Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']o kurcze to nieźle sie z Dorka stalo.. mam nadzieje ze to przejsciowe ;)

A TY pewnie duzo nauki masz obecnie? Bo cos tak milczysz :mad:[/QUOTE]

wątpię niestety :(

w ten weekend w domu mnie nie bylo. wczoraj urodziny kolezanki a dzis 4 godzin na koniach się zeszło.:p

[quote name='paulaa.']Ja też nie wierze normalnie jak się Dora zmieniła, przez te pół roku... O.o[/QUOTE]

daj spokój :(
[quote name='betty_labrador']bo ile ona ma lat? a z Tosca ok, zaprzyjaznione..hmm..[/QUOTE]

prawie 4 ;)

Posted

[quote name='M&S']Cześc Dziewczyny:)

Dora pokazuje pazurki......a w zasadzie to ząbki;)[/QUOTE]

niestety :(

[video=youtube;COywJCnHigc]http://www.youtube.com/watch?v=COywJCnHigc[/video]

krótki filmik.

przepraszam że u Was nic pisze. nie mam weny wchodze, ale nic nie piszę.;)

Posted

Może chodzi o to że Dora czuje się już bardzo pewnie na placu treningowym i się nakręca niezdrowo kiedy musi czekać.
Wchodzisz z nią i się od razu rzuca czy rzuca się po jakimś czasie?

Sprawdź czy na zwykłym spacerze na byle psa się rzuca. My mamy ten problem z onkiem kumpeli ale ona jest użytkiem jej energia wynosi milion procent a żeby się nakręciła sekundy.

Np. przywita sie z Shirą normalnie biegają szaleją i nagle ją goni i podgryza bądź atakuje, w momencie kiedy się nakręcają co raz bardziej. Wtedy ją rozładowuje kumpela np na piłce albo szarpaku. To młody pies więc musi się nauczyć opanowania.

P.S Shira ma 3 lata i też się nakręca czasem np jak Barsa biega za dyskiem i łapie a ona czeka, albo na torze... nawet wtedy szczeka:P (do czego zwykle trzeba ją przekonywać:D)

Posted

[quote name='vaness']jak się jej pychol śmieje :)

cieszy mnie to :razz:

[quote name='sunshine']Może chodzi o to że Dora czuje się już bardzo pewnie na placu treningowym i się nakręca niezdrowo kiedy musi czekać.
Wchodzisz z nią i się od razu rzuca czy rzuca się po jakimś czasie?

Sprawdź czy na zwykłym spacerze na byle psa się rzuca. My mamy ten problem z onkiem kumpeli ale ona jest użytkiem jej energia wynosi milion procent a żeby się nakręciła sekundy.

Np. przywita sie z Shirą normalnie biegają szaleją i nagle ją goni i podgryza bądź atakuje, w momencie kiedy się nakręcają co raz bardziej. Wtedy ją rozładowuje kumpela np na piłce albo szarpaku. To młody pies więc musi się nauczyć opanowania.

P.S Shira ma 3 lata i też się nakręca czasem np jak Barsa biega za dyskiem i łapie a ona czeka, albo na torze... nawet wtedy szczeka:P (do czego zwykle trzeba ją przekonywać:D)

No plac treningowy jest za siatka naszego podwórka, może to ma na to wpływ hmm :roll:
aj ja nie wiem.. ;)

[quote name='unikatowydiament']hello Dziewczyny w cieplutki wtorek:)

Witamy.:)

nie mam Dory ale ze znajdek mam https://picasaweb.google.com/102995691155527635903/Znajdki :razz:

Posted

Molowe napisał(a):
fajny filmik :)

dzieki.:)
betty_labrador napisał(a):
hejjj. Witamy sie, choc zagladalam mniej pisalam :) ale filmik fajny i znajdki tez-one biedule to adopcji wszystkie?

masz zdjecia ze spacerku?

hehe, pisałam ze rozladowany aparat.;P mam jakies filmiki . ;p

Posted

hehe trening.:evil_lol: :D

Doraa gdy miała zaczac zajęcia zaczela biegac wokół domu ze Scoobem.:D tak sie zmęczyła, że ćwiczyć nie chciała.:p był chodzący żółw.:p zagiętego tunelu chyba się boi nie chce wejść.:D za to jak był tylko Scoobym była łagodna to przyznam.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hehe trening.:evil_lol: :D

Doraa gdy miała zaczac zajęcia zaczela biegac wokół domu ze Scoobem.:D tak sie zmęczyła, że ćwiczyć nie chciała.:p był chodzący żółw.:p zagiętego tunelu chyba się boi nie chce wejść.:D za to jak był tylko Scoobym była łagodna to przyznam.:D

to nie bylo wiecej psiakow dzis? :)