betty_labrador Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 o kurcze to nieźle sie z Dorka stalo.. mam nadzieje ze to przejsciowe ;) A TY pewnie duzo nauki masz obecnie? Bo cos tak milczysz :mad: Quote
paulaa. Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ja też nie wierze normalnie jak się Dora zmieniła, przez te pół roku... O.o Quote
betty_labrador Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='paulaa.']Ja też nie wierze normalnie jak się Dora zmieniła, przez te pół roku... O.o[/QUOTE] bo ile ona ma lat? a z Tosca ok, zaprzyjaznione..hmm.. Quote
Aleksa. Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='betty_labrador']o kurcze to nieźle sie z Dorka stalo.. mam nadzieje ze to przejsciowe ;) A TY pewnie duzo nauki masz obecnie? Bo cos tak milczysz :mad:[/QUOTE] wątpię niestety :( w ten weekend w domu mnie nie bylo. wczoraj urodziny kolezanki a dzis 4 godzin na koniach się zeszło.:p [quote name='paulaa.']Ja też nie wierze normalnie jak się Dora zmieniła, przez te pół roku... O.o[/QUOTE] daj spokój :( [quote name='betty_labrador']bo ile ona ma lat? a z Tosca ok, zaprzyjaznione..hmm..[/QUOTE] prawie 4 ;) Quote
betty_labrador Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 nie no rozumiem :) tak tylko mówie :) tez jestem zaintrygowana tym co sie wydarzylo...:hmmmm: Quote
M&S Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Cześc Dziewczyny:) Dora pokazuje pazurki......a w zasadzie to ząbki;) Quote
Aleksa. Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='M&S']Cześc Dziewczyny:) Dora pokazuje pazurki......a w zasadzie to ząbki;)[/QUOTE] niestety :( [video=youtube;COywJCnHigc]http://www.youtube.com/watch?v=COywJCnHigc[/video] krótki filmik. przepraszam że u Was nic pisze. nie mam weny wchodze, ale nic nie piszę.;) Quote
sunshine Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Może chodzi o to że Dora czuje się już bardzo pewnie na placu treningowym i się nakręca niezdrowo kiedy musi czekać. Wchodzisz z nią i się od razu rzuca czy rzuca się po jakimś czasie? Sprawdź czy na zwykłym spacerze na byle psa się rzuca. My mamy ten problem z onkiem kumpeli ale ona jest użytkiem jej energia wynosi milion procent a żeby się nakręciła sekundy. Np. przywita sie z Shirą normalnie biegają szaleją i nagle ją goni i podgryza bądź atakuje, w momencie kiedy się nakręcają co raz bardziej. Wtedy ją rozładowuje kumpela np na piłce albo szarpaku. To młody pies więc musi się nauczyć opanowania. P.S Shira ma 3 lata i też się nakręca czasem np jak Barsa biega za dyskiem i łapie a ona czeka, albo na torze... nawet wtedy szczeka:P (do czego zwykle trzeba ją przekonywać:D) Quote
Aleksa. Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='vaness']jak się jej pychol śmieje :) cieszy mnie to :razz: [quote name='sunshine']Może chodzi o to że Dora czuje się już bardzo pewnie na placu treningowym i się nakręca niezdrowo kiedy musi czekać. Wchodzisz z nią i się od razu rzuca czy rzuca się po jakimś czasie? Sprawdź czy na zwykłym spacerze na byle psa się rzuca. My mamy ten problem z onkiem kumpeli ale ona jest użytkiem jej energia wynosi milion procent a żeby się nakręciła sekundy. Np. przywita sie z Shirą normalnie biegają szaleją i nagle ją goni i podgryza bądź atakuje, w momencie kiedy się nakręcają co raz bardziej. Wtedy ją rozładowuje kumpela np na piłce albo szarpaku. To młody pies więc musi się nauczyć opanowania. P.S Shira ma 3 lata i też się nakręca czasem np jak Barsa biega za dyskiem i łapie a ona czeka, albo na torze... nawet wtedy szczeka:P (do czego zwykle trzeba ją przekonywać:D) No plac treningowy jest za siatka naszego podwórka, może to ma na to wpływ hmm :roll: aj ja nie wiem.. ;) [quote name='unikatowydiament']hello Dziewczyny w cieplutki wtorek:) Witamy.:) nie mam Dory ale ze znajdek mam https://picasaweb.google.com/102995691155527635903/Znajdki :razz: Quote
betty_labrador Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 hejjj. Witamy sie, choc zagladalam mniej pisalam :) ale filmik fajny i znajdki tez-one biedule to adopcji wszystkie? masz zdjecia ze spacerku? Quote
Aleksa. Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Molowe napisał(a):fajny filmik :) dzieki.:) betty_labrador napisał(a):hejjj. Witamy sie, choc zagladalam mniej pisalam :) ale filmik fajny i znajdki tez-one biedule to adopcji wszystkie? masz zdjecia ze spacerku? hehe, pisałam ze rozladowany aparat.;P mam jakies filmiki . ;p Quote
Misia&Ruby Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Świetny filmik :) A "znajdki" cudne :) co jedna psinka to piękniejsza :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ups wpadka :D faktycznie, a ja zapomnialam ze pisałas :) to trza było naładowac :diabloti: Quote
*Magda* Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Miejmy nadzieję, że jak aparat będzie naładowny, to będzie dużo zdjęć ;) Quote
Aleksa. Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 ostatnio brak czasu na fotki.:( i chęci na robienie ich moim aparatem.;) Quote
betty_labrador Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 super! nareszcie :) czekamy na relacje z treningu :) Quote
Aleksa. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 hehe trening.:evil_lol: :D Doraa gdy miała zaczac zajęcia zaczela biegac wokół domu ze Scoobem.:D tak sie zmęczyła, że ćwiczyć nie chciała.:p był chodzący żółw.:p zagiętego tunelu chyba się boi nie chce wejść.:D za to jak był tylko Scoobym była łagodna to przyznam.:D Quote
betty_labrador Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hehe trening.:evil_lol: :D Doraa gdy miała zaczac zajęcia zaczela biegac wokół domu ze Scoobem.:D tak sie zmęczyła, że ćwiczyć nie chciała.:p był chodzący żółw.:p zagiętego tunelu chyba się boi nie chce wejść.:D za to jak był tylko Scoobym była łagodna to przyznam.:D to nie bylo wiecej psiakow dzis? :) Quote
Aleksa. Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 betty_labrador napisał(a):to nie bylo wiecej psiakow dzis? :) tylko ja i Dora i Paula ze Scoobem.:) Quote
betty_labrador Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tylko ja i Dora i Paula ze Scoobem.:) a co tak słabo ?:D wtsraszyli sie Dorci? :> Quote
lenka13 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Będą fotki z treningu? A nie lepiej, żeby dopiero po treningu była zabawa z innymi psami ;) ? Quote
Recommended Posts