Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula03']Dora, gdzie byłaś? :diabloti:[/QUOTE]

bo nie było jej z minute :D dopiero jak słyszałam że biegnie wlączyłam nagrywanie. :D

poszła sobie :evil_lol: zreszta nie smiej się .:D musze do kogoś gadać jak sama z psem na spacerze jestem :p

Posted

[quote name='Aleksandra95']bo nie było jej z minute :D dopiero jak słyszałam że biegnie wlączyłam nagrywanie. :D

poszła sobie :evil_lol: zreszta nie smiej się .:D musze do kogoś gadać jak sama z psem na spacerze jestem :p[/QUOTE]

No słychać ją jak biegła :D Jak dyszała :evil_lol:
Nie no ja też gadam do Kati :D Nawet jak nie jestem sama :diabloti:

Posted

[quote name='Paula03']No słychać ją jak biegła :D Jak dyszała :evil_lol:
Nie no ja też gadam do Kati :D Nawet jak nie jestem sama :diabloti:[/QUOTE]

No ja też. :D

Posted

byłyśmy na spacerku z Betty i jej psami.:) Oczywiście Dora w koopie się wytarzała.;) dobrze ze nie tak jak ostatnio.;) porównując do ostatniego jej wybryku była czysta,:D
zanim doszłyśmy do samochodu była czystsza bo się w trawie wytarła uf.:D w domu jej tylko szyjkę umyłam.:loveu: obroża się myje. :D

Posted

[quote name='understandme']Ale Dorka fajnie hasa na filmiku :loveu:[/QUOTE]
nio.:loveu:
[quote name='betty_labrador']i po co ja chcialam lustrzankę :splat: :diabloti:[/QUOTE]

wiesz, zawsze możesz mi ją dać.:siara:
[quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:)

Jak mijają wakacje?[/QUOTE]

Hej. ;) a to zależy od dnia.:diabloti: raz cały dzień jest co robić, a raz cały dzień jest nudno.. ale już za 20 pare dni jedziemy na obóz:)

Posted

[quote name='betty_labrador']o nie..nie pozbede sie mojego aparaciku :diabloti:[/QUOTE]

Haha mam tak samo, czasem się zastanawiam czy nie było by lepiej kupić jakiś bardziej poręczny aparat ale jak sobie myślę, że miałabym się pozbyć mojej kochanej lustrzaneczki to w żyyyyciu :diabloti:

Fajnie macie, że się wybieracie na obóz :)