Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Kurcze, nie używałam nigdy klikera :roll: Muszę pomyśleć jak to zrobić bez klikania ;)

myślę że można tak samo.;) my robiłyśmy to z klikierem, ale dora jeszcze kiepsko na niego reaguje.:evil_lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
za zółte, ale pies super! Ola, co to za psiak?

Nira, sunia z przytuliska Znajdki. Wzięłam ja na impreze na PM żeby ludzie ja zauważyli ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
No fajna była:loveu:
i jak znalazła ten domek czy nie?

Bipek pojechał, bo to starsza Pani była.;) druga jest zainteresowana, ale nie chciałabym aby tam pojechała. :p

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy czwartkowo;) jutro zakończenie roku szkolnego w końcu:multi:

http://img189.imageshack.us/img189/8425/img8328l.jpg takie cudo w przytulisku:crazyeye:

o tak zakończenie, a ja ciuchy niewyprasowane :evil_lol:
[quote name='unikatowydiament']mizianki ślemy:)

dziękujemy :lol:

dziś był ostatni trening. Mam filmiki dzięki naszej kochanej Pauli,która przyjechała specjalnie godzinę wcześniej wielkie dzięki !! :loveu::loveu::loveu::loveu: jak dostane :evil_lol: to coś skleje :diabloti:

Jednak Dora bardzo nie lubi Nero :-( na szczęście użyczyłam dla niego klatke Dory żebyśmy mogły bezpieczniej ćwiczyć.. :roll: a ona do niego do klatki i awantura :shake: mam nadzieje, że to tylko Nero jej się nie spodoba.. :-( w każdym bądź razie jutro koniec roku i zacznę jeździć z Dorą do parków w Warszawie. :D tak często jak będę mogła, chyba zbankrutuje na tych biletach dobowych :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']fajne fotki :)

pasek na tyłku :P

dzięki. :eviltong:

nnie tam, nawet nie narzekają na średnią :evil_lol:

[quote name='Klaudia&Aza']To tak jak u mnie:D

:evil_lol:

[quote name='monika15']i u mnie:diabloti:

piękne te fotki Dorki w tunelu:loveu:

Paula robiła :eviltong:

[quote name='unikatowydiament']pięknie:loveu:

:loveu:

[quote name='Talucha']https://lh3.googleusercontent.com/-7m4IJDgST3o/T-3QPr9f2sI/AAAAAAAAAnU/LLm2NbdEx6s/s640/dor11.JPG aaaaaaaaaaa, super :loveu: :D

dziękujemy :loveu:

Jutro jadę do babci i chciałabym wziąć Dore, ale chyba mnie wygonią z nią :cool3::shake: więc zostanie w domu :-(