol: zreszta nie smiej się .:D musze do kogoś gadać jak sama z psem na spacerze jestem :p Quote
Paula03 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']bo nie było jej z minute :D dopiero jak słyszałam że biegnie wlączyłam nagrywanie. :D poszła sobie :evil_lol: zreszta nie smiej się .:D musze do kogoś gadać jak sama z psem na spacerze jestem :p[/QUOTE] No słychać ją jak biegła :D Jak dyszała :evil_lol: Nie no ja też gadam do Kati :D Nawet jak nie jestem sama :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='Paula03']No słychać ją jak biegła :D Jak dyszała :evil_lol: Nie no ja też gadam do Kati :D Nawet jak nie jestem sama :diabloti:[/QUOTE] No ja też. :D Quote
betty_labrador Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 jak biegnie do Ciebie to udaje ze nie ma juz sił :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='betty_labrador']jak biegnie do Ciebie to udaje ze nie ma juz sił :diabloti:[/QUOTE] nie ważne, ważne że idzie :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 byłyśmy na spacerku z Betty i jej psami.:) Oczywiście Dora w koopie się wytarzała.;) dobrze ze nie tak jak ostatnio.;) porównując do ostatniego jej wybryku była czysta,:D zanim doszłyśmy do samochodu była czystsza bo się w trawie wytarła uf.:D w domu jej tylko szyjkę umyłam.:loveu: obroża się myje. :D Quote
betty_labrador Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 spacerek byl bardzo fajny :D a co do kup to teraz sie zacznie ten okres grzybosr... :/ Tosci nie spuszcze. Tylko zdjec brakuje, najwyzej nastepnym razem krotki obiektyw wezme :) Quote
Aleksa. Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 zbyt leniwe jesteśmy na targanie aparatu :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']zbyt leniwe jesteśmy na targanie aparatu :evil_lol:[/QUOTE] i po co ja chcialam lustrzankę :evil_lol: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']zbyt leniwe jesteśmy na targanie aparatu :evil_lol:[/QUOTE] i po co ja chcialam lustrzankę :splat: :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Aleksandra95']zbyt leniwe jesteśmy na targanie aparatu :evil_lol:[/QUOTE] i po co ja chcialam lustrzankę :splat: :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='understandme']Ale Dorka fajnie hasa na filmiku :loveu:[/QUOTE] nio.:loveu: [quote name='betty_labrador']i po co ja chcialam lustrzankę :splat: :diabloti:[/QUOTE] wiesz, zawsze możesz mi ją dać.:siara: [quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:) Jak mijają wakacje?[/QUOTE] Hej. ;) a to zależy od dnia.:diabloti: raz cały dzień jest co robić, a raz cały dzień jest nudno.. ale już za 20 pare dni jedziemy na obóz:) Quote
Aleksa. Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 'Paaani gdzie mnie ciągniesz ?! :siara:" Quote
Oscar Patric Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Aleksandra95']'Paaani gdzie mnie ciągniesz ?! :siara:" normalnie booooooooooskie cudo:loveu: Quote
betty_labrador Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 o nie..nie pozbede sie mojego aparaciku :diabloti: Quote
Talucha Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='betty_labrador']o nie..nie pozbede sie mojego aparaciku :diabloti:[/QUOTE] Haha mam tak samo, czasem się zastanawiam czy nie było by lepiej kupić jakiś bardziej poręczny aparat ale jak sobie myślę, że miałabym się pozbyć mojej kochanej lustrzaneczki to w żyyyyciu :diabloti: Fajnie macie, że się wybieracie na obóz :) Quote
Recommended Posts